Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarinkaaa

Macie idealnie płaski brzuch jak siedzicie czy robią wam się zalamania?

Polecane posty

Gość tarinkaaa

Ja jestem szczuplą osobą mam płaski brzuszek a mimo to jak siedze to brzuch załamuje mi się na srodku tworząc 2 fałdy

Gość a jaaaaaa
tez tak mam :O

Gość tarinkaaa
Ale dlaczego tak jest. jak stoje mam super brzuch a jak siąde to sie zalamuje gdzies tak w polowie pod zebrami

Jezu, to juz paranoja, oczywiscie zawsze beda delikatne zalamania, chocby nie wiadomo jak plaski byl brzuch, ale czy uwazacie naprawde ze facecetom to sie podoba? ja cale zycie mialam piekna figurke szczuplutka, zero tluszczyku, a moi faceci wiecznie mi gadali ze jakbym przytyla troche to by bylo lepiej itd, tak wiec dalam sobie spokoj z dietami, nie mam juz plaskiego brzucha ale napewno gruba nie jestem, i mojemu facetowi sto razy bardziej sie podobam. tak wiec prawda jest taka dziewczynna-uwarunkowana natura zreszta ze im facet dojrzalszy tym bardziej leci na dziewczyny ksztaltne, nie grube, ksztaltne z odrobina seksowneo brzuszka, pupa i piersiami. bo to kojarzy im sie z plodnoscia a im straszy tym powazniej o tym mysli-o zalozeniu rodziny.

Gość chce juz do dooomku
ja tez mam płaski bo w ogóle jestem chudzinką, mimo ze jem duzo :O i tez mi sie załamuje ale nie przeszkadza mi to, mam inne zmartwienia :O :)

Gość kasia blanka
Ja tez jestem chudzina ale tez mi sie troche załamuje, przeciez to normalne. wiadomo ze jak jestes wyprostowana to brzuch jest naciągniety. a ty kwietniulka sie nie osmieszaj wazyłas 70kg a teraz chcesz udowodnic na sile jaka laska z ciebie hoho:D:D kazdemu sie zalamuje brzuch przy siedzeniu chocby był szczupły

Gość njknj
kazdy ma takie zalamania, nawet jak jest szczuply:O