Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pemilia

orgazm??

Polecane posty

przestańcie ciągle wmawiac kobietom ze MUSZĄ się czegoś nauczyć. ja jakos nie musiałam i przypuszczam że wiele innych też nie. to jest tylko kwestia (no dobra,moze w niektórych przypadkach nie tylko) odpowiedniego faceta. a jak czytam o takich egoistycznych chamach to po prostu pończochy opadają...:O

Gość anakarola
kurcze ja to już nic nie rozumiem,czasami mam wrażenie,ze on myśli,że tylko podczas stosunku mam orgazm,ale przeciez z drugiej strony wie,że tak nie jest. :O:O:O i wtedy jak on już skończy i nic dalej nie moze tak i ja muszę mu w tym wtórować:O:O:O:O w sumie dwa razy zwróciłam mu juz na to uwagę=ze dziękuję i ze jestem wściekła i ze chyba zaraz wybuchnę. i już nie wiem -czy on jest kurwa taki głupi??? dla mnie seks dorosłych ludzi powinien kończyć sie zaspokojeniem dwóch stron czyli orgazmem.(nie mówię o szybkich numerkach itp)a jest tak,ze on w ciągu kilku dnia ma go 5 razy a ja wcale:(:O:O:O wiem,ze teraz sprawe pogorszył fakt,że mam przerwe w pigułkach i kochamy się z gumą,ale ludzie czy faceci nie są świadomi,ze jak się kobietę podnieci to trzeba cos z tym zrobic?? no już głupia jestem:O:O:O chociaż ostatnio dałam mu chyba najbardziej do zrozumienia,bo po tym jak skończył a ja oczywiscie nie zaczęłam się sama dotykać i powiedziałam dosłownie"pożyczyć palce"...wiem,ze to aż żenujące,ale chyba bym spokojnie nie dojechała do pracy tylko rzuciła się na jakiegoś faceta po drodze:O:O

Gość anakarola
jejku jak przeczytałam swój wpis to się normalnie wkurwiłam tą swoja ostatnią historią:O:O:O:O:O:O

Gość anakarola
jutro się widzimy i spedzimy ze sobą też noc.jak mi znów taką lipę odwali to już chyba psychicznie nie wytrzymam:O:O

bez kitu...beznadziejny ten twój chłop. świnia po prostu:/ opierdol go porządnie,zób awanturę,wygarnij mu wszystko. efekt-mega foch na tygodnie, ale pewnei przemyśli i sie poprawi wspólczuje ci

Gość anakarola
o to chodzi,że już zrobiłam taką burzę......... Jak pierwszy raz zawaliłam focha i powiedziałam DZIĘKI!!!!!!!! to usłyszałam,ze napewno ściemniałam do tej pory mówiąc ,ze wszystko jest ok. drugi raz po moim fochu zaczął gadać,ze zrobiłam mu psychiczną krzywdę tymi słowami:O:O:O a tu chodzi tylko o to-ja chce mieć orgazm i nie ważne jak!!!!!!!!!!może brzmi strasznie,ale tak to wygląda..... tylko właśnie on to zaraz odbiera jakoś inaczej. ja bym odrazu zrozumiała,zresztą dla mnie to oczywiste........ jejku dziewczyny jak z nim postąpic???????????? cenne rady są wskazane bo jutro pół dnia razem i jeszcze cała noc........

Gość pemilia
no widze ze moj topik zyje:) ja wlasnie zerwalam dzis z takim, jak narazie jest mizle z tym i bedize n apewno jeszcze dlugo, ale to chyba bylo najlepsze:( anakarola--- bo tak jak w Twoim przypadku, tak rowniez w moim nie wytrzymalam tego i okazywalam mu a nawet mowilam ze nie zaspokaja mnie, ale widocznie jak to ujelas, obaj sa tacy "glupi" ze tego nie rozumieja... mimo ze on mnei nie zaspokajal to ja uwielbialam sprawiac mu przyjemnosc, prawie na kazdym spotkaniu piescilam go oralnie itd

Gość bearparty
anakarola---> dziwne to czemu on nie reaguje na Twoje słowa i nie stara się z tym nic zrobic... a czy rozmawialiście o tym tak na spokojnie?? bez nerwów i tekstow typu... DZIĘKI!!??

Gość anakarola
jasne,ze rozmawialiśmy.tylko może zbyt delikatnie???? kurcze dziewczyny ja wiem,ze on zdaje sobie sprawe tj.wie doskonale na czym polega różnica między kobietami a facetami... i chyba skoro jest normalny to powinien wiedzieć,ze nie powinien mnie tak zostawiać. no nic.jutro będzie chwila prawdy. spróbuje raz jeszcze na spokojnie wytłumaczyć mu to i owo i podkreślić,ze orgazm ma byc:P:) żarty żartami,ale nie do śmiechu mi niestety. jak się sprawa zakończy na pewno dam wam tu znać:)

Gość anakarola
pemilia--ja swojego ustami pieszczę non stop:O:O lecę spać.dobranoc

Gość pemilia
no daj, bo ja tez jestem ciekawa... czy nie za szybko podjelam decyzje itd

Gość ej do tego bimbałka całego
chce powiedziec ze moj facet ani razu sie nie zorientował, że udawałam orgazm.i wszystko potrafie zrobic by sie nie zorientował,wiec nie pierdol.hehehehhe naiwne dziecko! a on zawsze powtarzał....ale miałaś co? :D:D:D heheheh wszyscy jestescie naiwni głupole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pemilia
bez sensu udawac orgazm, nigdy bym czeos takiego nie zrobila, same sobie przez to szkodzicie, chyba ze wlasna przyjemnosc sie dla was nie liczy, tylko partnera

Ja bym z nim nie gadała - tylko odmówiła seksu i tyle. Powiedziałabym, że dopóki mnie nie zaspokoi, nie może liczyć na seks. Tyle o tym:o

anakarola i jak??????????????????????????? do jakiejś tam pomarańczy>>>nie ma nic bardziej żałosnego niż udawanie orgazmu.weź pomyśl komu robisz na złośc takim zachowanie,bo na pewno nie jemu:P

Gość malnka
ja mam identycznie:( zostawic takiego chlopaka ktory wcale sie nie stara o moja przyjemnosc?? tzn mzoe on uwaza ze sie stara ale jakos mu to nie wychodzi i mysli tylko o jak najszybszym stosunku, czyli jezeli ja jestem na gorze to on po chwili bierze mnie na dol i dokancza swoje:( a ja nigdy nie mialam orgazmu. a wiec zostawic takiego??

Gość 1234232
zostaw takiego egoiste, nie zastanawiaj sie

Gość malnka
odpowie ktos jeszcze?

ok, ja rozumiem ze niektórym facetom czasem coś nie wychodzi,że można z takim porozmawiać na spokojnie,wytłumaczyć i dojśc do jakiegoś rozwiązania. ale jak facet jest notorycznie pierdolonym egoista i myśli tylko o sobie to sorry,ale to nie ejst mężczyzna.nie byłabym z takim 5 minut

Gość anakarola
hej dziewczyny.piszę dopiero teraz,bo miałam mega stresujących spraw na głowie. tak jak wcześniej pisałam spędziliśmy ze sobą prawie cały dzień i noc. kurcze dziewczyny mój facet tak szybko się podnieca,że już nie wiem co z tym fantem zrobić. bzykaliśmy się .tak mnie podjarał,ze jak w wskoczyłam na górę to miałam ochotę nieźle poskakać...niestety skończyło się tym czym wiadomo a ja miałam z tego nie tyle ile bym chciała. później musiałam podjechać do pracy.wróciłam wieczorem i wypiłam kilka drinków.widać mi nie posłużyły bo o zgrozo ledwo co pamiętam z naszej wspólnej nocy:O:O:O:O hmmmmmmm byłam w nie najlepszym stanie,ale chociaż orgazm miałam. co z tego jak nie obyło się bez innych przygód-pękła nam guma.pierwszy raz w życiu!!!! i teraz już mi się nic nie chce:O:O:O nawet gadac o seksie:O:O

Gość jakie pozycje do anala
najbardziej lubicie?

Podobno sporo kobiet ma problemy z osiągnięciem orgazmu. No ale technika poszła tak do przodu, że i z tym problemem można sobie poradzić. Słyszałyście o LadyLaser? Leczy on aorgazmię, a dzięki niemu szczytowanie przeżywa się jeszcze bardziej. Bardzo pomocna sprawa dla kobiet, które mogą mieć problem z uzyskaniem orgazmu.