Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

Mam jednak mocny i twardy łeb. Na tyle wódy, szampana, mieszania :D zero kaca :D Poderwałeś co? :D Mnie podrywali 19-latkowie. Załamałam się... tak staro się poczułam. ;P

Haha, u nas szampana nawet nie otwarliśmy... około 0:30 połapaliśmy się że już północ... była :D No ba... i ty się pytasz czy ja coś poderwałem... no oczywiście że... nie :O :D :D :D Ale... ale udało mi się nawiązać rozmowę... a potem pocieszałem koleżankę jak wymiotowała... :classic_cool: Haha 19 latkowie hahaha poczułaś się jak "stara dupa" :D

ale fajnie się bawiłeś, co? :p Bo u mnie w końcu było świetnie - wytańczyłam się, upiłam... pośmiałam z ludźmi, którzy nie byli tacy straszni w końcu jak mi się to wydawało na początku ;P

Haha, dzięki, ale już sam znalazłem co poczytam... Milczenie owiec :classic_cool:. Hannibal leci w telewizorze właśnie i jakoś tak mnie tknęło na ten tytuł. Ale co ty tak z tymi wiedźmami? :D

"Czy wiecie że Zygmunt III Waza założył pierwszą w Polsce aptekę? W Warszawie. Podczas epidemii dżumy , która szalała wówczas w europie , król przekazał na cele zdrowotne równowartość 20 wsi. Dzięki temu gdy w Hamburgu umierało dziennie około dwustu osób , w Warszawie tylko siedem."