Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p. traszkka

pierwsze kilka minut wiadomosci- informacje, kto zostal swietym i co kosciol...

Polecane posty

Gość Grażynka nie Lubiczówna
No właśnie, i to mnie doprowadza do szału, że ludzie dla wygody głosują na PO. Ja głosuje SLD i wam też polecam, bo niestety innej lewicowej ani centrowej partii nie mamy...

Gość augustinoo
PO to nie 'prawdziwa prawica' cieniasy, bliżej im do centrum

Tak, jeśli PO jest bliżej do centrum to Warszawa leży koło Berlina... No ja cie prosze, PO już dawno temu przestało być centrowe, sami wpuszczają kler do polityki. i kazda decyzje omawiaja z episkopatem.

Gość ja tez mysle ze ike
phi a w życiu sld, nie mam zamiaru oglądać całujących się homosiów z zaadoptowanymi dziećmi, o nie! to już wolę pis

Jesteś ograniczona niesamowicie.. To po 1 a po 2 - SLD nie chce pozwolic homoseksualistom na adopcje.

a po 3 - Homoseksualiści nie mają zabronione całowania się na uliach a jakos tego nie robia wiec nie rozumiem twojego zalosnego rozumowania...

obie partie, PO i PiS, są dwoma partiami prawicowymi, i tylko, to że przywódcy, żrą się między sobą na maksa, nie powstał słynny POPIS. Z partii lewicowych o zabarwieniu socjalistycznym, w naturalny sposób wykrusza się beton i może dojdą do głosu postępowi politycy, młodzi z otwartymi umysłami. Oby tylko nie zaczeli się wzorować, na Kaczyńskim z jego dyktatorskimi zapędami.

Gość jak chcieli kasę to...
sama jeteś dzika.

Gość ja tez mysle ze ike
ograniczeni to są ci którzy każdego nie popierającego homoseksualizmu nazywają 'ograniczonym' (zapewne g. wiedząc o genezie powstawania tego zjawiska) / haha jesteś pewna? http://tnij.org/in1y tiaaa i tak każdy wie, ze legalizacja homo prędzej czy później się z tym wiąże, bo skoro będą mogli brać śluby to i adoptować dzieci też

Gość ja tez mysle ze ike
a po 3 - Homoseksualiści nie mają zabronione całowania się na uliach a jakos tego nie robia wiec nie rozumiem twojego zalosnego rozumowania... to na poważnie?

Błagam cię, nie pisz do mnie bo i tak nie mam zamiaru odpisywać Katolickim dewotą - przydupnicom Kaczora.

*Katolickim DEWOTOM miało być, więc sobie darujcie poprawianie mnie i pouczanie jak sie pisze.

Gość ja tez mysle ze ike
to miło, bo ja z ograniczonymi komuszycami też nie lubię rozmawiać :)

wiedza o lewicy niektórych ludzi pochodzi z publikacji radiomaryjnych, lewicowe partie nie zajmują się homosksualizmem, bo to jest zajęcie dla seksuologów, a związkami partnerskimi, a to jest coś więcej niż zwiażek lesbów, czy gejów.

Gość ale mam z was poleew
buahaha jakaś ty durna! :D ja jestem agnostykiem, a nie popieram ani związków homoseksualnych ani adoptowania przez nich dzieci, i ? tolerowanie homoseksualizmu a religia tak naprawdę nie wiele mają ze sobą wspólnego infantylna istoto

Gość niektórzy tu są zdania
"nie mam zamiaru oglądać całujących się homosiów z zaadoptowanymi dziećmi, o nie! to już wolę pis " itp. Ale za to nie przeszkadza Wam pięćdziesięcioletni gruby ramol w sukience całujący pupkę dwunastoletniego ministranta a często niestety nie tylko. No tak - tego nie musicie oglądać, a jakby co to ramola przeniesie się do innej parafii i też oglądać nie trzeba.

Gość precz z czarną sotnią
trzeba przepędzić tych czarnych pazernych okupantów do watykanu,tam ich zakłamana ojczyzna

Gość prawdaa i tylko prawdaaa
"nie mam zamiaru oglądać całujących się homosiów z zaadoptowanymi dziećmi, o nie! to już wolę pis " itp. Ale za to nie przeszkadza Wam pięćdziesięcioletni gruby ramol w sukience całujący pupkę dwunastoletniego ministranta a często niestety nie tylko. No tak - tego nie musicie oglądać, a jakby co to ramola przeniesie się do innej parafii i też oglądać nie trzeba. taka jest różnica tępa dzido że to pierwsze ma być zlegalizowane co równa się z tym, ze powszechnie akceptowane przez polaków - co jest gówno prawdą, poza tym myślisz, że wszystkich wierzących dotykają te waszebluzgi na kościół? chooj mnie kościół obchodzi, smutne to, ze znacie tylko 'mohery' i 'zawziętych antyklerykałów' i nic pomiędzy