Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Witam, spotykam się od jakiegoś czasu z jedną dziewczyną (3 spotkania już były, w tym dwie randki). Jestem żółtodziobem i kompletnie nie wiem, co robić dalej ... żeby znajomość kwitła. Dalej trzyma mnie nieśmiałość. Co mam robić dalej?

Gość Expertka od randek
gdzie odbywały się dotychczasowe spotkania?:)

Gość znawca____
nie pytaj tutaj bab, bo ci tak poradza, ze bedziesz zalowal,tylko facetów, ktorzy znaja sie na rzeczy,na jakims forum o podrywaniu np uwodzeniekobiet.fora.pl albo jakos tak

Randkuj tak długo, aż nieśmiałość minie. Nikt Ci nie każe od razu do łóżka wskakiwać, a i ona pewnie też chce powoli się poznawać. :)

Gość znawca____
nie randkuj tak dlugo, tylko zaciagnij jak najszybciej do lozka, bo wezmie cie za bojazliwa ciote bez inicjatywy i zostawi dla jakiegos kozaka ;) one co innego mowia a co innego robia a jeszcze co innego mysla, nie sluchaj w tych sprawach kobiet

Gość znawca____
a zebys wiedziala... do autora: i jeszcze do tego powie, ze jestes niekonkretny i niezdecydowany i nie wiesz czego chcesz i takie tam bzdury

Nie sądzę, żeby kobieta/dziewczyna żądna przygód i ostrych facetów chodziła na randki z nieśmiałymi. Za dużo filmów panowie...

Gość znawca____
tak jasne, chce sie TYLKO z nia spotyka, no nie oszukuj sama siebie, one pewnie tez. od tego to sie ma kolegow albo kumpele. ona czeka na jego inicjatywe a jak sie wkrotce nie doczeka to bedzie lipa i tyle...

Gość Expertka od randek
a teraz wypowie się znawczyni:) wprowadź jakiś motyw pozwalający na większą bliskość np. szepty na ucho "wyglądasz zniewalająco", może być też pocałunek w policzek ale nie taki cmok, tylko taki głębszy - jak zauważysz, że nie odsuwa się, to wpij się w jej usta ale proponuję najpierw bez języka, żeby nie uciekła przed tobą jak przed jakimś zbokiem:classic_cool:

Na razie były tylko dwa takie spotkania. Nawet nie wiem, czy nie traktuje tego jako spotkań z przyjacielem czy kolegą.

Gość znawca____
a jak jest imprezowiczka to tym bardziej, ma pewnie duzo wokol siebie pewniejszych siebie facetow, wiec nie bedzie dlugo czekala

Gość znawca____
dąż do kontaktu fizycznego. jak jestes na randce to USIĄDŹ OBOK NIEJ a nie na przeciwko. powróż jej z ręki, zrób masaż jak coś jej pokazujesz, to łap za ramie, reke, jak ma medalik, czy zegarek to go dotknij i przy okazji jej reki jak sie z nia zegnasz czy witasz, to ja zlap za biodro, usciskaj i inne takie pierdoly, one to lubia

Gość znawca____
nie jest istotny jej tryb zycie, bo 90% kobiet sie dostosowuje do faceta prawie pod kazdym wzgledem, musisz po prostu wydac sie jej ciekawszy niz tryb zycie ,ktory ona obecnie prowadzi

Dziwne, ja jeszcze nie porzuciłam swoich pasji i stylu życia dla faceta, który działa jak maszyna- praca, uczelnia, dom.

Gość znawca____
i pamietaj: ona czeka na Twoj ruch, ona sama go nie zrobi! acha i nie bedzie wiecznie czekac...

Gość Expertka od randek
znawca ma rację :) tylko nie przesadź w drugą stronę, bo jak pisałam wcześniej może się wystraszyć. Kobiety uwielbiają być zdobywane ;)

Oby nie było jak w 40-letnim prawiczku: "Byliśmy już na 20-stu randkach a nawet mnie nie dotknąłeś!"

Na trądzik mydło siarkowe pomaga (w aptekach) i nie gól się pod włos, zmieniaj częściej żyletki i żadnego dotykania twarzy brudnymi pazurami.