Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee

No własnie dlaczego ? To , że facet ma blisko 30 lat i jeszcze nie uprawiał seksu skreśla go z listy potencjalnych partnerów. Pewnie gdybyście miały do wyboru faceta około 30 lat , prawiczka i ruchacza to bez wachania wybieracie ruchacza. Nawet gdy taki facet wygląda i zachowuje się normalnie to zawsze musicie doszukiwać się u takiego wad. Zawsze wtedy musi mieć coś nie tak z psychiką. Co my prawiczki wam zrobilismy , że tak nas nienawidzicie i tak nami pogardzacie ???

Gość Eeee tam moj facet do 29 roku
zycia byl prawiczkiem

Baby takie są. Na forum napiszą ci, że bycie prawiczkiem to nic złego, a potem obśmieją z koleżaneczkami.

a niby czemu mam sie śmiać, zresztą co mnie obchodzą poglądy tych co sie ze mnie śmieją, moje życie moje wybory...

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
przesadzasz z tą nienawiścią:o a niechęć kobiet do wiazania sie z prawikami nie wynika z samego faktu prawictwa tylko z jego przyczyn czyli znacznych defektow charakteru lub wyglądu a najczęściej obu jednocześnie🖐️

Gość dzifny
max, a nie na odwrot? :D

a co z wyborem, czemu nikt nie zakłada opcji ze zarówno facet jak i kobieta nie pójdzie do łózka póki nie będzie wiedzieć ze to ten jedyny... mozecie sie smiac ja czekam do slubu i mam gdzies ze to dla Was smieszne :)

Gość Dziewica_Anielicaa
Bo facet, ktory nie mial kontaktow z kobieta w wieku 30+ musi byc jakis dziwny, skoro nie umial zbudowac z kobieta relacji, ktora zaowocowałaby zbliżeniem. Ja jestem dziewica i szukam prawiczka , ale do 25 r. ż uwazam ze to normalne, powyzej dziwne !

"mozecie sie smiac ja czekam do slubu i mam gdzies ze to dla Was smieszne " Nie śmieję się bo czekasz do ślubu. Śmieję się bo on nigdy nie nastąpi.

"Ja jestem dziewica i szukam prawiczka , ale do 25 r. ż uwazam ze to normalne, powyzej dziwne !" A potem jest bulwers na forum jak doradzam innym aby się nie przyznawali :D Same na siebie ten bat kręcicie.

Gość taka prawda.......
jak ktoś szczerze czeka na "tą jedyną" osobe to inna sprawa, ale zwykle brak kontaktów seksualnych nie wynika z żadnego czekania tylko z niemożności i powoduje frustracje i ciagle pogarszanie sie stanu psychicznego

Gość dziewico anielico
a coz takiego dzieje sie w 25 roku zycia kazdego faceta, ze jest to przelomowa data?

"jak ktoś szczerze czeka na "tą jedyną" osobe to inna sprawa" Ja chciałbym wiedzieć gdzie jest to biuro w którym dają przydział na tego jedynego/jedyną i człowiek może sobie w spokoju czekać jak na paczkę?

Darker, żebyś sie jeszcze nie zdziwił, żadna ze mnie paskuda, mam swój system wartości i tyle i co lepsze dobrze mi z tym, to mój wybór :) daleko mi do sfrustrowanej dziewicy :) a teraz życze Wam owocnej debaty ale ja ide spac :)

""żebyś sie jeszcze nie zdziwił, żadna ze mnie paskuda, mam swój system wartości i tyle i co lepsze dobrze mi z tym, to mój wybór" Każda tak mówi :D Niemal słowo w słowo.

"mozecie sie smiac ja czekam do slubu i mam gdzies ze to dla Was smieszne" Tu się nie ma co śmiać, tu wypada jedynie płakać nad losem, jaki sobie gotujesz :(

I tak nie wyjdzie za mąż. Chyba, że za desperata i codziennie jak mantrę będzie sobie wmawiać, że to ten "właściwy". Życia nie oszukasz.

Gość dzifny
nie przesadzaj zblazowana, nie dla wszystkich to jest taka wazna kwestia i nie wszyscy od razu biora nogi za pas zamiast starac sie cos zmienic jak cos nei gra :p najwazniejsze, zeby sie odpowiednio dobrali i tyle a ty autorze co sie spinasz, chcesz byc to badz, twoje prawo, co cie inni obchodza, a jak ktoras uwaza, ze to jest nie w porzadku to i tak nie jest dla ciebie

"nie przesadzaj zblazowana, nie dla wszystkich to jest taka wazna kwestia" Nie dla wszystkich, tylko dla 98%. To faktycznie niedużo... "i nie wszyscy od razu biora nogi za pas zamiast starac sie cos zmienic jak cos nei gra" Jassssne. 1 raz takiej 'świeżej' pary - jemu nie staje, ją boli - ile razy jeszcze spróbują? :P "najwazniejsze, zeby sie odpowiednio dobrali i tyle" No i sam/a sobie zaprzeczasz, bo dobranie się w kwestii seksu jest bardzo ważne. Inaczej twierdzą tylko osoby totalnie niedoświadczone.

Gość Dziewica_Anielicaa
Looser - nie przywiązuje wagi do dnia urodzin :P Do okolo 25 r. ż. uwazam ze ok ale facet ponad 30-letni prawiczkiem to jakas porażka !!!!

Gość dzifny
no ale czy jest czy nie jest, nie zmienia tego, ze jak bedzie z kims o odmiennych pogladach to i tak nic z tego nie wyjdzie :p

Gość dzifny
:D ale ja o dobraniu ze wzgledu na swiatopoglad mowie i przekonania to wlasnie osoba niedoswiadczona moze stwierdzic, ze zwiazek mozna zbudowac tylko na seksie :p bo predzej czy pozniej sie sypnie, jesli sie dogadac nie potrafia