Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdgfd

kiedy przestaliscie wierzyc w boga ?

Polecane posty

o jakiejkolwiek - poza ta namolna katolicko -sutannikowa;-)

Gość seksowna kobietka
andrzeju, a mówia ci cos pogromy w krajach arabskich? mam na mysli te inicjowane przez amerykanów? a ze muzułmanów nalezy wyciac w pien to inna sprawa. ale bynajmniej nie dlatego, ze katolicyzm ma jakies pierwszenstwo 🖐️ was przypaliłabym smołą czy cos takiego, jak sie nauczyce rozumu i przestaniecie sie ładowac w zycie niekatolikom to puszcze was wolno 🖐️

to odwroc teraz sytuacje i zapytaj sie czemu jak ktos mowi o Bogu w Algierii to zaraz mysli o muzulmanach ? pod sufitem wszyscy w domu?

seksowna.....chcesz mi powiedziec ze kazdy amerykanski zolnierz to katolik? chrzescijan w USA jest bardzo malo! moze pogadamy o rzeziach w Indonezji?

nie bede wchodzila w szczegoly bo staram sie nie obarczac moich mysli sektami i innymi systemami religijnopodobnymi;-) ino niech sutannicy i ich wyznawcy mi porzadku i ciszy nie zklocaja;-)

Gość seksowna kobietka
wiesz co, moj post nie miał na celu udowadniania ktora religia ponosi wieksze straty w ludziach, poniewaz nie dysponuje odpowiednimi statystykami 🖐️ a i chooja mnie to obchodzi 🖐️ idzie mi raczej o to, że gdyby ludzie nie wymyslili takich sposobów na poprawianie sobie samopoczucia jak islam, chrzescjanstwo czy judaizm, to na świecie byłoby o 3 powody do wyrzynania sie mniej 🖐️ wiekszosc konfliktów i mordowania ma swoj poczatek w jakze pokojowych religiach i próbach dostania sie do niebios bram 🖐️

religie nie maj charakteru pokojowego - z reguly i wiekszosci ciemieza kobiety, religie sa narzedziem manipulacji glupim ludem. ale zbaczamy z tematu boga

Gość seksowna kobietka
nie zbaczamy. przynajmniej wg mnie: bo bóg a władza kościelna to jedno i to samo.

a jak nie bylo jeszcze religii to ludzie sie nie wyrzynali?? ty ROR...wywies kartke ze sobie nie zyczysz i po sprawie!

strasznie długo trwał, zanim ktos zajuchcił mi nika :P wyrzynali, ale w szczytnych celach typu brak żarcia czy dostep do wody. a wyrzynanie religijne jest najbardziej bezsensownym z mozliwych 🖐️ kleosiu, pozwól, ze ci wytłumacze: napisałam "wg mnie". wg mnie bog nie istnieje, jest wymysłem ludzkim. wymysl ten jest podtrzymywany przez hierarchów koscielnych, bo w koncu zajebiscie jest miec rzad dusz. wnisoek: bóg bez władz koscielnych nie istnieje. kolejny wniosek: bog i wkładze koscielne to synonimy. 🖐️

widzisz seksowna z nadwaga,mnie to tez wali co ty myslisz i niech tak pozostanie! ja nie chodze po ludziach i nie obnosze sie swoja wiara! ateisci i geje dla porownania strasznie chca wszystkim wmowic ze ich zycie jest lepsze! dziekuje za uwage i zycze udanej stosunkowo nocy🖐️

Czego nie ogladasz? Ja tez nic nie ogladam. Po prostu znam Elle PcPherson i uwazam, ze jestes do niej zajebiscie podobna. Ona jest sliczna. Ty tez, nie ukrywam. :)

Andrzej ------> 👄 ale ja jej nie podrywam. Sama jestem kobieta. Ale znam sie na urodzie i jesli widze piekna kobiete, to wyrazam swoja aprobate tudziez zachwyt. :)

W Londynie byłam z ojcem kiedyś. Krótko- chyba 2 dni,ale zwiedziłam te wszystkie Big Beny itd. Ja mam 160 cm i ważę 47,5. Ale to chyba nie ma znaczenia, bo zależy od kości i masy mięśniowej.