Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaDziewczyna25

18.10.2010 Zapraszam na odchudzanie i ćwiczenia

Polecane posty

najwążniejsze to wieczorem wytrzymać..marząc o sniadaniu- a rano czar pryska i sie już nie chce jeść. ja jem 1,5,-2 h po przebudzeniu bo wcześniej pije kawe i nie mam poprostu apetytu. zajrzałam jeszcze na chwilke bo spotkanie mam dopiero 0 20.

witam Was dziweczyny:) mam chwile i tak sobie Was czytam i widze ze grono sie powiększa ;D właśnie wciągam maślane bo mnie tak nosi na cos słodkiego ze szok;( nie wiem jak Wy ale ja robie sobie co drugi dzień taka papke kawową nie,nie do jedzenia lecz na ciało :) nakładam i owijam sie folią i pod koc wygrzac sie. Normalnie robi cuda:)

No własnie hehe :-) Ja jestem po kolacji zjadlam dwa jajka ,ogorka pomidorka plasterek szynki i sera żółtego ,nawet sie najadłam :-) Jutro jestem w pracy cały dzien,wiec z jedzeniem bedzie kiepsko,pewnie jakies kanapki wciągne tylko . A tak abstrachujac od tematu to nastała taka pogoda ze nic mi sie nie chce.... Tylko lezec w łozeczku ,popojajac jakies winko z ukochanym przy swieczuszkach hmmmmm :-) Szkoda ze tak sie nie da zawsze .....

aniu jak sie ta papke robi???? I co ona daje??? Napisz mi jesli to nie tajemnica bo ja tez lubie takie wynalazki :P Zwłaszcza jak pomagaja zwalczyc cellulit i poprawic ogolny look :P :-) Ojjjj bo ja mam uda salcesonki i brzuchola tez kawał ......i boczki takie bleeee Wrrrrrr

żadna nowość ta papka też mam z innego topiku poprostu papka z kawy przepis :D 2 lyzki kawy sypanej lyzka imbiru lyzka cynamonu kilka kroplo oliwy kilka kropki wody by powstala paćka to nakladasz na uda, pupkę, boczki i owijasz sie folią wtedy pod koc i tak ok 30 mniut. Pózniej zmyć i wklepać np, balsam ujędrniający. Ale powiem Wam szczerze że systematyka robi swoje, latem szorowałam się gąbką i nóżki miałam boskie a na pupe codziennie zimny prysznic i sam mi sie ujedrnił i zmalał nawet moj misiek zauważył... a teraz ehhh szkoda gadać obiadki, kolacyjki itp zrobiły swoje. :P musze wrócic do tych nawyków.

No to bede musiała wypróbowac,wielkie dzieki za przepis :-) No tak,niestety ja tez sobie ostatnimi czasy za bardzo pofolgowalam,jakieś fryteczki kebeby itd i na efektynie trzeba było długo czekac :-/ A tak bym chciała wkoncu wejsc w normalne spodnie zeby mi sie nic nie wylewało...

taki piling można zrobić tez samą kawą wymieszaną z żelem pod prysznic... masujemy masujemy i spłukujemy;) skóra wtedy jest gładka jak pupcia niemowlaka ... ;) w owijanie folią mi sie nie chce bawić.. zreszta nie mam aż takiego cellulitu. ;) Dobra ja jeszcze zjadłam kolacje jajko ,troche serka wiejskiego i plaster zółtego sera. Okej ja już uciekam.odezwe się rano albo po 17 nie wiem jeszcze. miłego wieczorku

mam tak samo tyle ciuchów w szafie a ja w workach chodze wszystko luzne zeby cielsko nie wyszło :( masakra

to mozna jajko na kolacje :P o matko a ja myślałam ze tylko rano jajo:) musze poczytac o tej diecie SB ja tez bede uciekala troche pocwicze, małe spa i lulu bo jutro do pracy. Trzymajcie sie i do jutra :D

No to do jutra dziewczyny,wyśpijcie sie :D :-* Ja znowoz nauczona jestem pozno sie klasc mniej wiecej 23 takze jeszcze tu posiedze ,cos poczytam ,doszkole sie :-)

Melduje się I od razu musze sie przyznac-zgrzeszylam :(( Wypiłąm piwko. Przez caly dzien zjadlam tylko 2 maslanki, jablko i wypilam 2xkawa i 2x herbata. Ale tak sie wkurzylam na pewna sprawe ze wypilam piwko :( Nie pobijecie mnie ?? :(

Pospałam sobie trochę, zamuliło mnie, więc nie jem... Dzisiaj: * duże jabłko - 115 kcal * 150g jogurtu naturalnego - 84 kcal RAZEM: 199 kcal Przerażająco mało, ale nie będę nadrabiać, bo już późno.

Julie* - to ja przy twoim dzisiejszym jadlospisie to sie najadlam jak bak :) Nie za mało kalorii przypadkiem sobie dostarczylas dzis?? Moze ci byc slabo :( Ja zalozylam sobie zeszyt, i bede w nim pisac swoje codzienne zmagania - i grzeszki tez tam uwzglednie - choc mam nadzieje ze nie bedzie ich zbyt wiele :(

Suz - wiem, że mało, napisałam że przerażająco malo zjadłam. Ale trudno, mam nadzieje, że nie nadrobie tego w postaci mega kompulsa... Mam troche problemów, głównie sercowych, więc po prostu nie chce mi się jeść...

Witam laseczki :) A co tu się jeszcze nikt nie zameldował z samego rana???? Ja jestem wlasnie po kawce izabieram się za maślankę :) Mam nadzieje ze dzis nie zgrzesze :) Buziaki - do poklikania później :)

Hejka ja też właśnie po kawusi za niedługo zjem serek ze szczypiorkiem :) i zabieram sie do cwiczonek.

dziewczyny popsuł mi sie komp musze format zrobic...;/ ale dzis sniadanie o 9.30- danio duze (nie wiem ile to kcal) o 11.00- jabłko. na obiad przed 14 bedzie piers z kurczaka a na kolacje o 17.00- jogurt naturalny .. ... miłego dzionka !!:)

Cześć, dziewczyny. Własnie czekam na obiad - moje brokuły się gotują. Uwielbiam je, mogłabym się zywić tylko nimi :D Mimo, że malo jem, czuję się super ;) A jak jest u Was?

Gość Zuzka80
Jedzenie ma znaczenie... Odpowiednio zbilansowane jedzenie jest jedyną bezpieczną alternatywą dla zdrowia, energii i witalności. Jedyną bezpieczną alternatywą do kontroli wagi ciała czy idealnej figury. Właściwe odżywianie jest narzędziem, które pozwala nam nie tylko rzeźbić nasze ciało, czy kontrolować naszą wagę ale przede wszystkim jest jedynym prawdziwym i naturalnym lekarstwem zapewniającym naszemu organizmowi długie życie bez konieczności szukania złudnego „ratunku w „cud pigułce. Więcej na www.piekno-natury.pl

Ja Dziewczynki jak narazie tylko serek rano i kromeczka chleba wieloziarnistego,2 kawki,kubek kakao,i duzo wody,1 godź cwiczeń i 1 godź spacerku z moim synuśkiem,teraz zjem duży jogurcik z otrębami.A wieczorkiem jeszcze 30 minutek na twisterku oprócz tego mieszkam na 4 pietrze wiec dzinnie zrobie gdzieś 3 rundki.

witajcie kobietki :) ja juz dawno po pracy i po obiedku zjadłam kawałeczek piersi i brokuły teraz popijam kawke . Na kolacje kefir :) a nawet dwa;) a co szalec to szaleć :D:D Widze kochane ze również trzymacie sie diety :) no zdarzy sie czasem zgrzeszyc ale oczywiście wybaczamy :D życze wszystkim odchudzaczką miłego popołudnia.

moje dzisiejsze dodatkowe zabiegi kosmetyczne: *peeling kawowy-codziennie zresztą ;P *peeling stóp -2łyżki stołowe soli + zawartość saszetki mięty + olej w ilości takiej aby stworzyć dobrą peelingową konsystencję. *foliowanie :P-działa cuda *balsam ujędrniający garnier (żółty) na całe ciało

Witam, witam. Za bardzo nie będę sie rozpisywać, bo jestem zmęczona więc krótko, co zjadlam: * jabłko - 100 kcal * 340g brokulów - 82 kcal * 150g jogurtu naturalnego - 84 RAZEM: 266 kcal O jezu... Zaraz mnie ktoś zlinczuje za ten jadłospis :O Idę spać, dobranoc, dziewczyny :*

Witam Wczoraj już nie pisałam wieczorem, bo do późna prasowała i sprzątałam, a potem już się nie chciało siadać przed komputer. Bo i w brzuszku burczało więc się położyłąm spać żeby przypadkiem nie zgrzeszyc :) Ja wczoraj przez cały dzień byłam tylko na 1 maślance :( - więc Julie - nie bede cię linczować bo sama nie byłam lepsza :) . Ale wcale mi sie nie chciało przez cały dzień jeść więcej - dlatego ta 1 maslanka. Jak myślicie, mogłabym tak przez tydzien jesc sama maślanke i grejfruty - bo akurat z tej diety tylko to mi najbardziej smakuje :) Miłego dnia wszystkim laseczkom :)

Gość madziksssss
hej dziewczyny, moze sie jeszcze przyłączyć? Chce zrzucic pare kg, co najwyzej do 5. Waze 55 przy wzroscie 165 . Diete mam nierygorystyczna wiec pewnie troche mi zejdzie, ale moze w 2 tyg sie wyorbie :) powiem szczerze ze nawet z 2 kg bede dumna hehe.

Hej Dziewczynki ale dziś zimno na dwórku byłam na zakupach właśnie,jak narazie jestem po kawusi zaraz bedzie herbatka zielona i cwiczonka,a co do jedzonka to narazie nie mam ochoty jak cos to bedzie jogurcik z otrebami a na obiadek bedzie kubek zupki pomidorowej z ryzem i warzywka z piersia z kurczaczka.Pozdrowionka

Cześć dziewczyny:D mnie nie było wczoraj bo pierw pierw koleżanka u mnie była a potem miałam spotkanie z jeszcze jedna i nie było czasu na kompa:) ALe diete oczywiście trzymam i pamietajcie jutro się ważymy:D:P Ja od przyszłego tyg bede chodzić z koleżanką na areobic na BBP-brzuch biodra pośladki-napewno dostaniemy w kość...:) a teraz robi mi się obiadek duszone warzywa z piersią z kuraka:) Miłego dnia wam życze. później mnie też nie bedzie bo jestem umówiona na oglądanie filmu:)