Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa7890

wczoraj mój chłopak powiedział do mnie w złośći ty głupia pizdo - co robic;(

Polecane posty

nie wiem co robic jestesmy razem juz 3lata on taki zapracowany ostatnio po 13 godzin w pracy wczoraj se pokłocilismy dosyc ostro przez tel i powiedział do mnie ty głupia pizdo słuchasz mnie czy nie dzisiaj od rana smsy z przeprosinami wybacz itp ze w złosci to powiedzia ze nie myślał co byscie zrobili?

Gość cocojamboooo
a złego też Ci coś powiedział?

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha laska tiaaa:D

powiedz mu ty miętki siusiaku, choć nie będzie równowagi, miętki siusiaku, jest cięższe niż głupia pisdo

Gość mahatma
Ło matko byl wkurzony pzremeczony to przesadzil,grunt,ze zaluje i zdarzylo sie to pierwszy raz.Wybacz chlopu!

Gość żona wierna mężowi
cham....

Gość zapisz ta date
bedziesz pamietac od kiedy cie zaczal wyzywac. Jak sie czujesz jako pani P..... zda?

Gość anikaaaaa
nie no to nie powód do załamki...:) ja bym mu dała tak mocno mocno po ryjku a potem z czułoscia pocałowała. bedzie miał anuczke aby sie liczyc ze słowami:)

czyli co mam sie odezwać do niego??myślicie że to nic złego że tak powiedział?

Rzuciłabym chłopaka jeśli tak by się do mnie odezwał. I nie ma znaczenia, że podczas kłótni.

Gość kocichrupek24
Jednym słowem zachował się jak prostak. Widocznie jego ojciec tak się zwraca do matki jak się zezłości:) Prosta zależność. Choćby jak się wściekł to nie powinien tak mówić. Jeśli mu teraz odpuścisz to się przekona, że nic mu nie grozi:). Jakby mi dziewczyna powiedziała "ty chuju" to bym ją rzucił w diabły.

Gość :)____
ale glupia pizda z Ciebie :) . nie wracac .teraz to bedzie jeszcze bardziej Cie wyzywal. niedlugo dojdzie do rekoczynow glupia pizdo

Gość nika23
w sumie takie jest moje zdanie ze jezeli mu sie to zdazyło po raz pierwszy od 3 lat to jeszcze nie jest tak zle.. moze chłopak mial zły dzien w pracy... porozmawjaj z nim i tyle..wazne ze nie zdradził bo to juz by bylo calkiem co innego:/

zle dni moga mu sie czesto jeszcze zdarzac.to nie usprawiedliwienie . nie wracac .koniec i juz glupia pizdo Ty.raz powiedzial to powie i drugi

Gość nika23
tez czasami mowie cos czego załuje... ale dziewczeta postawcie sie w ich sytuacji.. jak my mamy zle dni to tez mamy dlugie jezory i oni musza sie z tym pogodzic i wiedza ze to nasze dni... tak samo oni .. tez maja zle dni.. postarajmy sie zrozumiec i badzmy wyrozumiałe.. jestesmy tylko ludzmi.. I WAZNE JEST TO ZE PRZEPRASZA..MOZE NAPRAWDE TEGO NIE CHCIAŁ..BO CZŁOWIEK CZASEM SZYBCIEJ COS POWIE, NIZ POMYSLI CO MA POWIEDZIEC..

no nieee, faceci cioty nie maja :) . to nie emocje panuja nad nami ,a my nad emocjami. nie ma usprawiedliwien.ludzie sie tak latwo nie zmieniaja

Gość nika23
NO ALE W SUMIE TO JEST NIE DO PRZYJECIA.. TAKIE SŁOWO NAPRAWDE UPOKARZA.. I TO JESZCZE TO Z KIM JESTESMY 3 LATA

Gość nika23
ale trzeba na to spojzec tez z tej str czy powiedział to po raz pierwszy.. czy mu sie to czesciej zdarzało..

widze Nika sobie przemyslalas. to tak sie zaczyna

a co to za roznica czy po raz pierwszy ?powiedzial . powiedzial raz , powie i drugi i trzeci . wyszlo szydlo z worka

Gość tyujkn ala
wybaczyć, ale nie od razu musi być od ciebie wyraźny i stanowczy sygnał, że nie pozwolisz na takie traktowanie nie rób fochów, ale stanowczo się temu przeciwstaw a potem możesz mu wybaczyć jeśli zrobi to ponownie - zwiewaj to początek końca

Gość nika23
:)_- jestesmy ludzmi a nie zakodowanymi robotami mowiace tylko miłe słowa..a jak my wyzywamy chłopakow to jest dobrze? co oni sobie wtedy o nas mysla? nie tylko my mamy uczucia.. wiem ze słowo gupia pizdo nie jest mile.. ale gorsze jest to jakby ja uderzył czy cos.. niech z nim porozmawia i wyjasni sobie to dlaczego tak powiedział..

powiedzial tak bo go wkurzyla. pokloca sie jeszcze nie raz na ostro i wtedy znowu bedzie ja wyzywal , a za kazdym razem bedzie go wkurzala bardziej i bardziej bedzie wyzywal... . jak chce to niech sie bawi w Jezusa i nadstawia drugi policzek , a jak juz ja "ukrzyzuje " ( uderzy ) to niech mowi : wybaczam Ci ,nie wiesz co czynisz i niech znowu da kolejna szanse

Gość JACEK97856
DOBRZE CI TAK