Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxell

co sądzicie o takiej fotce?? mamy zrobilybyście coś takiego??

Polecane posty

Gość zyxell
a no w tym ze pies sobie jakja liże, lazi niewiadomo gdzie, a potem w jednej pościeli z niemowlakiem??:o

Gość sdfghjmmmmmmm
heheheh super zdjęcie :D

Gość o jejku i co z tego
:D ? Ja sie wychowalam od urodzeniu ze zwierzakami w domu i jakoś nic mi nie jest :D a jako male dziecko nawet czesto gesto spalam z psem w lozku :P

Gość oooo taaak frustracja
pies z wlasnojezycznie wylizanymi jajami ma gdzie stak srednio 1000 razy czystszy jezyk niz ty. wiec uwazaj jakie to bakterie (zwlaszcza prochnice) przenosisz na wyslinionym przez siebie smoczku, czy calujac male dziecko :O

Gość ()()()()()()()
Mówię zdecydowane NIE!!!!!!

Gość zyxell
ja nie mowię ze trzeba niewiadomo jak chowac dziecko, sama tez mam dziecko i psa w domu, ale bez przesady:o do oooo taaak frustracja--> dla twojej wiadomości: nie mam pruchnicy i nie oblizuje smoczka dziecku:p

Gość aafisia fisia
ja bym sfotografowała z kotem

zdecydowanie nie.. choć u mojej Teściowej poprzedni pies miał nawet swój fotel, baaa nawet chyba więcej praw w domu miał pies jak jej mąż.. dlatego takie tratowanie psa mnie juz nie dziwi...

Gość o jejku i co z tego
ale to, że ktoś wykonał takie zdjęcie nie oznacza że ten pies robi z tym dzieckiem nie wiadomo co. bez przesady....

Gość zyxell
no wlasnie ze ten pies i liże to dziecko po twarzy, po rączkach, leni się...

Gość do Moniki
ja widocznie ślepa jestem ale nie widze żeby dziecko na tym zdjęciu było lizane, czy jakakolwiek inna krzywda Mu się działa. Moje dziecko też ma zdjęcia ze zwierzakami siedziacymi obok na lozku i jest zdrowe i szczesliwe :D

Gość gmaja
super zdjecie ja tez mam duzego psa i nie zamierzam go izolować od dziecka. bies jes czystszy i jest nosicielem mniejszej ilosci bakterii niz niejeden czlowiek.jedyne co bym sie obawiala to ze moze niehcacy drabnac dziecko, a slina psa jesli napet by juz polizal ma dzilanie leznicze

Gość gmaja
ponadto zaloze sie ze niejeden odwiedzajacy dziecko jest brudniejszy i ma wiecej zarazkow niz taki piesek,