Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojporobilosie

Napad w Łodzi na biuro pis 2 osoby nie zyja

Polecane posty

a właśnie w tv powiedzieli że ten zamachowiec powiedział że nienawidzi PIS-u i chce zabić Kaczyńskiego. Czyli wątek o przypadkowość zamachu mamy rozwiany.

Gość trzeba poprawić bogatym
Pewnie - poprawić tym biednym. Rozdając zasiłki na prawo i lewo i doprowadzając do tego, że tym biednym nie opłaca sie pracować, a np. płodzić dzieci, bo dostają kasę z pięciu różnych źródeł jakieś zasiłki, paczki, sraczki i inne. A bogatym przypierdolić jeszcze większe podatki, to może już wszystko padnie, bo nie może być tak, żeby wszyscy żyli z zasiłków! Ale dla wyborców pisu to jest nie do pojęcia, że jak się poprawi bogatym warunki do prowadzenia działalności i zatrudniania ludzi, to może kiedyś ci biedni też przestaną być biedni. Tylko muszą sie najpierw wziąć do pracy, a nie czekać, że opieka da, i modlić się do krzyża bezproduktywnie.

Gość yoox
co do tego ma przypadkowość......szaleńcy też planują

Gość wkurwiona vel zdesperowana
a zauważyliście, że podobnego rodzaju cyrki dzieją się ZAWSZE przed jakimiś wyborami? ale nieeeeee, porachunki polityczne? Przepychanki w "piaskownicy"? W życiu. Toż to zawsze są przypadki. A najbardziej wkurwiające jest to, że my Polacy dajemy się jak ci durnie. Spójrzcie, politycy robią z nami co chcą, a my im się dajemy zmanipulować. Microbounce- zgadzam się z Tobą. Nie jestem zwolenniczką PiS (polityki w ogóle) ale przyznacie, że jeszcze parę lat temu nie było takich akcji. Raju nie było, ale teraz?! Podwyższać vat? Ciąć emerytury i renty? Sorry, ale mimo, że jestem zazwyczaj neutralna, to jednak stwierdzam: PO robi tak, żeby to im i ich pokroju ludziom (tzn takim, którzy już mają full kasy, a chcą jeszcze więcej) żyło się lepiej. Chcą naprawiać dziury budżetowe? To może niech zaczną od siebie, a nie uderzają w emerytów, rencistów, samotne matki itd.

"zaraz tam" zwierzeta zabijaja zeby przezyc jak nie wiesz, a skad Ci wiadomo kto to byl i dlaczego zabil? moze mu PIS nie pomoglo w czyms ? moze to chory facet ? Jarek jest wariat wystarczulo posluchac jego pierd o l e n i a! CZYLI JAK KTOŚ KOMUŚ NIE POMOŻE TO MOŻNA GO ZABIĆ? Zwierzęta zabijają żeby przeżyć, ludzie wtedy, jak coś im nie gra pod kopułą - chyba proste, prawda? To co, teraz elektorat PIS musi sie obawiać swoich poglądów, bo mogą za nie zginąć?

Gość yoox
właśnie tego Pis nie chce zrozumieć , że przedsiębiorca jest dobroczyńcą ( daje pracę ) a Pis uważa że odwrotnie krwiopijcą

ave cezarrr -----> no przecież odniosłeś się do mojej wypowiedzi, cytując mój nick na początku tamtej wypowiedzi!

Gość Czy to prawda, że
Kaczyński jest obrzezany ?

Gość trzeba poprawić bogatym
Naprawiają dziurę budżetową, która nie wzięła się znikąd, tylko z takiego właśnie rozdawania na prawo i lewo zasiłków, becikowych, rent i innych pierdół.

Gość ave cezarrr
pewnie nienawidził PiS za jego nienawiść do tych, którzy mają inne poglądy, za jad, za szukanie dziury w całym, za ciagłe podjudzanie, za dwulicowość

Gość Czy Kaczyński jest Żdem ?

Gość Czy Kaczyński jest Żydem ?

wkuriona vel zdesperowana NOOOO WŁAŚNIE!!!! Nie wiem co wy sobie myślicie, ale nie jestem żadną fanatyczką pisu czy Kaczyńskiego, po prostu patrzę i MYŚLĘ!! Widzę co się dzieję i za żadną cholerę nie moge powiedzieć że jest jakoś lepiej. W ogóle nie jest lepiej. Mówicie że nie znam się na ekonomii, no bo się nie znam, ale widzę ile mam w porfelu, widzę coraz większe rachunki i coraz wyższe ceny w sklepach. I nie powiem że uśmiecham się na myśl o JESZCZE WIĘKSZYM VACIE!

"pewnie nienawidził PiS za jego nienawiść do tych, którzy mają inne poglądy" Nienawidził, za nienawiść. No to bardzo musiał nienawidzić, skoro zabił... Bo jakoś ta "PISowska" nienawiść nie zaowocowała napadem i zabójstwem działaczy PO....

Gość yoox
nie przyszło ci do głowy że jest krysys i wszędzie mają gorzej , w całej europie?

Gość ave cezarrr
a tak wogóle to o czym tu się romawia? o polityce... a co to ma wspólnego- zginął człowiek, tylko... AŻ! A Jarosław wykorzystuję to dla swych celów- jakie to niskie i podłe... Przecież winny jest ZABÓJCA i.... nikt INNY.. Jarosław jak zwykle szybko dorabia teorię.... teorię spisku :P

yoox ---> chyba nie do końca - jedź sobie do naszych zachodnich sąsiadów i zobacz ile kosztują towary w sklepach a także zobacz na ich stosunek do zarobków zwykłego obywatela. I nie mów, że się nie różnimy.

yoox - przyszło. A Tobie nie przyszło że taki cyrki nie wyprawiają się nigdzie tylko u nas?? Wszędzie z kryzysem walczą w miarę kulturalny sposób. A u nas dziki zachód się tworzy. Naszego kraju nie można porównywać z innymi - Polska jest zupełnie wyjątkowa! Ja mam na to swoją teorię, ale w obliczu "ogromnego zrozumienia" jakie panuje na forum zostawię to dla siebie.

Gość yoox
ale też narzekają że im się pogorszyło

Poza tym - w tamtym roku byłam w Holandii. Zarabiając ich najniższą krajową mogłam sobie prawie bezkarnie wydawać, miałam na mieszkanie i jedzenie, a mimo to że nie pojechałam odkładać tylko pożyć - jeszcze sporo przywiozłam do domu. Spróbuj tak w Polsce!

Gość yoox
mamy zupełnie inne poglądy ekonomiczne , dyskusja jest bezcelowa, nie dogadamy się, lepiej powieszajmy psy na pisie

Dobra im się pogorszyło - raz w tygodniu zjedzą mniej wystawny obiad. A tu - niektórzy już w ogóle nie mają na obiady.

Gość yoox
no nie rozumiesz że im się obniżyło z wyższego pułapu niż nam? w biedzie gruby chudnie a chudy zdycha

Tu nie chodzi o to, że jest gorzej, bo jest, nie będę dociekać jaka jest tego przyczyna, bo nie czas i miejsce po temu. Ty nie rozumiesz jednego - normalni ludzie nie oskarżają tak pochopnie innych. Gdyby mi ktoś powiedział, że to przyszedł członek PiS, bo rozpoczęła się wojna wewnątrz partii, taka swoista noc długich noży, to bym go podobnie wyśmiała jak wyśmiewam teorie spiskowe, ze za wszystkim stoi Tusk.

Gość PIS ma coraz więcej wrogów
Szkoda mi tych ludzi którzy zginęli. To co pokazywali w tv co działo sie pod krzyżem... Szara, bezwzględna, podatnamasa i jej góru. Ktoś trafnie porównał do sekty. I dziwić sie, że mają wrogów? ALE ŻEBY ZABIĆ NIEWINNYCH LUDZI???

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
CZY ZGWAŁCILI JAROSŁAWA ?