Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczków i córci

Potrzebuję ciuszków dla dzieci-dziękuję

Polecane posty

Gość nie nie to jest
rece opadają :o dziewczyna spodziewa sie 3ki dzieci,ma juz jedno dziecko,meza,jakąs tam rodzine a ty sie dziwisz ze nie chce by za duzo o niej wiedzieli :o ja tez bym nie podala wszystkich danych-wcale sie jej nie dziwie.nawet nie masz chyba pojecia do jkakich rzeczy ludzie potrafią wykorzystac twoje dane na podstawie swyklego adresu mailowego.ojj pomysl zanim cos jeszcze napiszesz :o

Gość nie nie to jest
do do mamy twojaczkow- jesli nie chcesz czy boisz sie ze ona moze twoje rzeczy potem sprzedac to nie wysylaj jej nic,przeciez ona tylko prosi a nie wymaga czy oczekuje! matko kochana-gdzie ty sie uchowalas :o zachowujesz sie jakby cie zmuszala do czegos :o

Gość Irrraa
A jaką macie pewność że spodziewa się tej 3?? Przecież to żadkie trojaczki poczęte drogą naturalna... Niech nam udowodni!!!!

Gość do mamy twojaczkow
przeciez napisala i tak duzo informacji juz o swojej rodzinie, wiec jakby ktos ja znal, to od razu by ja wyweszyl ;) tu nie chodzi o wykorzystywanie czyjegos maila, jesli bylaby uczciwa, podalaby maila swojego, ktorego uzywa na codzien!! Jednak przez niego tez mozna sprawdzic czy przypadkiem nie handluje na allegro czy innych portalach, a tego chyba nie chcialaby oszustka, ktora wyciaga ubrania od ludzi nie? nie mowie, ze autorka jest oszustka, tylko pytam, czemu tego maila nie podala!! To Ty powinnas pomyslec zanim cos napiszesz, bo bronisz jej, a nawet nic o niej nie wiesz!! A moze to Ty autorko? :)

Gość a ja nie rozumiem w czym wy
macie problem. Ktoś pisze, ze chce ciuszki wiec jak masz zbędne to oddajesz, a jak nie chcesz oddać to sobie na nich nawet zupę ugotuj. Chyba, ze masz jakieś powołanie detektywistyczny i takie zabawy w sherlocka cię cieszą. Ja ciuszki po dzieciach oddałam. Nie specjalnie mnie interesuje komu. Nawet jak ktoś je sprzeda na allegro i kupi za nie swojemu dziecku paczkę pampersów bo akurat tego potrzebuje to co mi do tego? Tak czy siak pomogłam, a to co ktoś zrobi z ciuszkami to już nie mój biznes.

czytam ten topik i tez sie nie moge nadziwic kolezance która pisze wyzej.przeciez nikt cie nie zmusza zeby jej cos wyslac.a poza tym ta pani sie spodziewa trojaczków wiec dlaczego sie dziwisz ze szuka pomocy w wielu miejscach? ja tu juz widzialam nie jeden temat gdzie ktos potrzebowal pomocy a potem zostal tak zjechany ze jestem pelna podziwu ze autorka wogóle odwazyla sie cos napisac.

Gość do mamy twojaczkow
Moze naucz sie czytac ze zrozumieniem co? Napisalam, ze chcialabym pomoc, ale nie oszustom, dlatego chcialam wiedziec, czy faktycznie jest w potrzebie, ale ludzie, ktorzy zmieniaja maila na potrzeby zbierania rzeczy nie sa dla mnie uczciwi, a autorka specjalnie nie chce nam powiedziec dlaczego zmienila maila, tylko napisala, ze sie bala sprawdzania, a w tym juz COS JEST!! Poza tym co z ta trojeczka? Kto wie, ze Autorka faktycznie nosi Trojeczke w brzuchu?

Gość Irrraa
No właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ferter
Nieźle się ma zamiar obłowić anonimowa autorka tego topicu!!! Dziewczyny, uważajcie na oszustów, już ieraz tu była sytuacja, w której prosząca niby o wsparcie, zbierała ciuchy i potem je normalnie sprzedawała na allegro! Nie wierzcie tej oszustce, na ciuchy z lumpeksu nie ma,ale internet jest! jak jest taka biedna, to po cholere w ogóle sie jeszcze planowała rozmnażać! Ściema, oszustwo i mydlenie oczu! A trojaczki to niezła bajeczka dla frajerów i naiwnych!!!

dziewczyny jak chcecie to jej pomagajcie a jak nie to nie,po co te wszystkie dochody,nie rozumiem takiego doszukiwania sie skąd ona jest,kto to jest itd. a ta sie uczepila jej maila :D:D:D kobieto chyba ci sie nudzi :o teraz sie zacznie: niech nam przysle zdjecie,niech nam udowodni,niech .... az mi zal tej dziewczyny,pewnie to czyta i żaluje ze wogóle tu cokolwiek napisala :o topik z prosbą o... zamienia sie jak zwykle w doszukiwanie sie kim jest autorka.naprawde ta kafeteria jest chora :o

Gość a ja nie rozumiem w czym wy
Kochana ja tu nigdy nie podam swojego maila. Nawet jak chce coś od kogoś kupić to zakładam nowego i tam proszę o wysłanie fotek. Po cholerę ktoś ma wiedzieć, ze tu piszę? Maila używam w pracy i wiele osób dostaje z niego wiadomości. Po co później mają czytać to forum i się zastawiać czy to ja nie pisze czasem, jak tylko znajdą jakieś podobieństwa? A tak to podaje nowego maila i mam spokój. Nikt ze znajomych nie skojarzy, ze ja to ja.

Gość xwejujumjt
mamo natusi, ty też jesteś chora psychicznie, dskoro tu siedzisz, idz lepiej dzieciaka wreszcie nakarmić, bo ci natusia obgryzie łóżeczko

Gość do mamy twojaczkow
Ale wlasnie o to chodzi, ze ja chce pomoc, ale najpierw chce sprawdzic, czy jest to UCZCIWA osoba i Wy chyba nie rozumiecie, ze na swiecie, a szczegolnie w Internecie jest bardzo duzo oszustow, ktorzy jedynie chca zdobyc jak najwiecej rzeczy, a pozniej na tym zarobic! Autorka sie nie odzywa ... ciekawe dlaczego akurat teraz jak ktos pyta dlaczego nie prawdziwy mail? czego mialam sie uczepic jak nie maila? jej nica z kafeterii? :) czy tego, ze jej rodzine jej mama odepchnela, no ludzie!

Gość do mamy twojaczkow
w ogole nie rozumiem Was .... przeciez po prostu zapytalam Autorki dlaczego nie podala prawdziwego adresu e-mail, kazda inna podala PRAWDZIWY! a Wy macie z tym problem! Ja zanim pomoge, musze wiedziec, ze jest komu!

Gość do mamy natusi
czemu głupia matko dajesz swojej córce ostrą kredkę do ręki? do kogo ona w ogóle podobna? dziecko sąsiada czy blond akwizytora?

Gość Gasstella
Mama Natusi... następna agresorka... cikeawe jak zwraca się do swojej córeczki, też jej mówi "odpierdol sie" ?...

Gość do do mamy natusi
jak to do kogo podobna? do twojego chłopa :P Juz wiesz czyje dziecko? :P

Gość bele de jour
słuchajcie jeśli nie chcecie pomagac to oddajcie swoje ciuchy do PCK czy innego Caritasu a nie róbcie wielkiego halo. Każdy topik na kafe odnośnie pomocy zmienia się w targ wyzwisk od wyłudzaczy, kłamczuchów i innych takich. Zaczynają się poszukiwania nicków na innych forach czy stronach internetowych, żądania dowodów, że jest się w ciąży. Ja napisałam do tej dziewczyny i mam zamiar jej pomóc. Jedna z dziewczyn zapytała, czy możliwe będzie przywiezienie jej ubranek osobiście i autorka wyraziła zgodę i chęć poznania. Myślicie, że oszustka zgodziłaby się na takie rozwiązanie?? Jak nie macie ochoty pomóc tylko obrzucić kogoś błotem to może wogóle nie zabierajcie głosu. Bo przez takie osoby można stracić wiarę w dobrych ludzi

Gość bele de jour
se popiłam jabolo, to bredzę.... beeeek :classic_cool:

Gość mamo natusi
niezle sie puszczasz

Gość bele de jour
i jeszcze jedno do mamy twojaczkow ja tez nie podaje na forum prawdziwego, na codzien przeze mnie uzywanego maila. Na zapasowym az roi sie od spamu, ofert handlowych, durnych wiadomosci i innych takich.

Gość do mamy twojaczkow
Tak? Znajdz choc jedna obelge, ktora rzucilam w strone Autorki!! To raczej na mnie najechano, a ja po prostu chce wiedziec dlaczego? Kim jest? Ja tez moge powiedziec "tak spotkajmy sie" w koncu bedzie za 3 miesiace u niej w miescie, wiec nie ma sie czym martwic, bo za te 3 miesiace moze juz nie pamietac!

Gość bele de jour
nie wiem jak można być tak żałosnym człowieczkiem podszywaczu. Brak wlasnego zycia rekompensujesz żenującymi podszywami?? Gratulacje debilizmu

Gość do do mamy natusi
Przecież na takich używanych śpioszkach od 5 osób można się fortuny dorobić. Po całe 3 zł sprzedać na allegro i za to sobie chałupę z basenem wybudować. Dlatego warto dogłębnie sprawdzić komu się wysyła 3 pary spranych body rozmiar 56 po swoim dziecku. Ja bym wynajęła do tego celu Rutkowskiego.

Gość do mamy twojaczkow
ja nie pytam Was jakich maili uzywacie!!!!!! Zapytalam Autorki a ona odpisala ze nie podala swojego, bo SIE BALA SPRAWDZANIA!!!!!!!!! Ludzie otworzcie oczy!!

Gość bele de jour
jakos mi podałą swój adres

Gość do mamy twojaczkow
tak? podala Ci prawdziwy adres e-mail?

Gość bele de jour
podała mi adres domowy