Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajka****

PO ILE SĄ U WAS marlboro ???

Polecane posty

Gość bleblus patrz jak
pewnie laski!!! lepiej na kosmetyki powydawac i perfumy, a nie na te smierdziuchy:P ale to wasze pluca i kasa wiec mozecie co chcecie

Gość taka jedna zinnego osiedla
moja cera wola o pomste do nieba !!!! i dont want to smoke anymore!

Gość bleblus patrz jak
mi sie poprawila, widac bylo ze palilam jednak:P teraz jest zdrowa, rozowa, a byla doslownie czarna ae najlepsze w rzuceniu jest to uczucie wolnosci, bo juz nie mysle o tym, mam to w dupie i mi fajki nie dyktuja wychodzenia na klatki schodowe i balkony... dacie rade jak na prawde chcecie

czarna? to moze ty sie weglem smarowalas a nie palilas papierochy...moja jest sino-szaro--zielona i cala zapryszczona no wlasnie zimno jak cholera ide przed dom zakopcic heeeeelp! ps ile przytylas od rzucenia?jesli nic to sory za pytanie

Gość bleblus patrz jak
ja duzo palilam mocnych, smieje sie ze czarna, bo oczywiscie nie byla taka, ale taka zmeczona, szara O! przytylam 4kg, ale nic nie widac po mnie na poczatku jest apetyt, bo ssie strasznie ale to mija i wraca sie do nawykow zywieniowych jak sie palilo no chyba ze sie nie chce

Gość nie ma to jak mieszkanie
Carrie bylas na Jurowieckiej lub Kawaleryjskiej? Tam po 5 mozna dostac. Jak chcesz to ci napisze u kogo i jakie fajki ida taka tanio. Jakie palisz?

Polskie to pale marlboro lub lmy. Ruskie to pall malle zazwyczaj. No na Jurowieckiej wlasnie czesto jestem i najmniej to sobie życza za pall malle 7 zł, a za viceroye 6. :O Na kawaleryjskiej to nie bywam raczej, bo nie mam po co :P A są lmy ruskie? :PP

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
jak bedziesz zdychac na raczka kurva to nie lamentuj i nie oskarzaj calego swiata za swoj marny los tylko wiedz ze to przez twoje kochane papieroski a papieroski sa gwarancja na prawie kazdego raka, nie tylko ukladu oddechowego ale jeszcze np jelita grubego, wyrostka, odbytu, trzustki, watroby, pecherza itp. wiec pal debilu, zapewniam cie ze kupujesz z kazda paczuszka dla siebie bolesna eutanazje :)

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
wiem cos o tym bo palilam i teraz czeka mnie smierc bo mam raka :) oprocz mnie pare osob zmarlo/umiera na to swinstwo od fajek. ja tylko przestrzegam... gdybym mogla cofnac czas nigdy bym tego gowna do geby nie wsadzila:(

znam tego faceta:D sa ruskie LM i na kawaleryjskiej jest taka chud kobietka krotkie wlosy ruda ktora LM po 5zl sprzedaje. Najpierw mowi 5,5 ale jak sie zapyta czy da sie taniej to da za 5zl. A na Jurowieckiej tez u kobiety takiej, obecnie charakterystyczna po okularach slonecznych i pikowanej kurtce. Sprzedaje fajki po 6zl ale jak cchesz< karton to masz za 45zl a jak bierzesz 5 paczek to sprzedaje za 22zl. A ma przewaznie viceroye, LM i North Star

Ok dzieki, skocze moze na kawaleryjska w poniedzialek, bo mam spore okienko miedzy zajeciami :P A gdzie ta babka stoi? ;) Bo ja ogolnie to tego rynku nie ogarniam zbytnio. Od wejscia tam gdzie 7 staje czy od tego glownego?

bleblus patrz jak a ja jak pierwszy raz rzucilam przytylam ...10 kg :(( i teraz znowu pale i znowu waze 10 mniej ,wiec wiesz o co chodzi boje sie ze rzuce a waga HOP 10 w gore O NOOOOOOO

Gość a wyjmowałaś karte z dekodera?
nie wiem ,nie pale:)

Ona stoi przewanie w glownym wejsciu tylko ze ja widzialam ja i kupowalam w weekendy a w tygodniu to nie obiecuje ze bedzie. Ale dodam ze to polka a nie ruska i sama nie zawsze zacheca, trzeba sie przyjrzec. Jak zobaczysz taka chudzine na krotko scieta (troszke jak przepita wyglada) i zawsze z faja w reku to wal do niej smialo. Stoi na glownym wejsciu

nie ma za co:) Tylko pamietaj by mowic ze czy da sie taniej bo schodzi z ceny chetnie:P