Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aannnuk..

TOP model piękne cudowne

Polecane posty

Gość szczrze .. jak patrze na top
andreass. wybacz ale o wiele sexowniejsza jest zgrabna wysportowana kobieta ktora ma ksztalty od chudzielca przypominajacego chorowitka o chudej kobiecie nawet nie mozna mowic ze ma figure i bawia mnie te teksty o jakis ociekajacym tluszczu nigdy nie widzialam kobiety ktora regularnie cwiczy zeby miala jakis obwisly tluszcz zal chlopie to mi jest ciebie jeszcz enie dorosles zbey byc z kobieta to sie ogladasz za dziewczynkami

Gość andreass.
mam 32 lata a moja żona 27. I ma kształty takie jak np Beata z top model. bardzo smukła cycuszki B:P szczupła talia i uda. Takie kobiety mi si epodobają i wiekszosci męzczyzn tez.

cycuszki B buhehe toz to nie jest kobieta :(:(

Gość pokojowka237
Bardzo lubie program Ciap Madel , a szczegolnie przewodniczaca komisji Joanne "you know" Krupe

Gość andreass.
a myśl co chcesz gruba dupo:P

andreass. a ty tez mysl co chcesz bo ja jestem szczupla ale mam piersi a nie jakies wisienki

Gość śpiaca królewna
Możecie sobie wmawiać że chude jest złe że wieszaki bla bla bla,ale prawda jest taka że szczupłe zgrabne dziewczyny zawsze będą pożądane.

Gość andreass.
a miej sobie co chcesz:P mnie to nie interesuje czy masz piersi czy nie.

Gość andreass.
do śpiąca otóz to. Te szczuple to najczesciej krytykują takie któreym sie salceson wylewa ze spodni a cycki mają jak moje ciotki:P

Gość śpiaca królewna
Ja jakoś nigdy nie narzekałam na brak powodzenia pomimo mojej "wieszakowatej" figury

Gość unaysesd
ogladaliscie? beata w sesji z przystojaniakiem była boska. Ania wygladala jak stara baba kasia-eee szkielet z cienkimi włosami weronika- cudowna! magda-sliczna, szkoda ze nie wyszło ola-czarownica... ładnie na zdjeciach wychodzi, ale bez retuszu tragedia...

Gość bgthhnnnn
one wcale nie sa glupiee.nie wiem skad w ludziach tyle jadu. pewnie sami byscie sie lepiej nie zachowywali przed kamera. sa piekne, zgrabne i maja fajne charaktery-sa boskie! uwielbiam te dziewczyny, dla nich moglabym byc lesbijka:PP

Gość unaysesd
a ten model rafał sieradzki, co za przystojniak :classic_cool: mogłabym dla niego wiele zrobić :P a dziewczyny są piękne szczególnie weronika.

Gość moja opinia ....
1 małolata udaje przed kamerą pierwszą pokrzywdzoną bo ją facet rzucił! dziecinada , na emocjach jedzie i liczy na głosy w finale!!! jak mnie rzucił mąż dla młodszej nikt się nade mną w pracy nie litował! ba! kazali mi się w garść brać i do roboty! a ta płacze non stop i mówi o tym budując sobie fanklub :( żałosne... Kasia mi się podoba , ale ....ona już robi karierę i jest w modelingu , wystarczy w sieci poszukać w ilu jest agencjach i w Wawie podobno jej bilbordy widziano z reklamami, jak dla mnie jest śliczna ( pomimo lekkiego zeza) ale to nie fair że walczy w tym programie choć już robi karierę... Ania - mało dojrzała, świat modelingu ją zje na żywca! Beata - hm...coś w niej mi się podoba ale chyba wolę Kasię jako modelkę Weronika i Ola fajne ale dopiero po makijażu , tak na żywo - cóż nie bardzo.. i tyle...a myślę, że wygra kasia lub beata ...znam dziewczynę która studiuję z Kasią na tej samej uczelni, podobno jest na żywo śliczna..

Gość tytytytytytytyty
zgadzam się, Paulina non stop o tym chłopaku a co to ona jedyna??? i co? nie ma większych nieszczęść? ona przesadza...

a mi sie wlasnie podoba ola,na kazdym zdjeciu wyglada inaczej. Kasia znowu zawsze ma ta sama mine,poza tym nie wiadomo dlaczego jury strasznie za nia jest - w zeszlym tygodniu jak miala beznadziejne zdjecie jako sharon stone,jak jury obradowalo kogo wywalic,i jej zdjecie bylo w tych do wywalenia,ktorys z facetow odlozyl jej zdjecie i powiedzial: tu nawet nie ma co dyskutowac. A miala najgorsze zdjecie. Beata rowniez mi sie nie podoba - ma twarz jak to ktos tu napisal,jakby sie z tirem zderzyla:)