Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afqwfqw

Ja zona i jej siostra

Polecane posty

Gość afqwfqw

Planowalem spedzic naszą pierwszą rocznicę ślubu z zona, tylko my we dwoje. Wtedy jej siostra wpadła do naszego domu. Zjadla cale jedzenie, ktore specjalnie przygotowalem dla zony i domagala sie zostac. Kiedy klocilem sie z jej siostra, zona zostala wezwana do pracy i musiala isc. Zaskoczony cala sytuacja, zostalem sam z bardzo wulgarna kobieta. Nie wiedziec skad wyciagnela butelke wodki, otworzyla i zaczela pic. Nie tak chcialem spedziec rocznice, ale przylaczylem sie do niej. Dokladnie nie pamietam co sie stalo, ale po pewnym czasie jej siostra lezala juz podemna. Od tamtego czasu uprawiam sex codziennie z siostra mojej zony. Oczywiscie moja zona o niczym nie wie i ja tez bzykam. Kocham moja zone , ale co powinieniem zrobic ?

Gość naczelny cham kafe
ale se zwalilem gruchala

Mam cichą nadzieję, że chociaż bzykasz lepiej niż piszesz. :O Inaczej współczuję twojej żonie i jej siostrze też... :P Tak dla zabawy puknij też teściową a nóż widelec odkryjesz coś nowego. ;)

Gość sdfffffff
możesz też puknąć teścia w ramach odkrywania nowych lądów

Gość SAMIRA1234
jakzoa ma psao wyruchaj i jego

Gość miss Deutschland 2011
spierdalaj ze swoim kurewskim charakterem

Gość miss Deutschland 2011
stawonog jak tam twoje stawy bo sie juz tak dzis wymadrzasz ze o mozg nie pytam

Gość gość
Żona zaproponowała mi żebym w*****aj jej siostrę ,która jest o 10 lat starsza niż moja żona. Powiedzialem że się zastanowię. Tak właściwie to waliłem konia parę razy wąchając majtki szwagierki. Fajna z niej suka,ma 50 lat ale cyce ,nogi i dupa z******te.

Gość Rado

Kolego super, ja teraz na Sylwestra kochałem się z żony siostrą, starsza od nas o 10 lat, szwagier nie mógł być bo pracuje za granicą, a więc poszliśmy 5 par i ona. Zabawa super, alkohol, muzyka, tańce, żona bawiła się że znajomymi prosząc bym odwiozl siostrę do domu. A że humory nam dopisywaly to na luzie taxi i jazda, od prowadziłem więc ja pod drzwi, nie mogła otworzyć to pomogłem, weszliśmy i kiedy zdejmowala buciki tak fajnie tyleczek wypiela że podniecenia moje bez względu na konsekwencje wzięło górę. Zanim co kolwiek zrobiła to już wszedłem w nią a ...enka była zadarta na plecach. Powiedziała tylko co Tu robisz a pozniej wszystko było wspólnie i szalenczo robione. Czasami tak się złoży i noc nie poradzisz