Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotapiele

jemu nie staje

Polecane posty

Gość dorotapiele

mam znajomego z ktorym spotykam sie tylko na sex i problem jest w czym on sie szybko nie podnieca trzeba sie duzo napracowac zeby jemu stanol rozmawial z nim o tym i mowil ze zawsze tak mial ale czy to prawda??????bardzo prosze mezczyzn o wypowiedz i kobiety ktore byly w podobnej sytuacji .dzieciaki niech milcza

Nie podniecasz go po prostu. Normalnemu faetowi staje nawet przy jak sie na niego patrzy lub zaraz po dotknięciu nawet ręki...

Gość znafca tematu 2
jest chory i tyle w temacie zdrowemu staje od razu!!!!!!!!!!!!

Gość mlss Deutschland 2011
ma to zapewnie podloze psychiczne,facetjest zestresowanypraca,zyciem czymnie wiem ae moze to byc to,lub jest cosco go podnieca i niejest mote to zwykly seks lub moze specjalne ubranka,moze s/m ????????czy pytalas sie go????????????

Gość dorotapiele
robie mu loda 20 min!!!!!! zebu mu stanol!!!!!!!!!

O Masakra... współczuje...mojemu staje jak sie na niego popatrze ciekawym wzrokiem lub go chwyce za rękę;P

Gość dorotapiele
Kali21 w jakim czasie doprowadzasz Go do wytrysku?

Gość dorotapiele
no ale 10, 20min?

Gość zouuzza
Mój chłopak na samą myśl że zaraz się będziemy bawić ma fiuta twardego jak kamień i jest gotowy do ostrego rżnięcia także z facetem musi być coś nie tak albo po prostu go nie podniecasz.

Gość dorotapiele
zouuzza ile Twój chłopak ma lat?

jak to tylko znajomy to jego anormalia nie powinny byc tak istotne .......

Gość dorotapiele
to wszystko to poszywy debileja tylko napislam temat

Gość dorotapiele
wiem ale musze sie duzo nameczyc :P troche pokocham i znow musze robic loda zeby byl twardy :P

to zależy co mu robię i jak się kochamy... ale wytrysk ma zawsze tak samo jak sie podnieca zawsze.

Gość dorotapiele
mlss Deutschland 2011 to jedyna normalna osoba tutaj .Tak to znajomy ale na chwile obecna moj jedyny partner sexualny jest kochany i czuly .rozmaiwamy duzo o tym czego chcemu i co lubimy .on ma 25 lat ja 30 .

Gość dorotapiele
a pozatym idioci jakbym go nie podniecala nie musial by ze mna sypiac bo tylko po to sie spotykamy pomyslcie zanim cos powiecie .A ze malolata staja odrazu no coz nie dawno pewnie sie dowiedzieli po co maja

Przy wieku 25 mu nie staje? Masakra... a jak wyglądasz? może go nie podniecasz? Może woli kochać się z kims innym... a z Tobą tylko z przyzwyczajenia

Gość dorotapiele
jestem puszczalska

Gość dorotapiele
ty podszywie jestes pierdolniety /ta nie ejstem puszczlska zaspokajam swoje potrzeby fizjologiczne a nie chce sie z nikim wiazac czy to zle????odrazu puszczalska .wygladam dobrze 178cm 65kg .chodze na silownie dbam o siebie.a przyzwyczajenie to nie jest bo to zbyt krotko trwa zeby sie przyzwyczaic

to jak piszesz,ze jest uczucie to z nim porozmawiej jakis powod jest,ma stresujaca prace??od samego poczatku jak go tylko poznalas tak jest?????

Gość dorotapiele
on jest czuly nie jest to zwykle bzykanko i tyle .Daj mi to czego potrzebuje i wszystko byloby ok gdyby.Tak jest od poczatku odkad ze soba sypiamy z tego co mi powiedzial mial w zyciu tylko dwie partnerki z ktorymi sypial wierze jemu rozmawialm z nim mowil ze ma tak od zawsze .a co do spelniania fantazji robimy tak zeby nam obydwojgu bylo dobrze bo przeciez po to sie spotykamy .sama nie wiem co mam o tym myslec troszke mnie to nurtuje.on naprzyklad nie ma porannej erekcji nigdy.moze powinien pojsc do lekarza nie wiem . :(

Gość Mnietek
może jesteś pasztet i dlatego?

Gość kawaler z Płocka
a Dojczland to 100% pedał

Gość Nufresssfq254f
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: DoktorPotencja . pl Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta Polecam.

Gość Leszek41
Mój penis był nieduży a wzwód słaby wobec tego poszukiwałem sposobów na zmianę. Poradziłem sobie z wsparciem tabletek IQman. Przywiózł mi je koleżka ze Stanów. Wpływ tych tabletek mnie aż zaskoczyło, członek jest większy a erekcja silna jak nigdy do tond :) aktualnie mogę robić to o wiele częściej, prędzej się regeneruje :)