Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość 2 live 2 die
no właśnie, kazdy z nas się rodził więc siłą rzeczy byliśmy w cipce nie jesteśmy zatem prawikami :)

Gość TH is IT CK
Jest jeszcze kilka % dziwewczyn co mają mozg i dobre serce nie ma co ich szukać bo to nie ma sensu ale los mnie do jednej z nich pokieruje

Gość dzifny
"Doradzam więcej luzu, w życiu i w seksie." i to ja ciekawe wnioski wyciagam? :D

" no właśnie, kazdy z nas się rodził więc siłą rzeczy byliśmy w cipce" Tylko tu raczej kolego chodzi jednak o WCHODZENIE, a nie wychodzenie :D W przeciwnym razie każdy z Was tutaj musiałby napisać, że pieprzył własną matkę :O

Gość god_is_nowhereeee
Sami widzicie , że kobiety mają nas za upośledzone dziwadła.

Gość fsrerw32r345
ale los mnie do jednej z nich pokieruje Buahahahaha Taa znakami drogowymi.

Gość TH is IT CK
ten się będzie śmiał kto się będzie śmiał ostatni ja nie jestem kimś kto bez sensu coś robi spokojnie poczekam

Gość hahaha co za
No tak się składa, że cnotę straciłam z obecnym mężem. I nawet jeżeli Mu zależało tylko na ruchaniu, to świetnie mu się udaje udawanie związku przez tyle już lat :D Już sam fakt tego, w jaki sposob piszecie o kobietach i o seksie przyprawia o mdłości. Nie chciałabym mieć wątpliwej przyjemności obcowania z takim mężczyzną. A werbalnie to Ty sobie możesz kłamać, zobaczymy jak przyjdzie co do czego :P

Gość dzifny
"" no właśnie, kazdy z nas się rodził więc siłą rzeczy byliśmy w cipce" Tylko tu raczej kolego chodzi jednak o WCHODZENIE, a nie wychodzenie" czyli sila rzeczy prawdziwymi prawiczkami sa tylko ci urodzeni przez cesarke, reszta t motherfuckers :classic_cool:

" Sami widzicie , że kobiety mają nas za upośledzone dziwadła" A czemu od razu taka deprecjacja samych siebie? Macie pewne zaburzenia percepcji, ale to jest uleczalne. Chociaż macie 4/5 szans na desperatkę z dzieckiem. Takie życie :P

Gość 2 live 2 die
"Tylko tu raczej kolego chodzi jednak o WCHODZENIE, a nie wychodzenie" a gdzie ktoś tak napisał, chodzi o obecność raczej sraczej

Gość TH is IT CK
w wieku nastoletnim się rucha a potem szuka się żony a jak się jest prawiczkiem blisko 30 to chyba żony trzeba będzie szukać w wieku blisko 40

Gość god_is_nowhereeee
Kobieta z dzieckiem ? Nigdy w życiu !!! To ja już wolę zostać prawikiem do końca życia niż wiązać się z taką.

Gość TH is IT CK
Najgorszy jest zły wygląd jakby to było ok to by dziewczyny za mną szalały

Gość 2 live 2 die
już lepszy brzydki kaszalot niż piękna kobieta z dzieckiem

Pewnie są odstępstwa od tej reguły, ale większość 'wiekowych' prawiczków których ja znam jest zwyczajnie nieprzyjemna. Widać po nich frustrację i kompletnie nie potrafią zrozumieć, czemu żadna ich nie chce...przecież są tacy fajni. Nie chodzi o samo bycie prawiczkiem, raczej o powody dla tego stanu rzeczy.

Gość god_is_nowhereeee
zblazowana sucz ---> myslisz , że my się umyslnie deprecjonujemy. Do tej pory żadna kobieta nigdy nie zobaczyła w nas czegoś wartościowego.

Wiesz, trzeba jeszcze się zastanowić czy pokazujecie swoje wartości. Czasami ludzie nieświadomie wystawiają sobie średnio pozytywne świadectwo.

Gość 2 live 2 die
"Widać po nich frustrację i kompletnie nie potrafią " ciekawe skąd ta frustracja i nieprzyjemność się wzieła może stąd, że skoro się nie dostalo ciepła od dziewczyn to nie ma czego się dać otrzymując nieprzyjemne doświadczenia w postaci odrzucenia trudno być ślitasnym i milutkim misiaczkiem

Gość dzifny
no wlasnie fawila, co zreszta widac i po tutejszych wypowiedziach :D

Gość TH is IT CK
np zly wyglad

Gość god_is_nowhereeee
fawila ---> u mnie właśnie tej frustracji nie ma. Ja do wszystkiego podchodzę totalnie zoobojetniony. U mnie raczej jest przygnębienie , zrezygnowanie i smutek.

Tylko, że to odrzucenie nie bierze się z czystej złośliwości dziewczyn. Czasami sami mężczyźni mają kiepski gust do kobiet, a czasami coś w ich zachowaniu kobiety odstrasza. Model który ja znam dość dobrze na przykład jest infantylny i nieodpowiedzialny, ale on tego nie widzi...poza tym to miły facet i na pierwszy rzut oka nie widać, co jest z nim nie tak.

Gość 2 live 2 die
skoro mój wygląd nie wywołuje chemii to równie dobrze w ogóle moglo by nie być dziewczyn - tylko wkurwają swoją obecnością, zwłaszcza jak widzę piekne dziewczyny z jakimiś totalnymi metami i dresami najchętniej bym je wszystkie załatwił

Co do wyglądu, to trzeba umieć o siebie zadbać, zawsze znajdzie się taka której się spodobasz, no chyba, że będzie widać po Tobie brak większego zainteresowania własnym wyglądem.

Gość 2 live 2 die
skoro ja dla nich nie istnieje to chciałbym żeby one tez nie istniały

Poza tym głoszenie takich opinii bynajmniej dobrze nie wpływa na Twoje notowania. Nawet jeżeli mówisz o tym kolegom-faceci to ploty :)

Gość god_is_nowhereeee
Ja wierzę w karmę. W poprzednim życiu byłem chyba strasznym skurwysynem i teraz po prostu nie zasługuję na żadną dziewczynę.

Gość TH is IT CK
Ja tam sobie tylko zerkam na dziewczyny jak wyglądają jak się ubierają i na pary jak ona wygląda i jak on wygląda

Gość 2 live 2 die
"god_is_nowhereeee Ja wierzę w karmę. W poprzednim życiu byłem chyba strasznym sk**wysynem i teraz po prostu nie zasługuję na żadną dziewczynę." tylko ciekawe że dziewczyny własnie promują takich kurwiarzy, lecą na nich ironia losu?