Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobie25....

Różnica w wykształceniu

Polecane posty

Gość różniczka
"Miedzy magistrem a LO nie ma wielkiej roznicy" to chyba mówisz o magistrze jakiś humanistycznych gówien

Gość takasobie25....
Problemem dla mnie jest to, że on nie ma żadnych aspiracji zawodowych. Jest ochroniarzem i z tego co mówił to nie zamierza tego zmieniać, bo mówi, że przynajmniej się w pracy nie namęczy.

Gość mlkmk
to chyba mówisz o magistrze jakiś humanistycznych gówien Jak widac mozna skonczyc nie-humanistyczne gowno i robic razace bledy:O:O Pisze sie JAKICHŚ:O

Gość fatamorgana na bani
między mną a moim partnerem też jest różnica w wykształceniu i to spora, mimo to jest nam ze sobą bardzo dobrze, no on jest bardzo oczytany więc można z nim pogadać na różne tematy i do tego jest szalenie inteligentny - wielka szkoda że kiedys uczyć mu się nie chciało bo chłopak ma potencjał. jak widać różnica w wykształceniu wcale nie musi mieć znaczenia - tak jak w naszym przypadku

Gość mlkmk
taka sobie, jesli odpowiada ci zwiazek z facetem, ktory za 20 lat nic nie bedzie mial, niczego sie nie dorobi, bo nie lubi sie meczyc, po pracy bedzie siadal przed tv z piwem w reku, no to droga wolna.

Gość ogrodwiszacy
u mnie tez jest roznica- ja mam mgr, a moj zawodowe- pracuje jako kierowca. inteligencja czesto nie ma nic wspolnego z wyksztalceniem. mozna byc tabaka w rogu z tytulem mgr, i oczytanym, inteligentnym czlowiekiem bez takowego. 🖐️

Gość takasobie25....
do mlkmk Przekonałaś mnie;) Dobrze zrobiłam. Niestety, ale patrząc na niego tak to może za 20 lat wyglądać.

Gość mlkmk
To nie jest literowka, a blad ortograficzny i kompletny brak znajomosci poprawnej pisowni

"poczekaj az sie zauroczysz w kims wyksztalconym, zmienisz spiewke" Szczególnie wtedy, gdz mąż tyra w swej prostej i uwłaczającej robocie (po to żeby mieli na życie) a super wykształcona małżonka studiuje następne nikomu niepotrzebne gównienko i spodoba jej się kolega z grupy.

sarkastiq - odczep się :D Przyznaje nie umiem poprawnie pisać lub/i nie chce mi się lub/i nie nauczyłem się.

Gość :) debilnaa
kree tynko!

Gość mlkmk
ogrod wiszacy, przecietnie inteligentna osoba bez problemu dostanie sie do liceum. Jesli ktos nie jest w stanie dostac sie do slabego liceum, to jednak nie za dobrze to o nim swiadczy.

Gość ogrodwiszacy
Takie byly okolicznosci, splot wydarzen.... Nie chce go tlumaczyc, ale faktycznie nie mial latwo... Obecnie sa jednak nieco inne czasy... Wiekszosc osob jednak ma parcie na szkole wyzsza itd

sarkastiq - a to nie takie proste, bo kiedyś opowiedziałem to jako żart i okazało się,że goście znają się dokładnie na temacie i wytłumaczyli mi, że to ni tak do końca z tym jest.

bezedury w prosty sposob mozna kobiecie wmowic, ze tramwaj podobnie jak i zelazko jezdzi na prad widac tobie tez wmowili :-)

Dajcie spokój z tym wykształceniem, z lat młodości mam sporo kumpli po zawodówkach, a z okresu pracy zawodowej sami z wyższym. I tu i tu się zdarzają straszne głąby. Mam koleżankę w pracy po doktoracie a najprostszej rzeczy w robocie nie umie zrobić (komputer, zrozumienie zagadnienia, rozmowa z klientem lub partnerem).

Gość lepiej uważaj
Faceci po zawodówce lubią alkohol, problemy i nie mają pieniędzy, ich naturalną drugą połówką są kobity po zawodówce

Gość lepiej uważaj
"można być przecież po zawodówce, ale być inteligentym i oczytanym." Paradoksalnie nie można :O Ktoś inteligentny nie będzie rozumiał i pasował do takiego środowiska i sam prędzej czy później skończy studia i zacznie przebywać między "swoimi"