Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pemilia

orgazm??

Polecane posty

Gość pemilia

dziewczyny.... po jakim czasie wspolzycia przezylyscie swoj pierwszy orgazm? (chodzi mi tutaj o orgazm z facetem, podczas stosunku) i w jakiej pozycji?.. bo spotkalam sie z opiniami ze orgazmu trzeba "sie nauczyc" czyli cwiczyc i cwiczyc... ja juz tak "cwicze" prawie rok czasu i zaczynam miec watpliwosci czy to odpowiedni facet, bo szczytowania jak nie bylo tak nie ma

Ja ze swoim pierwszym partnerem wogóle nie miałam, byłam za młoda a on był palantem. Z obecnym nie ma problemu ;) Ale tak w sumie, to nie czerpałam żadnej przyjemnosci z seksu przez dobre 5 lat...Facet odpowiedni musi byc i miłość :) :) :)

Boli wtedy kiedy jesteśmy za suche. A przy odpowiednim facecie nie można być... :) No ja tak mam przynamniej ;)

Gość pemilia
5 lat?? ojej... chyba pozostaje mi zmienic partnera:( nie chce tego robic no ale on jest jak dla mnie zaleniwy i jak mi dobrze w jakiejs pozycji i byc moze bym doszla, to on zaraz ja zmienia zeby mogl szybciej dojsc(bo ja w tej swojej pozycji to wiadomo potrzebuje troche czasu)

Normalny facet zawsze stara się zaspokoić kobiete i robi wszystko żeby było jej dobrze. Chociażby dlatego, żeby połechtać swoje męskie EGO. A Twój facet to egoista.

Gość pemilia
rozmwialam z nim... juz dawno kurcze i tyle razy, tak jest egoista. ponioslo mnie i mu to powiedzialam... ze jest egoista, a on zamiast powiedziec ze dobrze i postaram sie zeby Ci dobrze bylo to tak jakby ma do mnei jeszcze pretensje ze mi zle:(

Gość pemilia
oblubienica- tak, zostawia. tzn przytuli sie pocaluje itd ale co to... na poczatku tzn przed seksem czasem zrobi mi minetke ale zaraz mowi ze go kark boli od tego;/ albo przerywa minetke i sie spieszy zeby wiadomo co, juz go wlozyc i dojsc

Po osmiu miesiacach, przez seks oralny. ;) Oczywiscie z jednym i tym samym partnerem, co sie juz raczej nie zmieni. Moim zdaniem facet musi sie nauczyc kobiety. ;)

Gość nimfomanka2417
spróbuj na jeźdźca... albo w pupe

Gość pemilia
juz go kopnelam...;( ale z takiego powodu, kurcze.. moze cos zrozumie, a i zaprzecza ze nie jest egoista, dobrze ze sie opamietalam. lepiej pozno niz wcale.. dzieki dziewczyny

Gość pemilia
bazienka- now lasnie byl tez brak seksu, ale do czego to prowadzi?? tak sie chyba nie da.. zreszta po jakims czasie sama chcialam powrocic do tego, zeby jednak uprawiac ten seks, bo myslalam ze mze jednak uda mi sie, ale jak zwykle rozczarowanie

Poza tym brak troski o partnera świadczy o życiu codziennym. Egoista w łóżku to pewnie też egoista na co dzień. Bazienka - uwierz, łechtaczkowy jest o wiele bardziej intensywny.

Gość nimfomanka2417
spiertalaj w półszpagatach tez tak miałam,., nie mogłam dojść :( Nawet trochę udawałam żeby chłopakowi przykro nie było.. Aż tu nagle... och... w końcu się pojawił. W pozycji na jeźdźca. Niech on się oprze o łóżko tak na pół leżąco... wsiądź na niego. taka niby żabka.i sie suń, do przodu i do tyłu. a jak nie to albo się odchyl. później spróbuj siedząc bliżej jego twarzy. Wiele kobietą juz pomogłam. to jest chyba najlepsza pozycja na pierwszy orgazm, chociaz ja mam tylko w tej.

Gość pemilia
nimfomanka- wlasnie w takiej pozycji bylo mi najprzyjemniej;) ale troche to czasu zajmowalo, on sie chyba nudzil i zmienial... ale juz po ptakach. nigdy wiecej seksu z nim ani takiego faceta.