Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mago_m._

czy są tu sprzedawcy z allegro???????????

Polecane posty

Gość mago_m._

Mam problem. Sprzedawałam na allegro pewien przedmiot po 9,99 zł. Wystawiłam 100 szt., zapłaciłam za 12 zł, aby był na początkowych stronach towar, podświetlenie. Sprzedało mi się wszystko z tym, że ostatnie 9 sztuk zakupiła osoba dla żartu. Rozmawiałam z facetem, kupił sobie dla zabawy, płacić nie zamierze i nic mu zrobię, jeszcze się bezczelnie śmiał. Wysłałam mu ze 3 meile, przypomnienie o zapłacie a dziś udało mi się dodzwonić. Co teraz zrobić? Nie jest to duża kwota 89,91 zł. Facet ma 0 komentarzy na koncie. Tylko allegro zwróci mi prowizję, dam mu negatywa czy coś jeszcze mogę mu zrobić? ten głupi śmiech do tej pory słyszę. Teraz jeszcze raz muszę wystawić te 9 szt. Denerwuje mnie takie zachowanie u dorosłych ludzi.

Gość Zablokuj go
Wpisz na czarną listę,żeby więcej ci takiego numeru nie wyciął, no chyba ,że zaloguje się pod innym nickiem... debili nie brakuje.

Witam.... Myślę , że nic innego mu nie zrobisz. Ja również sprzedaję na Allegro i zdarzają się ludzie którzy nie zamierzaja zapłacic a nawet i na maila odpisać. Nie wspomnę już o tym, że również jako Kupujący zostałam oszukana tzn . kupiłam, zapłaciłam , przesyłki nie otrzymałam. Oczywiście sprawę zgłosiłam na Allegro, ale nie bardzo można cokolwiek innego zrobić....

Tymbardziej , że policja się nie przejmie, bo to niska szkodliwość czynu....a jako Sprzedający to w ogóle już nic nie zrobisz. Wystaw mu MEGA negatywa.