Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaallaammaannaa

Co mam zrobic ? ? ?

Polecane posty

Gość zzaallaammaannaa

Wczoraj byłam z moim chłopakiem na domówce u znajomych... Piliśmy i muszę przyznać że świetnie bawiliśmy się... Do momentu aż.. Wpadł mi w ręce jego telefon i przeleciałam jego skrzynkę nadawczą - byłam ciekawa z kim pisze... No i dowiedziałam się... Był tam sms do jakiejś dziewczyny " Miłej nocy piękna nieznajoma:*" Wkurzyłam się... Pokazałam mu tego smsa ale on nic nie sobie z tego nie robił... Wyszedł z kolegami na papieroska chociaż nie pali... Gdy wrócił przyszedł do mnie... (siedziałam sama w drugim pokoju) Podniósł mnie i powiedział żebym poszła z nim do wszystkich... Ja nie chciałam go słuchać... Ciągle pytałam co to za dziewczyna...Tłumaczył że to kolega napisał do niej tego smsa.. Ale gdyby tak było to nie miałby zapisanej jej w książce telefonicznej... Później chciał mnie pocałować - ja odwróciłam głowę... i chyba się wkurzył... Gdy wracaliśmy był odwrócony do nie plecami... Nie powiedział do mnie ani słowa przez 45 minut... W domu napisał mi smsa "Wiesz, jak masz mi strzelać takie humorki przy znajomych to ja już wolę być sam. Mnie to denerwuje... Mówię od razu że dziś do Ciebie nie przyjadę i nie wiem czy wogóle się zobaczymy bo z Tobą trudno się dogadać.. Nie wiem dlaczego mi nie wierzysz ale nie będę Ci się tłumaczył bo Ty nie chciałaś ze mną rozmawiać.. Więc życzę miłej nocy - ale beze mnie..." Co mam zrobić? Ja już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć...

Możesz mu odpisać "A pieprz się, niekoniecznie piękny nieznajomy." Nie znoszę takich zakłamanych buraków, którzy odwracają kota ogonem. On nabroił, ale to Ty jesteś niby winna, żałosne.

Gość melanicaaaaa
olej go!! wie dobrze ze to jego wina, tylko chce to obrocic przeciwko Tobie!! nie daj sie!! nie pisz do niego, nie odzywaj sie...

Gość zzaallaammaannaa
Jesteśmy razem 2,5 roku... Pierwszy raz zobaczyłam że pisze sobie z inną dziewczyną i to taak... "piękna nieznajoma"... Wszyscy biorą go za spokojnego chłopaka... Wiernego aniołka... - jednak pozory mogą mylić... Problem jest jeden - cholera ja go Kocham :(

Gość melanicaaaaa
nie mozesz czuc sie winna, jemu o to wlasnie chodzi, a dobrze wiesz ze on nabroil! nie daj sie, on jest winny i on ma sie z tego tlumaczyc nie TY!!

Gość melanicaaaaa
moze to jednorazowy wybryk, albo glupie zarty z kolegami, mimo to nie usprawiedliwiaj go od razu. niech sie tlumaczy!

Gość zzaallaammaannaa
Nie odpisałam mu na tego smsa... ale powiem wam szczerze że czuje sie winna:( Mam wyrzuty sumienia że czepiałam się... Najbardziej dotknął mnie ten jego sms :(

Gość zzaallaammaannaa
Ma 22 lata...

Gość melanicaaaaa
olej to! nie odpisuj i nie czuj sie winna! on jest winny, rozumiesz? naprawde!

Gość melanicaaaaa
raz mu pokazesz ze moze tak robic, to zawsze tak bedzie!!!!

Masz wyrzuty sumienia, że się o to czepiałaś? Ja też bym się czepiała - i jak znam kobiety - większość również byłaby zła. Ba! Znam takie kobiety, które nie czekałyby wyjaśnień i zrobiły karczemną awanturę. Swoim zachowaniem tylko ułatwiasz mu manipulację.

Gość zzaallaammaannaa
To jest chłopak który ma nadzwyczajnie wielką dumę... i będzie czekał do skutku aż ja napiszę... A ja... Szczerze mówiąc nie wierzę że wytrzymam :(

Gość gwoli wyjasnienia...
jakie te dzieweczyny sa glupiutko naiwne, jest oczywiste, ze facecik kreci na boku bo powoli mu sie pewnie znudzilas. tacy wlasnie sa ci nasi wspaniali mezczyzni! wytlumaczy sie z tego...a i tak bedzie dalej robil to samo (ale niestety, oni wszyscy sa pod tym wzgledemn podobni, inaczej nie byloby tu setki topikow na ten temat)

Gość Gk
zastanów się czy warto sie tak obrażać. Ja tak robiłam, aż mnie rzucił. Nie wiesz jak było, lepiej pogadaj z nim i wyjaśnij sytuacji. Najłatwiej jest powiedzieć rzuć drania i uciec od problemów. Ale jak się kocha, to j amyślę, że warto walczyć. Jeśli Cie nie oszukał i powie prawde, to po co marnować to wszystko. Zaczełabym od próby wyjaśnienia. Ale uwierz, że faceci w tym wieku nienawidzą scen przy znajomych, nei chcą czuć się w związku jak w klatce, a to jak będzie traktował ciebei to już zależy od jego sumienia. Jak jest winny czemuś to w= końcu to wyjdzie i wtedy nie ma sensu jeśli nie będziesz potrafiła mu wybaczyć i zapomnieć.

Gość wszechwiedzaca zenka
Po pierwsze takich rzeczy nie robi sie na imprezie odrazu pod wplywem chwili nalezalo poczekac do nastepnego dnia i porozmawiac normalnie teraz t lipa kasowanie smsow i glowno sie dowiesz :-/ zaufaj mu skoro do tej pory bylo idealnie

Gość zzaallaammaannaa
Gdy życie rozsypuje się na kawałki... myślicie że tak łatwo powiedzieć "spadaj"... Jest najważniejszą osobą w moim życiu...

Gość Joanna a jakze
Z jednej strony to tylko sms... ale z drugiej po jaka chloere pisze tak do jakiejs innej baby?, moze faktycznie sobie z kolegami jaja robili i pisali z jaka obca baba... Ale mogl pokasowac te wiadomosci... mi kumpel tz nieraz napisze czesc Skarbie... Ale moj mojego telefonu nie rusza i ja jego tez... choc zapedy mial nieraz... Czasami piszesz z kims zartujesz sobie, napiszesz zdrobniale i juz jets problem, dlatego nie przegladamy swoich telefonow... Ale w tym wypadku to on przegial, powinien chciec Ci sie tlumaczyc... a nie jesszcze wyjechac z tekstem ze nie przyjedzie... i ze go denerwuje jak przy znajomych pokazujesz fochy.. a Ciebie denerwuje ze pisze sobie z kims w taki sposob... nie miej wyrzutow...a swoja droga nie sprawdzaj mu nigdy smsow... czasami to sa blahostki i wcale nie swiadcza o zdradzie...

Gość zzaallaammaannaa
Nie sprawdzam mu telefonu... To był raz... Ufałam mu... - teraz zawiodłam się...

Gość rzeczywiscierzeczywiscie
skoro to twoja wielka milosc i tak mu wierzysz ( choc jakna dloni widac, ze klamie ), to nie zawracaj dupy na kafe i napisz do niego idiotko !!! wybacz, wyjdz za niego i miej dzieci, a pozniej wyj w poduszke jak sie okaze, ze znow cie zdradzil ! kobiety sa tak naiwne i latwo wierne, ze glowa mala ! "kolega pisal z jego koma" - taaaa jasne !

Gość Joanna a jakze
ja tez bym chyba nie wytrzymala... ninawidze klotni:) a moze by napisac, : jak chcesz porozmawiac to w cztery oczy a nie przez smsy"? sama nie wiem... jak mu zalezy to bedzie chcial to naprawic, zaufanie jest bardzo wazne a on je nadszarpnal... o tym bym mu tez wspomniala

Gość rzeczywiscierzeczywiscie
do joanna : jak sie jest z kims i sie kocha, to nawet w zartach takich tekstow sie nie wali, no chyba ze...

Gość Joanna a jakze
nigdy nie sprawdzalas telefonu to nie liczyl ze tym razem to zrobisz... z mojego telefonu tez kolezanki nie pisza... nie zdazylo sie mi to jeszcze...:) po zastanowieniu stwierdzam ze moze lepiej nic nie pisac... postawil sprawe na ostrzu noza... napisal ze to ja juz wole byc sam... przez glupiego smsa... po co to pisal? szantaz emocjonalny? Ja nieraz sie kloce ale nigdy nie padly slowa to chce/wole byc sama ani ze strony mojego pana ani z mojej.. Wiec sie zastanow... twoj jeden foch powiduje ze on pisze ze woli byc sam i ze raczej juz nie przyjedzie a moim zdaniem to powinien... z przeprosinami.... i konkretnie sie wytlumaczyc....

Gość zzaallaammaannaa
Tylko jak ja mam teraz tak po prostu o nim zapomnieć...??

facet malo ze przegial, to jeszcze zachowuje sie jak smarkacz a piszesz, ze jestescie 2.5 roku razem. Napisz mu: sorry, poniosly mnie emocje, nie powinnam fochowac przy znajomych - niezaleznie od tego, czekam na twoje wyjasnienie, bo mysle, ze sytuacja tego wymaga (ale moze tym razem na spokojnie i po doroslemu) i zobaczysz jaka bedzie jego reakcja Choc dodam szczerze, ze to, co on ci napisal to bardziej wyglada na to, ze jest mu na reke ze wpadl przed toba i teraz zwali wine na ciebie...i moze bedzie chcial odejsc, ale to na pewno nie przez twoje zachowanie, a przez to, ze moze juz od jakiegos czasu sie nad tym zastanawia

Gość Joanna a jakze
no ja nie mowie o takim tekscie:) Ale jak do mnie kumpel pisze zdrobniale.. np Skarbie to co ? Moj facet musialby sie obrazic na mnie czy na tego kumpla? Bo nie wiem:) Ja oczywiscie do kumpla Skarbie nie pisze:) Smieszne to ale czasami kolezanki do mojego tez pisza Slonce czy cos w tym stylu... ale on rowniez nie pisze do nich w taki sposob:) Znaja sie wczesniej i tak nauczyli sie do siebie mowic po kolezensku to mam reagowac? On zaprzestal ze wzgledu na mnie i ja tak samo ze wzgledu na niego:) Ale tu nie o mnie mowa... ;)

Gość Bethowenowa
To mam rozumiec ze on sie chce rozstac przez FOCHA z twojej strony?? smieszne ale chyba prawdziwe.... to zastanow sie czy on kocha

Gość zzaallaammaannaa
Ostatnio było między nami wyjątkowo dobrze - i pięknie - jak nigdy.. a tu coś takiego...

co bylo prawda wczoraj, nie musi byc nia dzisiaj (na marginesie, niektorzy faceci z wyrzutow sumienia nagle zaczynaja sie zachowywac w stosunku do swojej partnerki duzo serdeczniej - zeby nic nie podejrzewala - a na boczku uzywaja sobie z inna i sa potwierdzeni w swoim ego podwojnie, to co napisalas przed chwila pasowalo by do wczorajszego jego zachowania)