Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy są tu takie kobiety

Czy są tu doświadczone kobiety, które związały się z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość god_is_nowhereeee
Wiem , że niestety emocjonalnie jestem uposledzony.

nie mów tak bo tego jeszcze nie wiesz...ale możliwe że tak może być jak piszesz...o tym lęku...i o tym jakie się ma wzorce z domu...

Gość god_is_nowhereeee
Rodzice nauczyli mnie wszystkiego tylko o tej jednej chyba najważniejszej rzeczy zapomnieli :( Moja rodzina to normalna rodzina , żadnych patologii typu pijaństwo , bijatyki itd. Wszystkie kobiety którę kiedykolwiek oazywały mną jakieś zainteresowanie odrzucałem właśnie przez ten lęk przed bliskością. I tak zostało do dzisiaj. Wydaje mi się , że żaden psycholog już nie pomoże , jesli już to psychiatra.

może się kiedys odważy jakaś zblizyć do Ciebie-choć pewnie to będzie wymagało pracy z obu stron A może znajdziesz sobie jakas grupe wsparcia?Oprócz tej tu:))))))))

Gość TH is IT CK
Ta złą Anna to zwykła kurwa nie ma co się nią przejmować

Gość TH is IT CK
Mną żadna nie okazywała zainteresownie bo jesem za brzydki

Gość poza tym facet w pewnym
stary prawiczek moze co najwyrazniej poznac kobiete ktora miala 8 partnerow seksualnych

Gość odpowiadam na pytanie tytułowe
ja jestem, to teraz moj maz od lat, jest ok.

Gość do odpowiadam na pytanie t
a ilu mialas partnerow przed mezem?

Gość kolo na molo
god_is_nowhereeee TO IDŹ DO PSYCHIATRY, to żadna ujma niekoniecznie chodzi o samą potrzebę bliskości, bo także ja, miałem taki okres, gdy po dobrym seksie stawiałem sobie pytanie: czy wyjść od razu, czy wypada zaczekać, chociaż te 15 minut i piszę to najzupełniej poważnie nie potrzebowałem bliskości tylko rżnięcia, lub wystarczało mi trochę bliskości przed i w trakcie rżnięcia, dodam, że jestem czuły ale gdy miałem lat 20, 25 to mi się tylko pieprzyć chciało :D idź do psychiatry, bo ty masz jakieś szanse, jesteś inteligentny i potrafisz wyrazić swoje myśli i uczucia th nic nie pomoże, on rozumuje na poziomie 8-letniego dziecka, co najwyżej, w jego wieku to jest już nie do naprawy