Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ok zapraszam do rozmowy

szukam dusz gadających 40 - stki z nawisem

Polecane posty

Pola nie bądź taka jaka jestes, nie wiesz co Ciebie będzie czekac w niedługim czasie:o Najlepiej się ukryc pod płaszczem i wypowiadac się o wszystkich jak się chce

Gość samotny noca
widzicie Drogie Panie, nie sztuka wejsc na publiczne forum. Mimo, ze anonimowe jednak ma swoja osobowosc. Jesli kobieta ma ukryte cele a takim jest poznanie kogos interesujacego, musi zachowywac sie jak dama. Dama w wypowiedziach i nie wystarczy wykrzykiwac jakie to osiagniecia zawodowe sie ma.Takt , wysublimowany sposob wypowiedzi, a juz kokietowanie koszulka , chwalenie sie soba jest ,mizerna wypowiedzia. I to Pola tej Pani zarzucila. Widocznie klasa nie idzie w parze ze zdolnoscia w pracy i w zyciu zawodowym. Niestety .

Gość samotna nocna mara
ma Pan rację , ale trzeba tak od razu reagować w ten sposób na takie wypowiedzi pomarańczy, tak jak Pauli, wiem że ma trochę racji, tylko nie wszystkim to sie podoba i jest to przykre dla innych osób na Forum.

Gość samotna nocna mara
Dalia dziękuję Ci 🌼

Gość samotny noca
coz samotni tez musza spac :-P dla jednej z pan tu piszacych {kwiat]( moja muza), dla pozostalych- kolorowych snow. Dobrej nocy!

Gość samotny noca
🌻

Gość dla 40-sto latków
Bo czy to grzech mieć czterdzieści lat? Nie mieć świeżej cery co rano? I rzęs do nieba bez tuszu? Czy muszę się odkurzyć może? Pozamiatać siateczki zmarszczek wyprasować przed latem celulit? Pokłócić się z grawitacją o upadłość ciała? Ale ja moi drodzy nie czuję się stara! Nie jestem zdeptana jak kwiat odeszłego w przeszłośc kochanka Nie jestem odrzuconą w kąt zabawka! Czy straciłam swoją ważność? Czy data spożycia mnie minęła? Powiem Wam! Ja nie jestem przeterminowana! Smakuję całkiem nieźle zwlaszcza ze świeżą poranną kawą Jestem słodko-kwaśna w południe zajadając się pyszną szarlotką. Wieczorem zaś staję się olejkiem aromatycznej kąpieli balsamem na zmęczone mięśnie lekiem na całe zło, przyjemnością w zasypianiu w czystej pościeli i ulgą,że się jeszcze mam..

Gość dla 40-sto latków
Spokojnej i miłej nocy :) 🌼 od samotnej 40

Widzę że tej nocy było więcej takich samotnych nocnych mar i marków, którzy podobnie jak ja mieli problemy z zaśnięciem. Szkoda że nie wiedziałam -dotrzymałabym wam towarzystwa,bo liczenie baranów które zalecił siaś nie przyniosło efektów;) Teraz piję moją poranna kawę -o godz. 11;) Samotna nocna maro-nie masz za co dziękować,ta przepiękna piosenka to mój hymn.Zawsze kiedy mam doła zakładam na uszy słuchawki,włączam ją na full i odpływam,to remedium dla mojej duszy.Wrzuciłam ją tutaj aby ugasić złe emocje które pojawiły się na topiku.

Dzień dobry:) Dalio, może pomyliłaś się w liczeniu i dlatego nie moglas zasnąć?? Właściwie powinno sie liczyc owce, bo baranów jest wszezie tak duzo, i takich okzałych, że liczenie ich sprawia z pewnościa duża trudność;) Miłego dnia:)🌻 Petrol, sorrki:) Nie upadaj na duchu.🌻 Czekamy na Arayam, na jej celne i szczere wypowiedzi. Nie zakłamane, skołtunione, jakie większość zakompleksionych bywalców forum wstawia. Dulszczyzna w najlepszym wydaniu odzywa się by stłamsić ludzi bieglej myślących, myslących jasno i otwarcie! Arayam, wracaj.:)

Gość Arekk
wszedłem na topik przypadkowo i zaciekawiła mnie wasza dyskusja na temat zachowania pewnej damy.Wróciłem więc do pierwszej strony i przeczytałem wszystkie wypowiedzi pani arayam. Powiem tak,widzę tu duży przerost formy nad treścią,pani ta pomimo zachwalania swoich wątpliwych walorów estetyczno-intelektualnych nie wykazuje takowych.To typowa DZIDZIA-PIERNIK,bowiem kobieta podchodzi pod pięćdziesiątkę i jest to mocno niesmaczne i nieestetyczne. Nie chciałbym cię widzieć w tych twoich zalotnych purpurach,choc jako mężczyzna lubię takie widoki. Kobiety uwielbiaja być traktowane jak damy,jak królowe,niestety aby was tak traktować musicie takimi być. DALIA.O-wzbudzasz sympatię i chyba chciałbym cie bliżej poznać.Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś delikatną i wrażliwą kobietą,może i damą:) A muza która wrzuciłaś podobnie jak cały zespół Dżem to też moje klimaty więc coś nas łączy. For You-🌼

Siaś -słusznie ,przecież to miały być owieczki nie barany,ale ze mnie gapa:( Dziś mam nadzieję na spokojny i szybki sen,ale w razie gdyby coś poszło nie tak,bedę już pamietała co należy liczyć :) A ty tak nie pracuj na okrągło, bo święto zmarłych będzie i twoim świętem! Arekk-dziękuje za miłe słowa:) Rzeczywiście jestem wrażliwa -potrafię ukłuć się różą bez kolców, potknąć się o coś czego nie ma,lekceważę czas i żywię się strzępkami nadziei:)Taka nieidealna ja:( A damą być można nauczyć się w każdym wieku,a jeśli nawet nie to chociaż mozna nauczyc sie kichac jak dama:) Idę w końcu zabrać sie za jakas pracę i zrobić coś pozytecznego-miłego dnia wszystkim

Gość Janek bez organek
jako Janek mocno po 40stce szukam gdzie by sie przykleic do fajnego topiku. Wydaje sie u Was sympatycznie.Witajcie Panie. Cos jedna z pan podpadla w probuje podboju damsko-meskim. Moze nie miala nauk gdzie pobierac. Jednak sa tu kobiety, ktore potrafia snuc nici jak male pajaczki , w ktore nieszczesnik na wlasne zyczenie potrafi wpasc. Ja poczekam , moze zjawi sie moja Pani z nitka pajecza :-P Milego dnia .

Gość W próżni
Witam wszystkich w ten baaarrrrdzo deszczowy dzień..... czy komuś przeszkadzało lato ? upale wróć. Robię kawkę, aby wejść na właściwe obroty czy dołączy ktoś do mnie?

Gość starszy
Arekk ---- powiem tak: Punkt widzenie zależy od punktu siedzenia, co znaczy, że każdy widzi tą samą sprawę trochę inaczej. Inaczej widzą wypowiedzi młodsi, inaczej równolatkowie. Ja np. nie widzę niczego niestosownego w śmiałych i żartobliwych wypowiedziach. Nie ma wulgaryzmów, nie ma nieprzyzwoitości. Jest wypowiedź kobiety wyzwolonej z pruderii, kobiety na miarę czasów obecnych. Każdy ma jakąś intencję, każdy coś kryje pod wypowiwedzią, podobnie jakTy Arku..... Starasz sie przymilić Pani Dalii, żeby zechciała zwrócić na Ciebie uwagę. Robisz to taktownie i kulturalnie, bo Ci zależy na pozytywnym swoim wizerunku, bo taki masz styl.:) Zwróć jednak uwagę na to, że inni mają też jakies cele, dla których sie tutaj wypowiadają, i wypowiedzi każdego znich sa odmienne w stylu. Każdy wypowiada się jak uważa, byle nie było to uznane za powszechnie gorszące. I nie powinniśmy oceniać stylu wypowiedzi, jeżeli nie jest gorsząca, obraźliwa lub wulgarna, tym bardziej gdy nie jest kierowana w naszym kierunku. I może najważniejsza sprawa, którą chciałbym wskazać, i którą ktoś z moich poprzedników tutaj też wskazywał, to to, że NIKT nie ma obowiązku czytanie czyichś postów, i nie ma obowiązku odnoszenia sie do nich. Bo jak napisała Pani Dalia.O, jest to robienie naszego polskiego piekiełka, w małym forumowym wydaniu. Miłego spędzania wolnego czasu życzę wszystkim.:)

Gość Kokardka**
A ja powiem tak. To forum jest forum publicznym,ktoś kto tutaj pisze musi się też liczyć z tym, że ktoś inny to przeczyta,podda swojej ocenie i wypowie się. Takie każdego prawo,pani arayam miała prawo pisać co chciała, pokazała swoją bezpruderyjną naturę-chętnie pokazałaby tu coś jeszcze ;), ale warunki forum na to nie pozwalają.Kontakt gg skyp juz owszem z czego pani arayam z pewnością skorzystała. Choc jestem dużo młodszą osobą mnie też to zniesmaczyło i dzidzia-piernik jest określeniem adekwatnym do tej pani>Bleeeeeeeeee

Gość Arekk
Zgadzam się w 100% z postem wyżej. STARSZY-co do pozyskania względów pani Dalii.O mylisz się twierdząc jakobym wyłacznie na tą okoliczność posługiwał sie uprzejmościami w stosunku do Niej.Ja taki jestem,taki mam styl-zawsze sobą. A pani Dalia.O w przeciwieńtwie do pani arayam choć niewątpliwie posiada sporo zalet-pisze o sobie "TAKA NIEIDEALNA JA" Pani arayam zaś która tych zalet nie posiada uwypukla swoje wyimaginowane zalety od poczatku pojawienia sie na topiku aby wyszło- idealna ja!I to jest żenujące bo w opozycji do jej prawdziwego ja.

Gość starszy
"Młodzi jestescie, więc Wam wybaczę Jam starszy, dlatego inaczej patrzę." .. powiem słowami sparafrazowanej bajki "Słowik w klace". Arek, a ja jestem w stu procentach przekonany, że w wieku późniejszym, zmienisz poglądy i bedziesz "widział" podobnie jak my. A dlaczego inaczej będziesz widział?.... nie powiem, to bezsensowne. Przyrównam to do pouczeń kierowanych do dziecka, pouczeń o tym, że cos gorącego parzy. Dziecko kiwa ze zrozumieniem głowa, ale i tak MUSI osobiście sie przekonac, że to parzy i jakie to jest odczucie, i już wtedy wie, wie inaczej. Życie uczy pokory i tolerancji, i tyle tylko powiem........, żeby ktoś nie zarzucił mi, że smęcę.:) 🖐️

Gość odpowiedź.............
a

Gość samotny noca
Dzien dobry wszystkim w pochmurne popoludnie. Widze watek sie rozwija ,choc chyba gospodyni nie bierze udzialu w dyskusji :-D Jak spedzacie weekend, czy tak jak ja ,zawaleni jestescie sterta kosztorysow -brrrrrrrrrrrrrr. Coz za zywot , nawet nikt mi nie upiecze smakowitego ciasta i nie poda pachnacej kawki buuuuu. Moja" muza " pewnie komus innemu piecze jabluszka ? Umre samotnie o suchym pysku :-P Milego leniuchowania" Staruszkowie ", ja biore dalej sie za sterty papierzyskow.

W prózni-ja teraz piję drugą kawkę jeśli masz ochotę to zapraszam:) Janek bez organek-tu się możesz przylepić,topik fajny tylko ostatnio coś tu złe wiatry przytywiały-myslę że teraz już słonko wyszło:) Samotny nocą -ja własnie upiekłam serniczek czekoladowo-kokosowy z brzoskwiniami,nie próbowałam jeszcze bo gorący ale wygląda i pachnie smakowicie . Może spróbuję ci przesłać kawałeczek po kabelkach,a nóż się uda;)

Dobry wieczór:) I gdzież są te przemądrzałe, złosliwe "pomarańcze", gdzie??? Rozwaliły topik i teraz fetują zwycięstwo, bo tylko to potrafią, zniszczyć, dokopać....! Smarkateria, wespół z dorosłym, głupim motłochem, poczuła wiatr wolności słowa, więc używają sobie, zadowoleni, że ich durnych i tępych twarzy nie widać. Zgroza!

Gość A ja wznoszę topik,
bo jest ciekawy. Pogada ktoś?

To ja poproszę o dawnych czasach. :) Cześć Starszy.