Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość Gladiusss
Hmmm... A probowales podjac sie jakiejs terapii? Jesli sam siebie nie zaakceptujesz, to bedzie ciezko z relacjami facet-kobieta. Musisz popracowac nad soba!

Przyznam się, że lubię bardziej brunetki ... ale ładna z niej blondynka ... dużo ładniejsza z niej kobieta niż ze mnie przystojny mężczyzna.

Gość Gladiusss
Ja wole filigranowe brunetki, z dlugimi kreconymi wlosami i zielonymi oczami :)

Gość miszekkkk
brunetki sa ładniejsze mają ciemne brwi rzęsy oprawa oka ładniejsza niz u blondynek takie jest moje zdanie

Gość Gladiusss
Malo, owszem, ale po prostu jak taka widze to zamieram z zachwytu. Mialem taka 5 lat temu, a teraz mecze sie z blondynkami ;)

Gość Gladiusss
Zajebiaszcza laseczka. Duzo bym dal, aby ja miec chocby przez jeden dzien :P

Gość miszekkkk
a ja jestem brunetką mam niebieskie bardzo duze oczy i 175 cm wzrostu ;) moim zdaniem autor to jakis dziwny gosc caly czas wszyscy dają ci rady a ty jak dziwoląg sie zachowujesz

Gość Gladiusss
hehe, no ja tez jestem ciekaw jak ta Twoja luba wyglada. Na Twoim miejscu kulbym zelazo poki gorace. Caluj ja, dotykaj, caly czas zaskakuj, a bedzie dobrze.

Gość Gladiusss
miszekkk, a wolna jestes? Bo chetnie bym zmienil ta swoja blondynke na "czarnulke"... :)

Jestem dziwolągiem. Nigdy nie miałem bliższych relacji z kobietami. Przespałem okres gimnazjum i szkoły średniej. Mam kompleksy, lęki, stany nic nie chcenia. Jestem słaby. Ale umiem to ukrywać.

Gość miszekkkk
no niestety jestem wolna heheale to wynika z mojego charakteru nie z wyglądu ;)

Podobno ja mam dobry charakter. Ale co z tego? Łagodność, wrażliwość, dobrotliwość można sobie w dupe wsadzić, do tego jak się jest jeszcze tak sobie atrakcyjnym.

Gość Gladiuss ile masz lat i jaki
jesteś brunetem?

Gość do miszekkkk
A to czemuz to jestes sama? Czyzby wredny charakterek odstraszal potencjalnych adoratorow?

Gość h e h e :D
mnie ostatnio facet chcial pocalowac w usta na 3 randce, ale dla mnie to wydalo sie za szybko, wiec go odepchnelam,tzn pocalowalam ale w policzek obrazil sie i nigdy juz nie umowil. Dziwny typ. Przyznam szczerze, ze jakby mnie to spotkalo, a zalezaloby mi naprawde na dziewczynie, to nie zrazilbym sie. Poprosilbym o kolejne spotkanie. Walcze do konca.

Gość oni juz nigdy nie
pewnie sie zastanawia, to normalne ze ma watpliwosci, jak jest cierpliwa to poczeka, znajomosci potrzebuja czasu by sie na prawde polubic;)

Gość TH is IT CK
masz racje ze cie nie chce jakby chciala to bys o tym wiedzial

Gość 2 live 2 die
"znajomosci potrzebuja czasu by sie na prawde polubic" chemia jest albo nie, kwestia lubienia to inna sprawa nie kazdy chce być koleżanką z penisem, którą się lubi

Pytałem ją o weekend ... jakie ma plany. A ona, że ma dwie imprezy ... Ostatnio było, że się uczy, teraz imprezy. Nie chce mnie pewnie. Albo się świetnie bawi.

"Nie chce się ze mną widywać. Nie dziwię się. Jestem trądzikowcem." Użyj mydła siarkowego albo maści cynkowej.