Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący miłości

Gdzie są takie dziewczyny

Polecane posty

Gość poszukujący miłości

Tyle się mówi o tym, że prawie nigdzie nie ma już wrażliwych mężczyzn, dla których liczą się głębsze uczucia, ale mam czasami wrażenie, że równie trudno jest spotkać wrażliwą i uczuciową dziewczynę, która także nie myśli tylko o imprezach do białego rana, oraz o tym, żeby ciągle flirtować, ale chce tworzyć głębszy związek oparty na zaufaniu i prawdziwej miłości. Mam wrażenie że poznać taką kobietę dzisiaj nie jest łatwo i ktoś taki to prawdziwy skarb... albo nie mam szczęścia w miłości

Gość papapapapappa
no to spróbuj w kartach :D

Ziomek wybierz ta najlepsza nie pierwsza lepsza nie ta co wszyscy pieprza!

Gość małgiii2888
autorze!!!! spóźniłeś się bo ostatnią taką dziewczynę zaobrączkował mój mąż....też długo szukałam odpowiedniego ale kto szuka tan znajdzie....powodzenia....

to widocznie w złych miejscach szukasz,idąc do impreze do klubu chyba nie spodziewasz się,że znajdziesz tam spokojną dziewczyne?(owszem takich też jest duzo ale wieksze prawdopodobienstwo,ze trafisz na typowa imprezowiczke)

Gość zaumka :/
myślenie o imprezach nie równa się - brak wrażliwości jak i odwrotnie :D Czasem takie generalizacje mnie powalają :D A co powiesz na to? Nie myślę o balowaniu i wiecznym flirtowaniu ale za to jestem zimną suką :D Myślę, że takiego typu dziewczyn, których poszukujesz jest sporo. Mam mnóstwo takich koleżanek, które są do porzygania wrażliwe :O

Gość czterolistna koniczynkaaaa
Autorze, całkowicie się zgadzam. Ja nie mogę porozumieć się z żadną dziewczyną. Każda z nich myśli tylko o alkoholu i kolejnym przyjęciu, coś strasznego. Wrażliwość dla współczesnyc nie istnieje, niestety... Życzę Ci żebyś w końcu poznał kobietę dla siebie. Pozdrawiam. 🌼 :)

Gość poszukujący miłości
99 % dziewczym myśli tylko o ruchaniu, a ja bym wolał trzymać się za ręce i dyskutować o filozofi przy pałni księżyca Moze to Wam się wyda dziane ale mnie seksy nie interesują, bo te sprawy załatwiam przed ekranem monitora własną ręką

Gość papapapapappa
nie prawda znowu te stereotypy, ja jestem bardzi wrazliwa ale tez lubie imprezy i flirt, jedno nie wyklucza drugiego, czemu rozrywke traktujecie jako braz jakiejkolwiek wrazliwosci?

proponuje zmienić orientacje,skoro uważacie,że tylko takie kobiety są na tym świecie.Poza tym nie wierze,że nie znacie normalnych kobiet,może siostra,koleżanka,dziewczyna kumpla?

Gość zaumka :/
"czemu rozrywke traktujecie jako braz jakiejkolwiek wrazliwosci?" Hmmm, może dlatego bo to przegrańtzy, którzy znają imprezę jedynie z telewizji :P Oczywiście brak życia towarzyskiego musi się wiązać w tym przypadku z zatrważająco niskim IQ :P Ps. Uśmiałam się z podszywu :D

Gość Lubie imprezowac
nie chodzi tu o dyskoteki ale o same wyjscie ze znajomymi na piwo do baru itp.Na codzien jestem spokojna,wrazliwa itp osoba i takze szukam tej prawdziwej milosci.Powoli trace nadzieje,ze kiedykolwiek ja znajde i bede w koncu meeeega szczesliwa.Przyjaciolka mowi,ze nie mam tracic wiary bo sama tak miala a teraz ma meza i dobrze im sie uklada.Poki co korzystam z zycia :)

Gość afreeeeeeeeee
skad sie kurwa wzielo to przekonanie, ze na imprezy chodza wylacznie jakies tanie kurewki :o to co? wrazliwa i uczuciowa dziewczyna nie moze juz lubić tanczyc i spedzic czas ze znajomymi? :o

Gość poszukujący miłości
skąd jesteś, "lubię imprezować"?, hehe, być może nie wyraziłem się w temacie dość precyzyjnie. Oczywiście, że imprezowanie nie wyklucza innych przymiotów, o które mi chodzi, ani też nie uważam, że nie należy chodzić na imprezy w ogóle, P.S. Oczywiście ten dziwny post w środku dyskusji nie jest mój, przykry podszyw...

Gość lubie imprezolwac
Jestem z Grudziadza.Mam 25 lat i wlasne poczucie wartosci :)

Gość poszukujący miłości
No to jesteśmy podobnego wieku, że tak powiem, cieszy mnie, że łączy nas spojrzenie na pewne sprawy, to pozwala mi nie wątpić, że na pewno istnieją jeszcze wartościowe osoby, czego Ty jesteś realnym przykładem:) Choć tylko internetowym z mojej perspektywy...

Gość lubie imprezowac
:) Szkoda,ze jeszcze nie z tego samego miasta ;) Noo teraz wiem,ze jednak tacy istnieja :)

Gość poszukujący miłości
Lubię imprezować -> Ale daleko też nie mam do Grudziąca;P

Gość Lubie imprezowac
A dokladniej skad? ;)

nie ma takich dziewczyn... raz myślałem że znalazłem a się okazało... nawet moja żona została i potem wyszło co z niej za egzeplarz... szkoda słów :-(

Gość gość
dobrze dobrze@tlen.pl';z tego co zauważyłam ...to mężczyźni nie zwracają uwagę na takie dziewczynyZwracają uwagę tylko, że wszystkie "lepsze" są zawsze zajęte :P

tak samo jak i są tacy mężczyźni tak istnieją takie dziewczyny tylko wy mężczyźni tego nie dostrzegacie

Gość Lubie imprezowac
wlasnie nie dostrzegacie nas.Wiekszosc do mnie nie podchodzi bo pewnie zaraz mysli,ze jak taka ladna dziewczyna moze byc sama.Niestety tak jest. -zazwyczaj podchodza Ci przecietni -jak juz jakis fajny koles mi sie spodoba to albo zajety,albo nie wie czego chce mimo,ze mu sie podobam itp.Pytanie kiedy zjjawi sie ten wlasciwy :(

Gość poszukujący miłości
--> lubię imprezować: Ja zwracam uwagę;) Z Zielonej Góry;P

Gość Takie dziewczyny sa wsrod
moich samotnych kolezanek

Gość kocichrupek24
Takich już nie ma. Ostatnie pisemne zapiski o ich istnieniu znajdują się na zwojach z papirusu i są nadjedzone przez mole. Kobieta współcześnie musi być silniejsza psychicznie niż facet jeśli chce coś znaczyć. Dlatego albo zakup sobie wygodne kapciuchy i zajmij należne Ci miejsce na fotelu, albo wierz dalej że znajdziesz ta jedyną. Jeśli ostały się przyrodzie ostatnie egzemparze to są wybrakowane, zakompleksione i brzydkie jak dupa o zachodzie słońca.