Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość TH is IT CK
Zaraz pójdę zrobić kupę Od soboty nie robiłem

Gość TH is IT CK
Ty pojedziesz na leczenie Cream jak ci przebije kolana po co się podszywasz

Gość jhgvfcfgv
Ja ci pokaże 17letnich typków którzy nigdy nie będą mieli dziewczyny. Przeważnie są trochę upośledzeni umysłowo, niscy, chudzi, karakanowaci i nie potrafią zrobić wrażenia na kobietach :D Za dziesięć lat będą mieli 27 lat i też będą sami, za następne 10 lat stuknie im 37 i nic się nie zmieni. Oni się urodzili bez szans na fajną kobietę. Łatwo rozróżnić "prawiczka" z wyboru, a takiego niechcianego przez kobiety.

Gość jhgvfcfgv
Tym ciotom brakuje męskiej intuicji do kobiet i nie wiedzą co zrobić na 2 randce :D Jak ktoś nie ma rozwiniętej takiej intuicji, jest niemęski czyli słabo rozwinięty fizycznie to można powiedzieć że jest niedorozwojem :D Samice wybierają tych zdrowych facetów z dobrymi genami :P

Gość Mój facet był prawiczkiem
"wszystko jasne i daletego to twoj facet a nie maz." -> No mężem będzie dopiero za 10 miesięcy ;) Ale na szczęscie nie należał do nawiedzonych prawikow, takich szczerze mowiac tylko na Kafe spotkalam. Na szczęscie ;) a poza tym mial wowczas 23 lata a nie 30 :D

Gość TH is IT CK
Jak ktoś jest brzydki to nie wyrobił sobie doświadczenia u kobiet i kogo to jest wina Boga

Mnie się wydaje, że kolesia, z resztą, są typy beznadziejne, bynajmniej nie tylko fizycznie i do takich nie dotrze czemu żadna ich nie chce.

Gość TH is IT CK
Masakrycznie się nudzę i mi odpierdziela

Gość TH is IT CK
bimber nie dla mnie..po nim niezle mi odpierdala...o naprawde ostro mi sie pierdoli w głowie

Gość TH is IT CK
Ja mam dobre serce

Gość Kuluarny
Eh. Napiszę co napiszę nie żeby wam dopieprzyć, ale normalny zdrowy mężczyzna, który w okresie swojej młodości świetności nie uprawiał seksu tylko nie wiadomo co odpierdzielał.. to jakieś upośledzenie, nie dziwcie się że jesteście wyrzutkami społeczeństwa. to nienaturalne. nienormalne. niezdrowe nawet :). stare dziewice tak samo

Nie wiem jakie jest Twoje serce i powiem wprost-nikt się o to nie będzie dopytywał mając do czynienia z tak marudną, pesymistyczną i zadufaną w sobie osobą...wszyscy źli, tylko nie Ty, biedaczku :(

Gość Gitesik
Powiem tak: jakbym miał wybrać zdrowe życie seksualne i typowe życie przeciętnego Polaka a bycie prawikiem który dostał np. nagrodę Nobla to wybrałbym to pierwsze. :classic_cool: Mogę mieć dokonania w pracy, ale co z tego skoro czuję się jak gówno będąc 35 letnim prawikiem. Jestem przegrańcem, nie osiągnąłem nic.

Gość TH is IT CK
moje serce nie obchodzi dziewczyn bo jestem brzydalem serce przegrywa z wyglądem

mnie zastanawia co Was bardziej boli, bycie prawiczkiem czy, że żadna Was nie chce :D

Gość Gitesik
Mnie boli, że czując mimo spełnienia zawodowego czuję się jak gówno, bo jestem prawikiem bo jestem masakrycznie nieśmiały. Trzeba było na początku dojrzałego życia (18 lat i wcześniej nawet) inwestować w pozbawienie się swojego prawictwa.

Gość TH is IT CK
Jeszcze niedawno męczył mnie fakt, że kiedyś w podstawówce ukradłem żołnierzyka ze świetlicy, nie potrafiłem odejść od kasy jeśli sprzedawczyni wydała mi za dużo i martwiłem się wieloma głupotami. Ogólnie chce wiedzieć, czy jestem mocno walnięty?

Gość TH is IT CK
Mam dobre serce i dziewczynie byłoby ze mna dobrze ale zadna nie chce się przekonać bo rzyga jak na mnie spojrzy

Ja np. lubię prawików.Są bardzo delikatni i nieśmiali.Myślę, że jeśli faktycznie kobiety wybierają, jak to określiliście, ruchaczy, to jest ich błąd.Ten drugi zapewne jest egoistyczny.Wiekowy prawik doceni swoją kobietę.W związek włoży całe swoje ❤️

Gość TH is IT CK
No gdybym dobrze wyglądał to bym prezentował ale Bóg tego nie chciał jak widac

Gość kolo na molo
th jak tam twój pies?

Gość TH is IT CK
boleć mnie też nic nie boli tylko szkoda że nic nie zależy ode mnie

Gość TH is IT CK
Mój pies zjada kupy, czy brakuje mu witamin?

Gość TH is IT CK
chyba twój pies je kupy a ty z nim downie

Gość kolo na molo
th ja pytam poważnie, ile ma już lat? i czy jest zdrowy i nie pamiętam płci, ale pamiętam, że piękne psisko :)