Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pemilia

orgazm??

Polecane posty

Gość nimfomanka2417
pemilia jak się nudził to niech spada. ! :) My też chcemy korzystac z tej przyjemności... Mój się nigdy nie nudzi... zawsze sam mnie przerzuca na górę. Bo rozmawiamy szczerze i wie , że tylko w tej dochodzę.

Gość pemilia
ubranawcodziennosc, oblubienica-- jak ja wam zazdroszcze

ja mialam i mam tylko pochwowy, i moj facet szaleje z trego powodu bo dochodze bardzo czedsto. mam min 2 orgazmy przy jednym stosunku, nigdy nie jestem sucha wrecz przeciwnie, nawet za bardzo. mysle ze problem tych co maja problemy w lozku wynika poniekad z braku poczucia bezieczenstwa i pewnoscui w zwiazku na jakiejs plaszczyznie?

Gość nimfomanka2417
Ja się jakoś ostatnio przerzuciłam na seks analny... Tylko nie krytykowac, lepiej sie nie wypowaidac.

Gość pemilia
dzieki ze popieracie moja decyzje.. tylko teraz tak strasznie zaluje ze przez tyle czasu tak jakby mnie wykorzystywal:(((

Gość nimfomanka2417
pemilia Nie był Ciebie wart :)

pemilia - bo baby to durne są, niestety:( A anal mnie brzydzi, mojego męża też, więc nigdy nie spróbujemy, ale to nie znaczy, że neguję uciechy innych.

Gość nimfomanka2417
spiertalaj w półszpagatach Działaj kobieto! Pokaż jaka jesteś ostra :) Pochwal nam się później. Ale powiem Ci jedno, jak ja przeżyłam orgazm uf... chciałam jeszcze i jeszcze :)

Gość pemilia
Germaine geer, no u mnie to wynika z lenistwa i egoizmu partnera raczej nimfomanka, i jak??z tym analnym

Gość na jezdzca nie jest pochwowy
tylko łechtaczkowy bo ocierasz sie lechtaczka o jego łono

Gość nimfomanka2417
pemilia na początku... Wiadomo bolało. I nie chciałam... Ale ostatnio naszła mnie chęć. I spróbowaliśmy to też na jeźdźca... I masakra... To był dopiero orgazm. Jeszcze się po tym otrząsnąć nie mogę :P I po tym się do tego przekonałam ;)

Gość nimfomanka2417
na jezdzca nie jest pochwowy orgazm to orgazm, tylko odczuwamy go w większej lub mniejszej przyjemności i wywołujemy go przez dotykanie czy pieszczenie różnych miejsc. Dziękuje.

Kurde, można osiągnąć orgazm w odbycie? Może ja ciemna dziewucha ze wsi jestem, ale jakoś mi ciężko uwierzyć:( Czy on się różni od tego tradycyjnego? Znaczy orgazm, czy się różni?

Gość taka jedna ewa konewa.........
oblubienica powiedz jak podczas seksu osiągasz orgazm łechtaczkowy? już trochę sie męczę z tym i byłabym wdzięczna za podpowiedz sama ze soba nie mam problemu

Gość na jezdzca
jest łechtaczkowy .

Gość nimfomanka2417
Oblubienica Ciężko to opisac... Ale mówie Ci , że polubiłam. Chociaż miałam obawy :( ale dobrze, że spróbowaliśmy

Na jeźdźca. Ale wtedy ciężko mi powiedzieć, który to był. Może obydwa na raz? A takk stricte łechtaczkowy to przy minetce:)

Gość taka jedna ewa konewa.........
kurwa jak ja marze o pochwowym 😭

Macie kiepskich partnerów. Ja nigdy nie spotkałem kobiety, która nie miałaby orgazmów :classic_cool: Zawsze mówią - "Nie wiedziałam, że tak może być", albo odpływają i mówią -"Co ty mi robisz" - i już są ubezwłasnowolnione w mojej mocy :P Ich poprzedni faceci musieli być nielada dupkami i frajerami w łóżku. Ale mi to pasuje. Im więcej frajerów, tym dla mnie lepiej :) Kobietę łatwo i szybko można nauczyć orgazmu, szczególnie niesmiała i młoda, dopiero zaczynającą współżycie.

Gość pemilia
helena p ponad rok a czemu pytasz?

Gość nimfomanka2417
Oblubienica tak to jest orgazm i to wielki.