Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jm.gma.

Jestem od roku sama i obsesyjnie mysle o seksie

Polecane posty

Tak jest Brum, jak masz szpilki, to musisz liczyć wg wzoru: BMI = m/(h + b)^2 gdzie: m - masa ; h - długość ; b - uogólniony parametr CichoBaba, równy wysokości szpilki, lub 0,06m przy braku dokładnych danych ;

Oczywiście, że mi się podobają. Tak tylko chciałam się dowiedzieć.

Już się bałem, że nawet nie widziałaś tych 6cm szpilek, a już nosem kręcisz. W razie czego wyobrażaj sobie te szpilki takie, żeby Ci się podobały trochę, ale nie były zbyt wygodne.

Mnie to się takie od 0,08 podobają. I one to nie są wygodne. Ani ani. Chyba ich wygoda spada wraz z kwadrantem wysokości. :D

10 cm też jest idealne. A od 11 cm niekiedy polegać trzeba na męskim ramieniu. Dlaczego podczas obiadu? Czy kolacja nie będzie lepsza?

A jeszcze dokładniej zastanawiam się o wpływie długości szpilek na bmi ich posiadaczki.

Nie bardzo. Chyba empirycznie muszę to potwierdzić czyniąc odpowiednie obliczenia. A poza tym jeśli przestanę myśleć o szpilkach to kto wie o czym zacznę myśleć obsesyjnie. :D

Cichy nie jest to takie proste ponieważ zagubiłam kalkulator a komputerowego nie wiem gdzie szukać.

Może się to zdarzyć jeśli nie zastosuje się odpowiedniego limitu na koncie.

Ike, przecież to proste, przy większej masie wzrasta tarcie podeszw o chodniki i stąd szybsze zużycie obuwia.

Ja słyszałam, ze kobiety, które mają problem z nadwagą inwestują przesadnie w obuwie i inne dodatki. Przy czym ja np. jestem wyjątkiem od tej zasady - jak wszędzie się zdarzają. Ale tłumaczenie Baobaba też niezłe :)