Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaaaa

jakie są fajne gry by grać przez internet?

Polecane posty

Gość znudzonaaaa

bo nudzę się w pracy, wszystko co miałam zrobic zrobiłam w weekend i nie mam już co robić

Gość purt puurt purcik
fajne są pierdzioszkowe gry

Gość ohohohohoh
jak Ci się nudzi to masuj cipeczkę

Gość zder
Grałem w większość gier przeglądarkowych – strategicznych. Wszystkie bije na głowę 25airports.pl. Dlaczego? Już śpieszę z wyjaśnieniami :D Ta gra stawia cię w sytuacji, gdzie jesteś prezesem – menedżerem jednego z lotnisk europejskich. Musisz analizować poziom lotniska, w tym liczbę produkowanych i wysyłanych samolotów, poszukiwać umów o współpracę, monitorować przyloty i odloty, obserwować dochody, zyski. W grze są nawet koszty stałe :D Coś dla maniaków lotnictwa i ekonomii. Poza tym jest śmieszna cena konta premium, bo niecałe 4 zł :) Tak, słownie cztery złote. Żadna inna giera w sieci nie oferuje takich możliwości rozwoju pasji w zakresie lotnictwa cywilnego.

Gość fetarrrssx
Dobrą rozrywkę daje gra Łowcy Zombi. Ja zacząłem to grać w pociągu relacji Przemyśl – Wrocław i mi podróż zleciała jak z bicza ;)) Polecam właśnie do podróży tę grę. Można grać na smartfonie, dużo neta nie kradnie, wszystko się dzieje online na http://lowcyzombi.pl. Nie trzeba się rejestrować, ale warto, bo ma się większe możliwości. Nie ma tutaj jakiś opłat, ani jawnych ani ukrytych. Co ciekawe to polska gra, z dobrą fabułą, która nie pozwala się oderwać. Dużo się dzieje, historia nie ma przestojów, można grać z innymi online, są klany do których można dołączać, zdobywa się nowe umiejętności...

Gość ujarttt
Dobrą historię ma erpeg Łowcy Zombi Apokalipsa. Gra się na http://lowcyzombi.pl. Bez rejestracji, opłat, i pożerania megabitów transferu, co jest o tyle ważne, że jak ktoś gra na smartfonie to będzie pewnie zadowolony. W skrócie o fabule – jesteś łowcą i walczysz z zombie, których jest coraz więcej bo wirus się rozprzestrzenia w zabójczo szybkim tempie. Można się grupować w gangi, można rywalizować z innymi online. Jak dla mnie gierka spoko, ja często w to sobie pykam po drodze do i z pracy.