Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość znawca____
kobieta to nie facet i z regoly one lubia byc dotykane (w przeciwienstwie do facetow). amen. jak ja np zlapiesz za ramie a ona sie odsunie, to znaczy ze nie chce i tyle. nie muisz od razu lapa za piersi ;) dlon, ramie, biodra, powoli

Gość hahahahahahahahaha
"jesli ja do tej powiedzmy 3 randki nie pocalujesz to albo cie kopnie w d**e albo zostaniecie 'przyjaciolmi' " Taa, ja trafilem na taka, co to calowalem na pierwszej, na drugiej, na trzeciej randce, a ona mi jebnela tekstem: zostanmy przyjaciolmi. Dowiedzialem sie pozniej, ze spotyka sie z jakims karkiem, co ma BMW.

"Dowiedzialem sie pozniej, ze spotyka sie z jakims karkiem, co ma BMW." Byc może ta nie ma karka z BMW.

Gość Lucian
Mnie sie trafila mezatka (wtedy jeszcze tego nie wiedzialem). Potraktowalem ja super powaznie, robilem podchody itd. Pogadalismy troche, po czym ni z gruszki, ni z pietruszki zaproponowala namietny seks bez zobowiazan. Pojechalismy do hotelu i tam ja porzadnie wybolcowalem, po czym mi powiedziala, ze jest z kims w zwiazku.

Stalingrad - rozumiem, ze mozesz nie wiedziec jak sie zachowywac, byc niedoswiadczonym. Ale nie rozumiem tego, ze w wieku, ktorym jestes (a zakladam, ze okolo 20?) nie potrafisz czytac :o

Gość TH is iT CK
Trzeba być cieprliwym Los zadecyduje

Gość co by tu pow
moze ja na dzien dobry przytul zobacz reakcje jak bedzie ok to na pozegnanie pocaluj

Gość A ile macie latt?????
Ile macie lat ( sorry jeśli nie doczytałam, temat przeleciałam dość pobieżnie)?? Ja popieram tutaj osoby, które mówią, że powinieneś zacząć dążyć do jakiegoś delikatnego kontaktu fizycznego - jakieś muśnięcie ręki, buzi w policzek itp. Ale swoją drogą jak to jest z tym buzi w policzek? Uważacie, że to jest jakiś objaw zainteresowania czy też może być po prostu objawem sympatii między znajomymi? Ja ostatnio spotkałam się z pewnym znajomym ( to nie była randka ), on na pożegnanie dał mi buzi w policzek. Ja do tego nie przywiązywałam uwagi, bo wydawało mi się nic nie znaczące, a tutaj znajduję uwagi, że niektórzy to buzi buzi najwcześniej na drugiej randce.

Gość A ile macie latt?????
To nie jest mój dobry znajomy. Ot znajomy, tyle.

Gość Kasonowa
Kolego proponuję tak jak ktoś wyżej kino, niech najlepiej sama wybierze tytuł, ważne żeby ona się nie nudziła. Ty to swoją drogą, możesz się kompletnie nudzić byleby nie ziewać i nie zasypiać tylko choć udawać, że Cię ten film zainteresował. No i w trakcie filmu podejmij jakieś próby (niezbyt nachalne) objęcia ją, przytulenia się i takie tam. Jeśli nie będzie się odsuwać czy sama do Ciebie lgnąć to bardzo dobrze. Możesz też przed seansem kupić popcorn, zapytaj wcześniej czy ona ma ochotę, tylko nie częstuj jej od razu całym opakowaniem, a sam ją zacznij karmić, powiedz, żeby zamknęła oczy i wtedy jej daj do ust. Po filmie możesz przedyskutować tematykę filmu i np. zaproponować, że masz w domu na dvd jeszcze jakiś lepszy film, którego zapewne nie widziała (wcześniej sobie przygotuj) i że ją zapraszasz właśnie na film i coś do jedzenia/picia. Ogarnij wcześniej mieszkanie itp. żeby nie pomyślała, żeś niechluj. Jak to się zgodzi to do dzieła. Posadź ją wygodnie na kanapie, poleć po jakieś jedzenie i ewentualnie wino jeśli będzie miała ochotę, dosiądź się, przymil się do niej... Zbajeruj jeszcze ją jakoś i będzie ok.

Gość do Autora.....
przy nastepnej randce przywitaj ja pocalunkiem w policzek&przytul, jesli nie na powitanie, to zmobilizuj sie przynajmniej na pozegnanie moze byc kino&pub, najlepiej napij sie czegos to moze sie bardziej wyluzujesz:P

Gość Radogol
no tak, możesz się napić tylko z umiarem i jeśli będzie to browar to potem użyj gumy do żucia żeby nie czuła od Ciebie alkoholu, gdy będziesz calował jej polik...

Gość Buahahahahhahaha
"Nie chcę w tak nachalny sposób się z nią witać, nie wiem jak to odbierze." Facet, miej jaja. Jesli nie chcesz byc zaszufladkowany jako przyjaciel gej, to przy kolejnej randce pocaluj ja skromnie w policzek na pozegnanie. Wierz mi, baby lubia pocalunki. Spojrzyj jej gleboko w oczy, po czym skromnie cmoknij w policzek. Jesli tego nie zrobisz, wyjdziesz na ciote i dziewczyna Cie splawi.

Gość abrra kadabrra hocus pokus
zdarzyło mi się, że po pocałunku w policzek się zakochałam :)

Gość jrf894rjf94jr
niie idź do kina. to najgorszy pomysł. 2 godziny nicniemowienia i gaienienia sie w niekoniecznie ciekawy film. wez ja lepiej na kręgle. albo jakie inne miejsce,gdzie mozna pogadac i sie posmiac, porobic cos razem. a jak juz chcesz ja do kina wziac, to koniecznie TY wybierz film, ale zeby byl ciekawy dla ciebie i dla niej. nie tylko dla niej albo tylko dla ciebie.

Gość miszekkkk
ja to proponuje isc gdzies do jakiejs knajpy zjesc cos pogadsa cpo piwku wypic to sie wyluzujecie i samo sie wszystko potoczy no musisz ją pocalowac na nastepnym spotkaniu a jak ona w ogole reaguje na ciebie podobasz sie jej i tu rada najwazniejsza nigdy na pierwszych randkach nie pytaj sie co porobimy kobiety tego nie nawidzą sam cos odrazu proponuj

Gość MMMadleine
Nie zapraszaj jej do siebie. Moze to odebrac w dwuznaczny sposob. Najpierw spacer, a nastepnie bub bedzie najodpowiedniejszym miejscem na blizsze poznanie i pogaduchy.

Gość do Autora.....
jesli pewniej bedziesz sie czul u siebie, to ja zapros:-)

Kino chyba zbyt banalne, impreza raczej nie, knajpa - no może, u niej byłem i kawiarnie zaliczyłem. Nie chce jej nudzić.

Gość do Autora.....
jesli u Niej juz byles, to spokojnie mozesz ja zaprosic do siebie. pub tez fajna opcja. najwazniejsze: zrob cos:p koniecznie tez pocalunek w policzek i/lub przytulenie na pozegnanie/powitanie czy w trakcie:-)

Gość do Autora.....
wyolbrzmiasz, jakby nie byla zainteresowana to by sie z Toba nie spotykala:-) kazdy ma jakies wady

Gość nnNoName
to idz do dermatologa jak CI ten tradzik przeszkadza ja uwazam, ze nie ma nic zlego w calusie w policzek na przywitanie/pozegnanie. a na nastepna randke wybierz jakies fajne miejsce, jakas knajpke, zeby mozna bylo usiasc pogadac, jak bedzie ladn apogoda moze spacer do jakiegos parku?

Nie mam pewności jako kogo ona mnie traktuje. Zresztą nigdy nie dotykałem dziewczyny, licząc takie rzeczy jak pocałunek, przytulenie się czy dotykanie rąk (odliczam taniec).