Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdgfd

kiedy przestaliscie wierzyc w boga ?

Polecane posty

tak wczesnie, ze tego nie pamietam :classic_cool: bog nie istnieje. to jest tak oczywiste, ze az razi :classic_cool: 🖐️

Mayor....183 i 100 kg....ale od 2 tygodni malo co jem i chudne w oczach:( nic mi nie smakuje! chyba wiem co to jest:( a oczy mam piwne:D

Andrzej, nie wiem jak wyglada facet 183cm i 100kg, probuje sobie wyobrazic, ale chyba raczej w moim typie. Nie lubie chudzielcow... A czemu chudniesz w oczach? Nie jesz nic?

czemu dzisiaj na moj widok nie wygonilas mnie spac?:P czuje sie juz przez to nieswojo :( :P

Wywolalas szeroki usmiech na mojej twarzy. :) Nie, nic sie nie stalo, po prostu jestem zakochana i zapominam o pewnych czynnosciach tudziez powinnosciach. :D

Gość kleopatra jest rzeczywiscie
bardzo ladna i ma fajne,wesole spojrzenie:) tak na marginesie,to ile,Kleo,masz w talii i w biodrach?Pytam z czystej ciekawosci. Co do tematu-przestalam wierzyc,jak mialam jakies 14 lat.Zlozylo sie na to mnostwo wydarzen i wlasnych przemyslen.Maz na szczescie tez jest niewierzacy.Dzieci nie chrzcilismy-jesli kiedys w przyszlosci beda chcialy byc katolikami czy czyms innym,to prosze bardzo.My uwazamy,ze do wychowania ich "na ludzi" religia nie jest potrzebna.No i na koniec jedna wazna rzecz-mieszkamy w kraju,gdzie jest mieszanka kultur i religii i nikt nie bedzie sie na nasze dzieci krzywo patrzyl,ani nie patrzy na nas🖐️