Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojporobilosie

Napad w Łodzi na biuro pis 2 osoby nie zyja

Polecane posty

Gość gdyby to sie stalo w biurze
PO to byscie Kaczynskiego powiesili w godz. czasu! popierdolony narod i hipokryci jebani!!

wiem - taka to już mentalność "obrońców". I to jest efekt kampanii nienawiści. Tak samo Pisowcy Po nie lubią, ale jakoś z PO nikt nie ginie.

Gość Wole lizac TYLKI
Microbounce ___dobre to co napisales/as :) Tylko przypomnij sobie jak bylo za rzadow Lecha i Jarka. Wtedy to Polska plynela w dobrobycie, hahahaha :D

Gość yoox
taaaaaa ten atak był wymierzony we mnie , jak bardzo chciałbym być Kennedym :)

" JESZCZE JEDEN!!! JESZCZE JEDEN!!! JESZCZE JEDEN!!!" Co Ty piszesz człowieku? A zresztą - nie jesteś jak dla mnie człowiekiem, skoro cieszy Cię zabójstwo bliźniego! Nawet zwierzęta tak nie robią, a ty się cieszysz, że ludzie mordują się z powodu INNYCH POGLĄDÓW!!!!! Co się do cholery dzieje z tym światem???? Gorzej niż dżungla! Może za chwilę będzie można zabić kogoś za to, że nie spodoba Ci się jego krawat! Za komuny tak nie było, bo wszyscy byli trzymani za mordę i był wspólny wróg, który zabijał cichcem w więzieniach ludzi o innych poglądach. Najwyraźniej tylko w takich warunkach naród potrafi razem współdziałać, a nie mordować sie nawzajem jak wściekłe psy....

Gość yoox
Lee Harvey Oswald na pewno nasłany przez Tuska

Gość ave cezarrr
bo PO urządza non stop zamachy na PiS, knuje i tylko Jarosław potrafi to rozszyfrować :P

Podłością jest to, że śmierć ludzi wykorzystuje się do polityki. Podobnie jak Kaczyńskie przedtem cynicznie wykorzystywał do tego krzyż.

Za komuny to mordowano studentów na komisariatach Za krawat to może nie ale za to że ktoś jest małpą czarną albo pedałem to już powinno być wolno. Karty łowieckie i limity powinni rozdawać

Gość ave cezarrr
zaraz tam, czytaj ze zrozumieniem, nikt nie popiera zabójstwa.... tylko dlaczego zdaniem PiS zawsze jest WINNY Tusk :D???

Gość Kingus765
Czy zginął Jarosław ? Kto zaopiekuje się Alikiem ?

alvia - --- > no a jak można oddzielić to zabójstwo od polityki, skoro zginęli ludzie związani z polityką i zginęli własnie dlatego, że mieli poglądy takie a nie inne? To co ty chcesz oddzielać? Nie zginęliby, gdyby byli w innej partii, więc to zabójstwo JEST związane z polityką.

Ależ ja nie twierdzę że dobrobytem tryskał nasz kraj wtedy, ale.. Teraz jest jeszcze gorzej! PIS za swoich rządów jednak parę dobrych rzeczy zrobił. Tylko że to jest właśnie ten ból - Oni chcieli zacząć od tych najbiedniejszych, najbardziej potrzebujących, a PO daje na pokaz, tak żeby tym najbogatszym, najbardziej wpływowym było jeszcze lepiej - bo to właśnie ci bogaci i wpływowi mają głos, o nich słychać i o nich się mówi. a nie o tych maluczkich. a właśnie za tymi stawał PIS.

Szaleniec zabił 2 ludzi, a Kaczyński oskarża o to Tuska. podobnie jak to, ze jego brat zabił sie podczas wycieczki rozpoczynającej kamanię wyborczą. i żeby nie było - nie jestem zwolenniczka PO. To taka sama partia jak wszystkie inne - wlacząca o stołki i koryto. Ale Tusk, Komorowski i Napieralski sa przynajmniej zrównoważnonymi ludzmi.

Gość ave cezarrr
alvia- TONĄCY CHWYTA SIĘ BRZYTWY!!!

ave cezarrr zaraz tam, czytaj ze zrozumieniem, nikt nie popiera zabójstwa.... tylko dlaczego zdaniem PiS zawsze jest WINNY Tusk ??? Znajdź w moich wypowiedziach tekst, że winny jest Tusk. Nie ma czegoś takiego, natomiast - jak to nikt nie popiera zabójstwa? A teksty "jeszcze jeden" albo inne, o tym, że szkoda, że to nie Jarek ITP? TO ty czytaj ze zrozumieniem.

Pielgrzymka podróż podjęta z pobudek religijnych do miejsc świętych. Motywem podjęcia trudu pielgrzymowania może być chęć zadośćuczynienia za popełnione występki lub też chęć wyrażenia prośby, np. o zdrowie, o pomyślność PIS robi pielgrzymki do miejsc wypadków lotniczych więc nie mówcie mi, że ludzie z tej frakcji sa normalni :classic_cool:

zaraz tam - a kto ci powiedział, ze ci ludzie zginęli za swoje poglądy? To twoja nadinterpretacji. Jeżeli szaleniec wchodzi do banku i strzela do klientów, to oni nie giną za system bankowości, podobnie jak zastrzeleni w szkole nie giną za oświatę.

Gość gajii
"zaraz tam" zwierzeta zabijaja zeby przezyc jak nie wiesz, a skad Ci wiadomo kto to byl i dlaczego zabil? moze mu PIS nie pomoglo w czyms ? moze to chory facet ? Jarek jest wariat wystarczulo posluchac jego pierd o l e n i a!

Microbiunce - PiS dbał o biednych? hahhaha, a kto obniżył podatki najlepiej zarabiającym? Nam rzucili ochłap w postaci obnizki o 1 p.p. a ile zyskali najbogatsi?

Gość yoox
microbounce po pierwsze nie zna się na ekonomii albo wręcz ( tak jak kaczor ) jest socjalistką

Gość Wole lizac TYLKI
Dla mnie partia PIS to gowno a nie partia. Dla mnie to jakas sekta!!!! chcaca za wszelka cene skloocic narod!!! Polska ma miano kraju katolickiego!!! Tylko chora na glowe osoba, uwaza, ze tak jest. Kaczynski jednego dnia modli sie pod krzyzem a drugiego dnia rzuca plugawe oskarzenia na innych!!! Tusk tez nie nalezy moze do najlepszych politykow ale na boga nie robi ze swojej osoby szopki!!!

Gość Czy to prawda, że
zgwałcili Jarosława

Gość ave cezarrr
zaraz tam-nie sam jesteś tu pretorianem Jarosława i nie tylko tobie odpowiadam.

alvia ----> WIEM STĄD, że przed chwilą w radio były wiadomości, gdzie strażnik miejski przedstawiał wstępny raport ze zdarzenia i twierdził, że zatrzymany zabójca wznosił anty-Pisowskie hasła. Stąd wiem, że nie wpadł tam przypadkiem, bo miał zamiar wpaść do Biedronki po drugiej stronie ulicy.