Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo mama

Za ile wozek? Pytanie o cene

Polecane posty

Gość niedlugo mama

Bardzo chcialabym prosic kobietki by wpisaly tu ile przeznaczyly na kupno wozka i jak moga niech wkleja linka z wozka. Chcialabym gdyz ostatnio ustalilam sobie limit na wazne zakupu dla dziecka i maz stwierdzil ze za wysoko poprzeczke postawilam:P Ja natomiast uwazam ze pewne ceny sa normalne i w zwiazku z tym napiszcie prosze ile kosztowaly wasze wozki.

Gość niedlugo mama
ciekawy wozek. Piszesz max 1500zl hmm... a ja bylam przkonana ze te wozki za 2000, 2500zl to norma. Chyba sie troszke pomylilam

wg mnie taka norma to właśnie 1500zł bo w tej cenie jest wiele wózków godnych uwagi. Najpierw chciałam x-landera xa ale jest własnie prawie o 500zł droższy i zaczęłam rozglądać się za innymi.Padło na espiro ma wiele pozytywnych opinii a w sumie niczym od xa się nie różni (może są jakieś minimalne różnice ale na pierwszy rzut oka to samo).

Gość niedlugo mama
no to widze ze maz mial racje, troche przyszalalam z cena na wozek i reszte wyprawki. Ale fajnie ze mi to uswiadamiacie. Moze jeszcze ktos sie wypowie

aaa ale najlepiej zaopatrz się na allegro albo w hurtowni bo np u mnie w sklepach x-lander sama gondola kosztuje 1500zł +spacerówka 600zł a na allegro komplet z fotelikiem można upolować za 1800 zł .

Gość mozajkaa
Ja kupiłam Quinny buzz :) za 1700 zł! Zz tym, że wszystko osobno.. jeden sprzedawca na allegro sprzedaje spacerówkę, z jakimiś dodatkami typu torba, folia, jakieś ciuszki za 935 zł! Do tego dokupiłam osobno używaną gondole, w idealnym stanie (też na allegro) za 250 zł i za reszte nowy fotelik MaxiCosi Citi. Pozdrawiam i poleca. Wózeczek, jest śliczny i sprawuje się świetnie.

Gość niedlugo mama
ja na allegro nic nie kupowalam nigdy, nie mam nawet konta. Myslalam o zamowieniach przez internet. Na razie sie rozgladam i szukam swojego typ, a przeznaczylam na to 5000zl:D Chyba jednak troche przesasdzilam i zejde z ceny

Gość wózki espiro..............
nawet nie stały obo xlandera, proszę nie wypowiadać się, jak nie masz pojęcia jeszcze o wózkach. Ja miałam xlandera, a koleżanka właśnie espiro. Ja pchałam wózek jedna ręką, a ona z tyłkiem wypiętym do tyłu za mną gnała. Ja w śniegu śmigałam bez problemu, a ona w zimie wolała z domu nie wychodzić. Ponadto amortyzacja w xlanderach świetna, a w espiro... chyba nawet nie ma amortyzacji. JA nie mówię, że musisz kupić xlandera, bo cena robi różnicę, ale w żadnym wypadku nie można powiedzieć, że te wózki różnią się właśnie ceną tylko. Chyba, ze tak jak piszesz, "na pierwszy rzut oka"...

Gość wózki espiro..............
aha i xlander to spacerówka (ok 1200zł) a osobno kupuje się gondolę (ok 400zł) jeżeli zrezygnujesz z firmowych dodatków, które wcale nie są niezbędne, cena nie jest aż tak tragiczna.

Gość niedlugo mama
czytalam ze te w stylu retro sa niepraktyczne a ja chce znalezc cos czym bede mogla smigac po gorzystych terenach i zima w dodatku

Gość a jaaaaaa
ja miałam normalny tradycyjny wózek kupiony za 460 zł i wywoziłam w nim 2 dzieci. Byłam wtedy bez pracy i za pieniądze z PZU kupiłam wózek i cała wyprawkę. Uważam , że największa głupotą jest inwestowanie w wózek 1000 i więcej złotych. Mam znajome , które kupiły wózki za 2500 a teraz narzekaja jakie to głupie były bo wózek stoi i nikt go nie chce kupić. Dziewczyny zastanówcie się, polecam takie max do 1000 zł. Fakt jest taki , że wózek głęboki jest nam potrzebny przez około pół roku do roku potem to już do sportowego dawałam - dziecko szybko rośnie, a wózek jest ciężki i obszerny.

Gość a jaaaaaa
o właśnie mój jest podobny do tego na zdjęciu wyżej tylko granatowy a spacerówkę mam za 200 zł firmy TAKO

Gość ania7847
ja kupila xlander xa 2010 i dałam za gondolke, spacerowke i fotelik 1800zł....waro szukac bo sa roznice w cenach, a z wozka jestem bardzo zadowolona

Gość niedlugo mama
max do 1000zl? ja nawet takich nie widzialam jak przegladalam strony w internecie. Bo oczywiscie u mnie allegro nie wchodzi w gre. I wiadomo ze troszke mi odbija z ta cala wyprawka bo to pierwsze dziecko i chcialabym by mialo wszystko co najlepsze

Cena wózka z reguły uzależniona jest od statusu materialnego rodziców, a nie od funkcjonalności, bo nie zawsze wózek za 3 tys. jest tak dobry, jak ten za 1000. Przy pierwszym dziecku miałam cały zestaw Quinny Buzz, łącznie z fotelikiem, wózek drogi i wyglądowo wypasiony, ale na tym moje zachwyty się kończą, bo po 1 gondola była mała, nie jakoś szczególnie ciasna, ale dość mała w porównaniu z innymi gondolami. Ale absolutnie największe problemy miałam ze spacerówką, która nie rozkłada się zupełnie na płasko i nie ma tzw. budy, przez co zimą córka by mi w niej zmarzła, więc szybko musiałam kupić inną, większą, wygodniejszą spacerówkę. Z tym, że Quinny, to dość popularny model wózka, dość często kupowany, więc nie miałam problemów ze sprzedażą i udało mi się sprzedać do za połowę jego ceny- 1.500. Teraz przy drugim dziecku mam jedo: http://allegro.pl/3-w-1-bartatina-alu-plus-jedo-z-fotelem-warszawa-i1267225632.html i jestem bardzo zadowolona

Gość niedlugo mama
wlasnie zdaje sobie sprawe, ze drogi wozek niekoniecznie znaczy praktyczny i dlatego pytam. Ja sie kompletnie nie orientuje w cenach akcesoriow dla dzieci, ale sprowadzilyscie mnie tu na ziemie i wiem juz ze chyba przesadzilam z cena wozka

ja tez zdecydowalam sie na bartatine classic alu z fotelikiem maxi cosi i za komplet dalam ok.1500 zl

Gość czy ktoś kupuje używane?

Gość duzo dobrego o x landerze
Wiele moich znajomych poleca właśnie X Lander, zresztą u mnie jest to bardzo popularny model, bo co druga mama ma taki właśnie wózek, ale mnie niestety na niego nie stać. Myślę o Tako Jumper, ale jest dość ciężki

Gość niedlugo mama
moja znajoma kupila uzywany (bo stwierdzila ze szkoda jej kasy na nowy) i po 2 miesiac zaczal sie wozek normalnie sypac. Ja bym sie bala kupic uzywany ale to juz kwestia indywidualna. Jesli zas chodzi o wozki X Lander to mi sie jakos niezbyt podobaja, nie wiem dlaczego.

Gość a jaaaaaa
przy wyborze spacerówki tzw laski zwracałam uwagę na to aby oparcie dało się położyć i pod nóżkami wyprostować. Więc dziecko mogło spokojnie spac na leżąca. No i oczywię=scie buda i parasolka przeciw słoneczna Szału dostaję jak widzę mamuśki ze spacerówką za 1000 zł i tam dziecko śpi na siedzaco :O wrrr Pomyślała tylko o wygladzie wózka - o niczym innym. Mam ten wózek po dzisiaj, moja mała ma 3 latka i stale się w nim wozi bo ja nóżki bolą.