Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczków i córci

Potrzebuję ciuszków dla dzieci-dziękuję

Polecane posty

przepraszam,myslalam ze to o mnie mowa ;) jeszcze raz dziękuje wam z calego serca

mamusiu Kubusia-dziękuje. ja nie mam pojecia niestety jaka płec dzieci ale tak jak pisalam,jestem w trudnej sytuacji i nawet przez mysl mi nie przyszlo wybrzydzac.przyjmę kazdą pomoc.zresztą bede szczesliwa jak dzieciom bedzie cieplo i wygodnie,a czy bedą ubrane na rózowo czy niebiesko to ni ema dla mnie najmniejszego znaczenia.mam gdzies w sercu nadzieje ze kiedys przyjdzie czas ze i ja bede mogla przebierac w ciuszkach dla maluchów,ale póki co jest jak jest. dziewczyny az mi sie łzy cisną do oczu.napisalam,szukając pomocy u obcych ludzi,bo moja wlasna rodzina zostawila nas kiedy to najbardziej ich potrzebujemy.a tu taki odzwe z waszej strony.juz nie moge sie doczekac az powiem męzowi.napewno tez bedzie tak milo zaskoczony.bardzo was wszystkie pozdrawiam i dziękuje z calego serca za pomoc.

Gość suche gacie na dnie morza
Kurcze tak ladnie piszesz, widac Twoja milosc do meza i dzieciaczkow ..... ja sie zawsze boje, ze po drugiej stronie monitora siedzi ktos, kto chce jedynie dostac a pozniej sprzedac te ciuszki :/ Nie mowie, ze Ty taka jestes ;) Po prostu osoby nieuczciwe wywarly na mnie takie wrazenie! Sama nie jestem zbyt ufna, pewnie dlatego tez ciezko mi zaufac takim osobom :/ jednak chcialabym Ci pomoc, mam 15 miesiecznego synka, ktory wyrosl juz ze swoich ubranek :) masz termin na maj, a wiadomo, ze dzieciaczki urodza sie szybciej i pewnie beda bardzo malenkie, a moj synek jest z lipca, wiec ubranka letnie raczej mam :) oczywiscie te najmniejsze :) napisz domnie na maila : zlecmito@gmail.com :)

Gość no przestancie ....
tyle tu nieuczciwosci ze juz kazdy i wydaje oszustem Tyle razy ktos chcial mnie i inne kobiety tu wykiwac ze nie ufam, no nie moge przyko mi ;( ale moze inni uwierza zaufaja i pomoga

do conspitation jesteś tu jeszcze??????????? bo chyba się znamy??????????????????? ;)

napisze wam to co wyslalam jednej z dziewczyn. powiem szczerze ze naczytalam sie naprawde mnóstwo topików na których to rózne mamy prosily o pomoc.mamy lub oszustki-ja tez raz się przejechalam.dziewczyna zamiast ciuszków prywatnie poprosila o pieniądze. w kazdym razie jeszcze wtedy nie spodziewalam sie ze i ja znajde sie w gronie proszących o pomoc.nie jest mi z tym najlepiej,.ale naprawde nie mam wyjscia.mąz troszke inaczej do tego podchodzi.on stara sie zapawniac mnie ze sobie poradzimy ze bedzie pracowal chocby bez przerwy,ale ja wiem jakie jest zycie.bo to ja głównie zajmuje naszą córą.i zdaje sobie sprawe z tego jak wiele rzeczy potrzeba takiemu dziecku.a sama mysl ze bede miala trójkę takich kruszynek mnie przeraża.i to tak szybko!dlatego juz teraz zbieram wszystko,bo potem nie dam chyba rady. dlatego tak wazna jest kazda pieluszka,bodziaczek,czy chocby butelka. nie ma słow ktorymi mozna podziekpowac za pomoc okazaną obcemu czlowiekowi gdy jest pona tak bardzo potrrzebna dlatego napisze poprostu -dziękuje.

a ja niedawno po raz 1. pomogłam jednej dziewczynie z kafe i nie żałuję... i nie była to żadna oszustka choć i takie tutaj pewnie są... mamo trojaczków! jeśli udałoby mi się nazbierać dla Ciebie dużą ilość rzeczy nie będzie problemu, by przywieźć je do Ciebie osobiście? w końcu mieszkam rzut beretem!

Baderko nie ma najmniejszego problemu.będzie mi bardzo milo cie poznac :)

Gość baderka podziwiam Cię...
pomogłaś oli z okolioc wawy, zaoferowałaś pomoc dzieczynie która potrzebuje ciuszków dla chłopca, a teraz jeszcze tu pomożesz... a swoją drogą skąd bierzesz tyle ciuszków? (pomijając ole, bo wiem że jej oddałaś rzeczy po swoich córkach) Super że są tacy ludzie jak TY! pozdrawiam

Gość leniwca narzeczona
ja również mogę przesłać trochę rzeczy dla maluszków, mam sporo ubranek po siostrzeńcu. fakt, że mały ma już 4 latka, ale wszystkie jego ciuszki od czasów niemowlęcych siostra oddała mi w nadziei, że niedługo mi się przydadzą, ale jak na razie cisza. a że siostra bardzo dba o ubrania, to ciuszki są w idealnym stanie. mój e-mail: leniwiec112@wp.pl, napisz to się "dogadamy" :)

pomagam, bo mnie teraz na to stać... kiedyś tak nie było i kiedyś ktoś wyciagnął do mnie pomocną dłoń a to naprawdę dużo znaczy... skąd mam tyle ubranek? a jakoś tak wyszło, że u brata jest trójka dzieci, u moich dobrych znajomych i sąsiadów też sporo i wszystkie rzeczy od nich trafiają do nas, bo moje dziewczyny są najmłodsze... a niektórych nie zdążą nawet założyć... ja już dzieci nie planuję, więc po co to ma leżeć :)

Gość MySpace
Również mogę pomóc, jednak prosiła bym najpierw udowodnić że oczekuje pani 3 maluszków. Móże USG? Przepraszam ale jestem bardzo nieufna ... A mam sporo rzeczy które mogę wysłać.

Gość do mamy twojaczkow
czemu zmienilas maila? czemu nie podasz swojego starego maila? chodzi o to, ze jesli podalabys swoj stary mail, to by byly jakies informacje o Tobie, a zadnych nie ma w internecie, co mi zaczyna delikantnie mowiac "smierdziec" :/

i wlasnie o to mi chodzilo-tego sie bałam.sprawdzania,podszywania,tysiąca pytań.poprosilam o pomoc bo znalazlam sie w trudnej sytuacji.jesli nie masz chęci mi pomóc to proszę zachowaj wszelkie spekulacje dla siebie,tak? ja mam i tak sporo problemów na głowie i nie mam ochoty nic Ci tu tłumaczyć i wyjaśniać.nie oczekuj więc ze publicznie podam tu swój adres mailowy któego uzywam na codzien,oraz adres i inne dane.A ty podalabys swoje prywatne dane na publicznym forum? dziękuje za pomoc tym które to uczyniły. pozdrawiam serdecznie

Jak można sprawdzić swój mail?? Ja wpisuję swój w wyszukiwarce i nic nie znajduję;/

Gość do mamy twojaczkow
oczywiscie, ze bym podala, a czego mialabym sie wstydzic? jesli potrzebuje czegos i prosze inne osoby o pomoc, to nie widze problemu, zeby podac prawedziwy adres e-mail. Tym bardziej, ze inne dziewczyny podaja prawdziwe maile! Sprawdzanie? A czemu mam nie sprawdzac? Chce pomoc, ale uczciwej osobie, a przykro mi - Ty nie wydajesz mi sie byc uczciwa, skoro nawet maila zmieniasz

Gość do mamy twojaczkow
jesli nigdzie nie piszesz swojego maila np na jakiejs stronie czy forum to nie znajdziesz takiego :) ale autorka sama sie przyznala ze zmienila wiec widze tu maly problem :)

Gość nie nie to jest
do ''do mamy twojaczkow'' -a po chpolere tepa idiotko ty cos sprawdzasz? :o chcesz pomoc to pomoz a nie jakies sprawdzanie maili itd.a jakby pisala na innych forach to co oznacza-ze juz jej mozna zaufac? tez sobie kryteria oceny zaufania wybrałas :D:D:D:D:D

Gość do mamy twojaczkow
do tej niezbyt madrej nade mna :) nie zycze sobie ocenienia mnie po kilku moich wpisach! Nie znasz mnie i nie obrazaj! Moge robic co chce, jesli pomoc to tylko uczciwym, a nie tym, co sie chowaja po katach .... co ma do ukrycia? kilkanascie portali na ktorych szuka pomocy? a moze wcale nie jest w ciazy? a moze sprzedaje ubranka na allegro i dlatego maila prawdziwego nie poda? bede sprawdzala kazda osobe, ktorej bede chciala pomoc! Nie musze pomagac oszustom i wlasnie tego nie chce zrobic!

może ma maila z nazwiskiem w nazwie? i po prostu nie chce go publicznie puszczać w obieg? ja swojego puściłam, ale z moim panieńskim :p

Gość nie nie to jest
ale jesli nawet szuka pomocy na innych portalach to żle??????????????? skoro jest tak jak mowi i potrzebuje pomocy to w czym masz problem ze pisze na kaffe i na innych portalach???

Gość do mamy twojaczkow
mozliwe, ze takiego maila ma, ja nie mowie, ze nie :) ale sama napisala, ze bala sie sprawdzania, gdyby byla uczciwa, to by sie niczego nie bala :)

Gość do mamy twojaczkow
dobrze, jesli uczciwie pisze, to niech szuka wszedzie pomocy, ale jesli prosi na kilkunastu portalach, to moze je gdzies pozniej sprzedawac nie? ja nie chce, zeby ubrania mojego dziecka pozniej zostaly gdzies sprzedane!