Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdgfd

kiedy przestaliscie wierzyc w boga ?

Polecane posty

Gość gfdgfdgfdgfd

ile mieliscie lat ?

Gość JCmpmz
25 lat nigdy nie przestalem i jestem z tego dumny

Gość zonaty maz
kleopatra nie mow ze tak faljnie wygladasz? nie mow ze nie masz faceta? co taka laska robi na kafe?

Mam męża odkąd skończyłam 18 lat. Co tutaj robię? Piszę, co myślę. Przy obcych ludziach łatwiej zdobyć się na szczerość.

Gość zaumka :/
Miałam około 10 lat i jak dotąd jeszcze się nie nawróciłam :P

Gość Przestałam kiedy zaczęłam
samodzielnie oraz trzeźwo myśleć , czyli kiedy miałam 11 lat , teraz mam 36 i nadal nie wierzę . I bardzo się cieszę , że pod presją otoczenia nie zaczęłam .

Gość CzarnaMamba212121
chce uwierzyć ale nie potrafie. Przestalam wierzyć od kąd moja mama zachorowała

Gość zonaty maz
a co ztym wygladem? nie zaprzeczasz nie potwierdzasz

Jasne, że ja. Za wklejanie nieswoich zdjęć można ponieść konsekwencje prawne, o ile się nie mylę, a na to się nie piszę. Ale to temat o Bogu, a nie o mnie :)

Gość odebrana
po pierwsze zonaty maz na tym forum nie ma tylko brzydkich kobiet!!!!!!!! przykladem jestem ja. a wierzyc przestalam zeraz po komuni w sumie teraz sie zastanawiam czy kiedykolwiek wierzylam... watpie. zawsze nie lubialam chodzic do koscioala :P

Gość kucharka taka sobie
przestałam wierzyć w Boga kiedy zaczęłam wierzyć w siebie i kiedy zaczęłam MYŚLEĆ realnie o otaczającym świecie, prawach przyrody, matematyce

Gość dumna ateistka
przestałam w wieku 13 lat:) jestem dumną ateistką

nigdy nie przestalem! dumny wierzacy jestem! i nie przestane nawet pod presja masonow,ateistow ,gejow i innych oszolomow!

Gość seksowna kobietka
nigdy nie zaczelismy 🖐️

pod presja?;-) to raczej katolicy sa w natarciu - nawet nieproszeni sutannicy do mnie do domu przychodza , gorzej niz akwizycja;-)

Gość seksowna kobietka
Czysta logika rujnuje duszę, zapamiętaj to sobie :D :D :D O tak, powspółczujcie nam trochę i popatrzcie na nas z przymrużeniem oka :) Uwielbiam tę litościwa troskę katolików i zaaferowanie moją niedaleką zagładą 🖐️

najgorzej ze oni po domach nachodza;( i zaklocaja cisze na oseidlach - drac paszcze wnieboglosy;(

Gość sorry ze nie na temat
ale KLEOPATRA jestes bardzo ladna :)

Gość maliboo
juz w wieku ok.12-13 cos mi nie pasowalo, a wlasciwie to bardziej mi wisialo czy bog istnieje czy nie, ale rozum podpowiadal, ze nie, bo jakos brakowalo mi dowodow pozniej zaczelam rozumiec dlaczego go ludzie wymyslili i skad sie bierze potrzeba wiary w niego

mi sie wydaje ze w polsce kosiol katolicki ma bardzo sprawnie rozwiniete macki jak dzieciaki zdaja sobie prawe z opowiadanych im bajeczek - i nie pozwala im sie wymsknac (na poczatku)

ja jestem innym wierzacym! juz nie moge czytac o pogromach chrzescijan w roznych zakatkach swiata,spalonych kosciolach a w tym samym czasie buduja mi meczet pod nosem !! ja nie nadstawiam drugiego policzka! w doopie mam co sie stanie z niewierzacymi! czas powrocic do "miecza" :D

ROR mi sie wydaje ze w polsce kosiol katolicki ma bardzo sprawnie rozwiniete macki jak dzieciaki zdaja sobie prawe z opowiadanych im bajeczek - i nie pozwala im sie wymsknac (na poczatku) Ale to temat o Bogu, a nie Kościele. Można wierzyć w Boga, ale nie popierać tego, co robi Kościół i Watykan.

w ogoel nalezloby sobie zadac pytanie cz kwestie boga (wiary lub niewiary) w ogole lacza sie z watykanem? ludzie myslac o bogu w polsce mysla o religii - a jak o religii to od razu o katolickiej - bardzo to smutne;(