Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobie25....

Różnica w wykształceniu

Polecane posty

Gość fatamorgana na bani
lepiej uważaj - absolutnie się z Tobą nie zgadzam - mój facet po zawodówce , ja po studiach magisterskich i nasi najlepsi przyjaciele - para po studiach doktoranckich... zawsze mamy wspólne tematy i lubimy ze sobą spedzac czas

Gość 1010uwertura
:D gdybyscie slyszeli rozmowy profesorow i dr hab poza sala wykladowa, to byscie sie niezle zdziwili :D akurat ja znam takich... naprawde niesamowite mozgi (wykladaja na polibudzie), ale w zyciu codziennym nie przemawiaja tonem jakis przeintelektualizowanym, prowadza normalne rozmowy na bzdurne tematy i ma w nich zadnej pozy, ani tez sadzenia sie na niewiadomo kogo i co... :)

sarkastiq - w tym stanie co jestem to cud, że potrafię jeszcze czytać w miarę ze zrozumieniem.

Gość lepiej uważaj
najlepszy związek tworzą facet-facetka po zsz ponieważ dogadują się na tej samej nieinteligentnej płaszczyźnie, przy okazji mając jednakowy światopogląd

"gdybyscie slyszeli rozmowy profesorow i dr hab poza sala wykladowa, to byscie sie niezle zdziwili" ma mdwóch takich w rodzinie najbliższej - nie ma lepszych kompanów do wódy jak się ma dość mocny łeb

Gość 1010uwertura
bezedury :D no to wiesz pewnie o czym mowie... :) choc akurat pociagu doo % nie mialam na mysli :)

Gość lepiej uważaj
Ja za rok będę mgr i nie wyobrażam sobie żony po zsz choć nie wiem jaka by była piękna :O Wolę już trochę brzydszą ale po studiach. Nie ma się co okłamywać, ale przeciętny student w porównaniu z przeciętnym zsz to przepaść intelektualna i światopoglądowa :O

Gość lepiej uważaj
Mnie z kobietą po zsz będzie więcej dzielić niż łączyć. W zasadzie taka laska oprócz wyglądu nie ma dosłownie nic do zaoferowania, a jak się ze sobą przebywa w związku to po czasie zaczyna się liczyć nadawanie na tych samych falach inteligencji i spojrzenia na życie :( A co będzie jak wygląd zacznie przemijać ?

"bezedury no to wiesz pewnie o czym mowie... " Bo znają się tylko na swojej dziedzinie - fakt tu ich nie można zagiąć. Ale jak rozmowa przenosi się na zwykłe tematy to różnicy nie ma.

Gość lepiej uważaj
Bo znają się tylko na swojej dziedzinie - fakt tu ich nie można zagiąć. Ale jak rozmowa przenosi się na zwykłe tematy to różnicy nie ma. Zwykłe tematy są tak proste że nie wymagają inteligencji, ale to nie wszystko. Inteligencja kształtuje światopogląd i rozumienie rzeczywistości.

lepiej uważaj - dziś jak dla mojego stanu umysłu robisz zabyt zawiłe wywody. Nie ustosunkuję się do tego bo mam dziś odstres po całym tygodniu :D i już nie ogarniam co piszesz do mnie :D

Gość lepiej uważaj
"bezedury, to nie kwestia twojego stanu tylko ten koles pie**oli od rzeczy " :D:D:D to jest przykład niedopasowania intelektualnego . Ty uważasz że ja pierdolę od rzeczy, ponieważ nie potrafisz prawidłowo ocenić czy mówię prawdę. Ja uważam że ty pierdolisz od rzeczy ponieważ mówisz nieprawdę :D Przez różnicę w inteligencji/intelekcie nie nadajemy na tych samych falach i nie będziemy się w stanie dogadać bez zgrzytów :D

koles jak bedziesz w ten sposob rozmawial ze swoja zona (o zgrzytach fal inteligencji) to najpierw sie posika ze smiechu a pozniej walnie cie patelnia :-)

Gość lepiej uważaj
koles jak bedziesz w ten sposob rozmawial ze swoja zona (o zgrzytach fal inteligencji) to najpierw sie posika ze smiechu a pozniej walnie cie patelnia Jak by była po zsz to na pewno :D

Gość do lepiej uważaj....
To,że jesteś po studiach nie znaczy,że jesteś inteligentny,ja znałam mgr który chciał abym narysowała mu rysunek techniczny na maszynie do pisania.A Ty jak zwracasz się do kogoś to Ty pisze się z dużej litery..przez szacunek do tej osoby.

Gość lepiej uważaj
jakby bedzie po zsz to w odwrotnej kolejnosci Moja też kończy studia i dogadujemy się bez problemów.

Gość lepiej uważaj
To,że jesteś po studiach nie znaczy,że jesteś inteligentny, To czy jestem inteligentny widać po tym jak myślę :D

Gość lepiej uważaj
jestes moze kolekcjonerem? Nie