Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani na wlosciach

idealna pani domu

Polecane posty

Hej! No to Konwalia trafiłaś na geniusza stomatologii ;). Ja też mam teraz nawet dobrą dentystkę...tylko raz jak mi dawała znieczulenie, to mało nie zemdlałam, bo jakoś nieuważnie to zrobiła i aż całą mną wstrząsnęło...ale później już uważała, jak wstrzykiwała znieczulenie ;). To super że smaczna gąska była ;). Mój mąż w weekend ugotował grochówkę, nawet smaczna była, tylko strasznie gęsta, ale treściwa ;) Co do prezentu, to Ci nie podpowiem, bo sama mam zawsze z tym problem...:), a niedługo gwiazdka, ale jak coś mi wpadnie do głowy, to dam znać ;). Jak dziś dzionek spędzacie? Ja wybywam po 13 i do jakiejś 20 pewnie mnie nie będzie. Myślę że siedzenie w domu nie jest dla mnie dokuczliwe głównie dlatego, że ja właśnie rzadko siedzę całymi dniami w domu, na szczęście mam taką możliwość. A z drugiej strony robię to też poniekąd celowo żeby nie przyzwyczajać męża, że ja siedzę w domu i ciągle na niego czekam ;)

Cześć Dziewczyny:) Weekend upłynła spokojnie. W sobotę był znajomy z pracy mojego narzeczonego i do wieczora zeszło, a w niedzielę poszliśmy na długi spacer, ponieważ szkoda było w tak piękna pogodę siedzieć w domu. Obiad był baardzo skromny, ale nawet dobrze, bo sobota była nader obfita. A wieczorem ogladaliśmy film Kolskiego Wenecja... uwielbiam ten jego klimat w filmach... Dzisiaj mgła od samego rana- musze wyjść, ale zupełnie nie mam na to ochoty...

Witam, ja niestety bede teraz wpadala rzadziej: mam roboty huk i musze sie z wieloma rzeczami uporac :( Ale musze przyznac, ze wlasnie w takich chwilach doceniam to, ze nie musze obecnie pracowac. A tak - czy ja wiem, dosyc to niestety nudny okres w moim zyciu, ale to jeszcze tak do grudnia. A potem - zobaczymy. Od nowego roku podejme decyzje, co dalej. Byc moze zaczne jakas mala dzialalnosc. Nie wiem jeszcze, ale zauwazam, ze coraz bardziej mnie nosi. Ja musze miec jakas "misje" bo inaczej normalnie swiruje ;)

Ach ta kafeteria... wcielo mi posta. W kazdym razie u mnie - duzo pracy, dlatego bede zagladala rzadko. Mimo to - pozdrawiam cieplo!

Hej dziewczyny! Konwalia---> Dużo sił Ci, życzę i powodzenia w pisaniu pracy! :). Wiem jaki to ból, ja ciężko to przeżyłam ;), mimo że uwielbiam pisać, no ale w pewnym momencie chyba przestałam czuć temat, a promotor nic kompletnie nie pomagał, żadnych wskazówek. Ale wpadaj chociaż czasem na topik ;) Jak się macie? :) Ja jestem wymęczona po weendzie, bo mieliśmy dwie imprezy rodzinne...tak się jakoś składa, że od października mam najintensywniejsze weekendy i szybko się to nie zmieni, bo mam te studia...No i w pn często budzę się z bólem głowy i nieprzytomna ;)

Jestem, jestem:) Szykuja się zmiany, nie wiem, czy w przyszłym roku nadal będę w Krakowie, czy u siebie, czy też dalej... Weekend spokojny. Co do ślubu to wszystko już zarezerwowane, załatwione: restauracja, bukiet, sukienka...

Hej dziewczyny! Co jest, taka cisza tu :). Piszcie piszcie :) Ja dziś nosa z domu nie wystawiam, ciągle pada śnieg :), są już spore zaspy, a co najlepsze u Nas ulicy nie odśnieżają :D

Gość Kaitana
Podzielam Twoje zdanie

Gość lulajka
jakoś jestem w stanie przynieść 2000zł do domu, żeby wszytso nie było na męża głowie. Ale po co? Jak można nic nie robić całymi dniami! Najbardziej mnie boli, że debili nie zmienisz. Pogadamy o tym kiedy wam mężowie wykitują a wy będziecie miały dzieci na głowie, mieszanie do opłacenia i ZERO doświadczenia w pracy, a jeżeli nawet jakieś tam będzie to kto zatrudni człowieka do normalnej pracy kiedy w CV jest dziesięcioletnia luka? A wszytsko się może w życiu wydarzyć

Nie nic nie robić, tylko zajmować się domem i dziećmi. Po to jest chłop, żeby zarabiał. Ciekawe czy będzie wolał wrócić do czystego domu i mieć chlanie podstawione pod nos itd, czy do burdelu i żony, która jest wiecznie zapracowana i nie ma dla niego czasu.

Gość malinka98
Skoro jesteście takie mądre,to powiedzcie czy pierzecie ręcznie czy w automacie ?

Gość volaka
Teraz to zdecydowanie wiekszość ciuchów pierze sie jednak w automacie.Zreszta juz pralki maja funcje taka jak pranie ręczne.Ja zawsze wlewam dreft,płyn zmiekczajacy i ustawiam przy takim praniu na 30 stopni i elegancko idzie pranie ręczne.

Gość slawetna zona
podnosze, moze topik ozyje:)

Gość lulkia
Cześć kobietki! ja normalnie leję z tego: "A WYSTARCZY SPOJRZEC NA CZASY POSTOW Z 18STEGO BY ZAUWAZYC ZE RAZEM Z RESZTA TYCH NIEROBOW, SIEDZI NA NECIE CALY DZIEN - DLUZEJ NIZ JA PRACUJE!" nie no, zabronione jest surowo siedzenie na kafe cały dzień!!! świadczy to wyłącznie o tym, ze nie jesteś WYKSZALCONA ZAINTERESOWANA SWIATEM I SPELNIONA:-D:-D:-D ale czad!!! i jeszcze to :-D : "jakoś jestem w stanie przynieść 2000zł do domu, żeby wszytso nie było na męża głowie. Ale po co? Jak można nic nie robić całymi dniami!" W zębach przynosisz, żeby twój Pan miał lżej? /ten prawdziwny mężczyzna...:-D A to jeszcze lepsze: "jestescie polityka zinteresowane to moze w koncu ruszycie dupska i zmienicie ten swiat na lepsze, co?" /żeby takie tłumoki jak lulajka miały w zyciu lepiej, no generalnie żeby wspomóc te co sobie nie radzą i muszą chłopom 2000 co miesiąc przynosić i zębem jednym piwko otwierać!!!:-D autorko kochana ruszaj d... i już nam tu do polityki!:-D A autorka pierożki lepi, gazety czyta, po galeriach chodzi z pełnym portfelem, ogród pielęgnuje, na jogę chodzi... boli co???:-D I jaka to ona głupia gęś... przecież skoro nie musi to powinna pracować przynajmniej dla idei i po to by klasom niższym dawać wzorowy przykład!!!;):-D:-D:-D Pozdrawiam panie domu!:)

Gość lagaruka
haha lulkia, pieny komentarz:) nie przeczytalam jeszcze wszystkich postow, ale tez jestem pania domu, nie czuje sie ani glupsza ani gorsza od kobiet pracujacych:) bo niby czemu? nie musze pracowac, jestem zabezpieczona na przyszlosc, i mam duzo czasu na rozwijanie swoich zainteresowan.

Gość podczytujaca temat z rzadka
bo jak ktoś pisze jakoś jestem w stanie przynieść 2000zł do domu, żeby wszytso nie było na męża głowie. Ale po co? Jak można nic nie robić całymi dniami! to w głowie mu się nie mieści, że może być na odwrót, że facet pracuje aby z twarzą wyjść gdy żona jest ustawiona finansowo, bo jak to, ona ma go utrzymywać? Ale Poleczki ciemnota i biedota i sterotyp tylko znają/ Stąd wiele forów dla pseudo snobów bo tam można normalnie pogadać o życiu a nie spierać się z plebsem.