Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

" Do okolo 25 r. ż. uwazam ze ok ale facet ponad 30-letni prawiczkiem to jakas porażka !!!! " A jak zgwałci? To tez porażka czy jeszcze ujdzie? Na nas zwalają winę, że chemii do nas nie czują. No litości... Na dziwki mam pójść bo panna będzie się dziwnie czuła? Takiego wała! Panowie, w razie czego - kłamcie ile się da!

Gość dzifny
a co do tego ile razy probuja, to zdziwilabys sie ile razy mozna probowac jak komus zalezy :D 🖐️

"no ale czy jest czy nie jest, nie zmienia tego, ze jak bedzie z kims o odmiennych pogladach to i tak nic z tego nie wyjdzie" A czemu ma nie wyjść? Poglądy polityczne, religię i gusta artystyczne można mieć różne. Jeśli ludzie się kochają, dobrze im w łóżku i na co dzień, to co znaczy reszta? Każde pójdzie (lub nie) do swojego kościoła, zagłosuje na kogoś innego i wybierze inną wystawę. No i co z tego? :P

Gość dzifny
a kto tu mowi o pogladach politycznych czy religii? ten temat jest o religiach, polityce, czy o doswaidczeniu seksualnym? :D chyba jasne, ze o pogladach na zycie seksualne mowa? :p

Gość co za debileeee
Jak zgwałci to znaczy, że jest zwyrodnialcem, ktory powinien siedziec w pace. Nie chodzi o sam fakt wsadzenia kutasa w cipe pierwszej lepszej pannie, lecz o to, ze facet ktory ma 30 lub wiecej lat nie potrafil zudowac zwiazku z normalnymi relacjami , w trwałym zwiazku seks to normalna sprawa

Gość Dziewica_Aniellica
Wspołczuje starym prawikom w gruncie rzeczy

Gość 2 live 2 die
zeby zbudowac związek z normalnymi relacjami to trzeba trafic na normalną dziewczynę pokażcie mi taką :)

"facet ktory ma 30 lub wiecej lat nie potrafil zudowac zwiazku z normalnymi relacjami , w trwałym zwiazku seks to normalna sprawa " Dlatego nie mam skrupułów aby kłamać jeśli jakaś zwróci na mnie uwagę albo zapyta w realu. Czemu jakaś lafirynda ma mnie wytykać palcami tylko dlatego, że nie jestem przebojowy? Że kłamstwo się wyda? To się wyda. Po fakcie :D

"a co do tego ile razy probuja, to zdziwilabys sie ile razy mozna probowac jak komus zalezy" Żebyś się czasem nie zdziwił, jak ci ta twoja stara dziewica po pierwszej bolesnej próbie powie, że ona nie chce żadnego seksu. "to wlasnie osoba niedoswiadczona moze stwierdzic, ze zwiazek mozna zbudowac tylko na seksie" A gdzie ja napisałam, że TYLKO na seksie? :o Zdaje się, że mówiłam o miłości.

"ze facet ktory ma 30 lub wiecej lat nie potrafil zudowac zwiazku z normalnymi relacjami" Patrząc na skalę rozwodów i żałosne wycie dziewczyn nad straconym czasem z jakimś skurwysynem to mało która ma zaszczyt doświadczyć owych normalnych relacji.

" chyba jasne, ze o pogladach na zycie seksualne mowa? " Ano nie jasne, bo 'poglądy na życie seksualne' są jak poglądy małego dziecka na jedzenie. Nie próbowałeś - nie wiesz, co jest dla ciebie dobre, a co nie. Skąd dziewica ma wiedzieć, czy spodoba jej się np. połykanie spermy?

"Skąd dziewica ma wiedzieć, czy spodoba jej się np. połykanie spermy?" Z opowieści koleżanek.

Gość 2 live 2 die
wartościowanie człowieka po tym czy wsadził członka w jakiś śmierdzący otwór jest błedne i zgoła śmieszne

Gość hahaha co za
Na starego prawika nawet bym nie splunela :P Ciekawe jak zamierzasz kłamać :P Myślisz, ze nagle wszystkie w Tobie kozaka beda widziec ?:D na budowaniu zwiazkow wam nie zalezy, tylko na ruchaniu to jak o was dobrze myslec ?? Szmaty mentalne jestescie :D

Gość hahaha co za
śmierdzącego członka zapomniales dodac :D

Gość TH is IT CK
Nie masz mozgu

Gość śmiesznytopic
ale macie problemy, "prawictwo - dziewictwo" Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie Was kobiety skreślają, chyba nie mówicie na pierwszym spotkaniu "ze tego jeszcze nie robiliście"?

"Z opowieści koleżanek." Dzielenie się życiem intymnym z koleżankami nie jest najlepszym pomysłem - jutro będzie wiedziało całe osiedle, pojutrze cała dzielnica, kolejnego dnia całe miasto :P Poza tym smakowe wrażenia koleżanki mogą być kiepskie i co wtedy? :D

Gość 2 live 2 die
"na budowaniu zwiazkow wam nie zalezy, tylko na ruchaniu" akurat nam zalezy na budowaniu związków w przeciwieństwie do tych kozaków z którymi straciłyście cnoty, bo im faktycznie zależało tylko na ruchaniu ale była CHEMIA więc cnota poszła

"Ciekawe jak zamierzasz kłamać" Werbalnie. "Myślisz, ze nagle wszystkie w Tobie kozaka beda widziec ?" A komuś tutaj zależy na udawaniu kozaka? "na budowaniu zwiazkow wam nie zalezy, tylko na ruchaniu" Skoro tak to dlaczego prawiczkami dalej jesteśmy? Akurat z tymi którym najbardziej zależy to w związkach jesteście. Dowiecie się przy rozstaniu. Jak to ujęła Sharon Stone: Kobieta potrafi udawać orgazm ale tylko mężczyzna potrafi udawać związek.

Gość TH is IT CK
Ja akurat jestem brzydki gdyby było inaczej już dawno mialbym dziewczynę

Gość dzifny
a skad wniosek, ze mi na dziewicy zalezy? :D sama stwierdzilas, ze 98% populacji ma inne zdanie na ten temat niz autor, raczej male prawdopodobienstwo, zebym i ja sie lapal, nie? :D ja tylko twierdze, ze ci z tych 98% i tak nie maja czego szukac z tymi z reszty 2% :p ja tam o milosci nic nie widzialem, za to widzialem, ze dyskwalifikujesz kogos po 1 niepowodzeniu w lozku :p (tak, juz czekam na insynuacje, ze mi nie staje :D) a z ciebie faktycznie zblazowana sucz :D poglady na zycie seksualne to dla ciebie czysta kalkulacja - "dajemy anal, oral, ale bez polyku"? :D ja tam mialem raczej na mysli sam fakt spojrzenia na doswiadczenie seksualne partnera, chec do dawania a nie tylko brania :p i przede wszystkim sam temperament, bo szczegoly to wychodza w praniu, zwlaszcza, ze podniecenie potrafi porwac i zmienic czlowieka zupelnie i popchnac do rzeczy, do ktorych normalnie nie jest przekonany :p i na tym chyba tez dojrzewanie seksualne polega nie? i zeby nie bylo, to nie mowie tu o jakichs dewiacjach :D taa, z opowiesci kolezanek :D

"ja tam o milosci nic nie widzialem, za to widzialem, ze dyskwalifikujesz kogos po 1 niepowodzeniu w lozku" Ciekawe wnioski wyciągasz. Ja tylko stwierdziłam, jak mogą wyglądać skutki czekania z seksem do ślubu. "poglady na zycie seksualne to dla ciebie czysta kalkulacja" No ba, do łóżka zawsze biorę kalkulator :D I stoper, za stosunek poniżej 15 minut partnera karzę chłostą na gołą dupę :D Doradzam więcej luzu, w życiu i w seksie.