Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oi!oi!

jaką podjąć decyzję (praca)

Polecane posty

Gość oi!oi!

co byście wybrali? zostać w mieście, w którym macie rodzinę, znajomych i wynajmujecie kawalerkę za 350pln miesięcznie (już razem z opłatami, bo to po znajomości), ale pracować "byle gdzie". czy zaryzykować i szukać pracy w zawodzie (jestem po studiach, mam w zasadzie tylko praktyki związane z zawodem i doświadczenie w kilku miejscach nie związanych z zawodem), ale to wiązałoby się z przeprowadzką najprawdopodobniej do Warszawy czy Wrocławia, w każdym razie daleko od domu i wynajmowanie mieszkania za prawdopodobnie dużo większą sumę? help.

Gość o matko idzcie do lekarza
wyjachalabym szukac pracy rozwojowej:-)

Gość niewiedzaca...
a ja bym zostala... praca to nie wszystko

Gość oi!oi!
tak nie mam żadnej, szukam od niedawna i starałam się selekcjonować, żeby wysyłać na "coś konkretniejszego", ale w zawodzie nie mam tu szans. dlatego myślę, czy wysyłać już na cokolwiek (najwięcej jest telemarketingu itp.) czy szukać w innym miejscu... zdania jak widzę podzielone póki co. może ktoś był w takiej sytuacji? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość oi!oi!
masz rację, tylko nie wiem, dlaczego mam takie obawy, że jak coś znajdę fajnego, pracując gdziekolwiek, to będzie mi się ciężko zwolnić..

Gość oi!oi!
dzięki :) zmienię swoje podejście do szukania tu na miejscu. ale jak ktoś chce coś powiedzieć jeszcze na temat z pierwszego postu to bardzo bardzo proszę.