Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

Gość stalin czyz ty do reszty
zglupial? po co z nia piszesz ? daj se na luz przestaniesz pisac to ona tez to zrobi :O

ROR - czy ja dobrze zrozumiałem, czy twoim zdaniem kobieta może usunąć sobie ciążę nawet w TRZECIM trymestrze ciąży, czyli do samego końca?

Gość jestem znana jako pro choice
Hej, wklej dla porównania parę zdjęć z porodu. Niech młode dziewczyny mają pełną świadomość co je czeka.

Gość etgeterter
mnie tam nie brzydzą te zdjęcie aborcyjne. Nie mam dzieci i na pewno dokonałabym aborcji gdybym teraz wpadła. A te nawołujące teksty, grożenie karą po śmierci i zdjęcia z aborcji nic nie zmieniają.

Rzemieślnika? Dziś mamy taki luksus, a tamci bohaterowie nowel, tj. prosty lud tkał i szył sobie sam z tego co zebrał na polu. Mamy swoje kapoty bo ktoś kiedyś wpadł na pomysł, że może dobrze by było ustalić jakąś najniższą krajową, może dobrze byłoby też karać pracodawcę, który nie płaci lub płaci nieterminowo, albo w orzechach zamiast gotówką, choć inaczej się umawiał. Na tamte czasy to były wariackie pomysły, choć dziś to dla nas oczywistość.

Lewica miała swój wpływ, nie neguję tego. Ale teraz co się dzieję, gdy wprowadza się eurosocjalizm, jak Ci co ciężko pracują muszą opłacać tych co nie pracują (zasiłeczki dla bezrobotnych, lewe renty, przedwczesne emerytury)

No ale Ty przecież lubisz te zasiłeczki. Skoro sobie za własne pieniadze chcę usunąć ciążę to Ty mnie na siłę chcesz przekonać, że rodzenia i życie z dzieckiem z zasiłeczków jest lepsze?

Nie mówię o zasiłkach tylko o lewych rentach i przedwczesnych emeryturach, a także przepełnionych urzędach i kuroniówkach. Zamiast tego, matka mogłaby dostać większy zasiłek, ale u nas jest tak, że trzeba pomagać. Kiedy Cimoszewicz miał jaja i powiedział wprost - "Kurwa, debile, trzeba było się ubezpieczać, a nie teraz macie pretensje". I stracił poparcie.

Gość Y...........................Y
Mam pytanie do zwolenniczek aborcji. Czy któraś z was widziała na własne oczy jak wygląda zabieg? Widziały, ale to egoistki i egocentryczki, bez najmniejszej empatii. Ich nie interesuje ból, śmierć ich dziecka tylko ich własna wygoda :O

Stalingradku - a Ty widziałeś zwykły, przebiegający normalnie poród, bo myślę, że jest wystarczająco drastyczny, nie muszę się powoływać na porody z powikłaniami? A Cimoszewicz stracił poparcie nie tak od razu bo raz coś palnął: tracił je stopniowo, bo nie spełniał oczekiwań swoich własnych, lewicowych wyborców, bo chciał stać się lubiany przez wszystkich, zbliżając się niebezpiecznie do centrum i olał większość, którą miał. Ostatnim krokiem w tym kierunku było poparcie Komorowskiego w I turze, bo do tej pory wciąż mówiło się o nim, jako o jednym z głównych liderów lewicy, mimo że dawno się usunął i te słowa o powodzi były powszechnie znane.

Mam pytanie do zwolenniczek aborcji. Czy któraś z was widziała na własne oczy jak wygląda zabieg? Widziały, ale to egoistki i egocentryczki, bez najmniejszej empatii. Ich nie interesuje ból, śmierć ich dziecka tylko ich własna wygoda ----------------------------------- Są antyludzkie, antyrodzinne i antyspołeczne idące dosłownie po trupach swoich dzieci do własnego celu w formie wygody :O :O Tacy ludzie powinni zostać za czasu wyskrobani i nie powinni się rozmnażać, bo dzieci pewnie nie będą lepsze od nich :O

Hej, wklej dla porównania parę zdjęć z porodu. Niech młode dziewczyny mają pełną świadomość co je czeka. po co wklejać? z tego co słyszę od osób które rodziły...to każdy poród jest inny, jeden bolesny inny nie.... a nawet jeżeli strasznie boli to każda matka zawsze się wypowiada ze to jest ból który się zapomina gdy widzi się już dziecko na świecie

Lewica to inaczej socjaliści, komuniści. To najgorszy system który nie mógł działać nawet w teorii przez swoje chore. Wymyślili go ludzie którzy nie znali podstaw psychologii i socjologii. Socjalizm a potem komunizm to szybka droga do dużych podatków i ubezwłasnowolnienia człowieka. Ale jak wam to odpowiada to jedźcie do KOREI PÓŁNOCNEJ :O

po co wklejać? z tego co słyszę od osób które rodziły...to każdy poród jest inny, jeden bolesny inny nie.... a nawet jeżeli strasznie boli to każda matka zawsze się wypowiada ze to jest ból który się zapomina gdy widzi się już dziecko na świecie Poród to przyjście na świat dziecka, a aborcja to jego zabicie więc jak chcesz to porównać ? To dwa bieguny : życie - śmierć :O

No chyba jednak nie każda, skoro niektóre oddają dzieci, porzucają, zamykają w beczkach lub choćby decydują się na tym jednym dziecku poprzestać. Tu nie ma czarów niestety. Jeśli dziecko jest chciane i kochane to na pewno matka nie narzeka na ból i cieszy się, że będzie rodzić - ale tu chodzi o dzieci niechciane.

" No chyba jednak nie każda, skoro niektóre oddają dzieci, porzucają, zamykają w beczkach lub choćby decydują się na tym jednym dziecku poprzestać." Nie różnią się niczym od aborcjonistek, ale nie można porównywać kobiety która zabije swoje dziecko do tej stosującej antykoncepcję, żeby poprzestać na jednym dziecku. Tu nie ma czarów niestety. Jeśli dziecko jest chciane i kochane to na pewno matka nie narzeka na ból i cieszy się, że będzie rodzić - ale tu chodzi o dzieci niechciane. Chciane i kochane ? O kurwa jaki materializm, egoizm, egocentryzm i wygodnictwo :O Jak za 2 lata matka powie, że nie chce dziecka bo jej się znudziło ? Albo dziecko poważnie zachoruje? Pewnie je wywali do śmieci jak stare buty!!! Po co ma płacić a leki, szkoda pieniędzy :O Kurwa jakie to jest niedojrzałe myślenie :O

Kurwa jak się tą "pro choice " czyta to widać jej psychopatyczną osobowość :O : - 100% materializm - zero empatii :O - 100% egoizm - 100% egocentryzm - antyludzkość - 100% niedojrzałość :O :O Akademicki przykład psychopatki :O

Gość do Stalingrad
i co z tą dziewczyną co się spotykasz? coś drgneło?

Gość do Stalingrad
sam se odkop

Jakkolwiek to smutne, to tak ten świat jest urządzony, że nie wszystkie matki dzieci chcą. Nie ja jestem stwórcą porządku tego świata, więc nie do mnie te pretensje. A różnicę już chyba tłumaczyłam: dziecko urodzone lub kilkuletnie lub mijaną na ulicy ofiarę wypadku mogę uratować bez narażania siebie samej. To też nie mój wymysł: nawet zastrzelenie kogoś w obronie koniecznej jest usprawiedliwione, bo żeby go ocalić musiałabym narazić własne zdrowie i życie. Tym różni się aborcja od zabicia urodzonego dziecka.

Wytłumaczcie mi jak można głosować na socjalizm ? Widocznie chcecie żyć jak w korei płnocnej, ale ja nie :O Najlepszy system to konserwatywny liberalizm który rozumiem jako ROZWÓJ starych sprawdzonych konserwatywnych zasad, ALE W DOBRĄ STRONĘ :)

jestem znana jako pro choice - nie udawaj, ty nie masz uczuć. Ja na podstawie twoich wypocin jestem w stanie określić twoją osobowość i inteligencję . Kurwa żenada :O

Tacy z Was liberałowie, a jednak wysyłacie dziewczyny z niechcianymi dziećmi do okien życia i domów dziecka - a niby co je tam czeka? SOCJALISTYCZNA państwowa opieka. Uważam, że każdy człowiek powinien mieć prawo wyboru. Oznacza to nie tylko to, że kobieta która chce aborcji powinna mieć jak najlepsze po temu warunki, ale i to, że jeśli kobieta chce urodzić i oddać do adopcji powinna mieć jak najlepsze warunki: dlatego właśnie my, socjaliści chcemy utrzymywać państwowe domy dziecka, państwowe porodówki, budować te okna życia. I chcemy też, żeby kobieta, która zdecyduje się wychować dziecko, mimo że było z wpadki mogła to robić - dlatego my, socjaliści wymyślamy te zasiłki rodzinne, fundusze alimentacyjne, państwową opiekę przedszkolną itp. Mogę wiedzieć, co wg liberałów ma się stać z tymi wyrodnymi matkami i ich niechcianymi dziećmi? Czasem, mam nadzieję, że nie serio, niektórzy piszą tu takie rzeczy: odstrzelić zabójczynie, wsadzić do więzienia - ale komu w ten sposób pomożecie? Chyba nie temu dziecku, które albo samo i tak umrze w łonie matki albo pozostanie sierotą bez jakiejkolwiek opieki państwowej.