Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiania

IN VITRO to zaspakajanie potrzeb pustych ludzi

Polecane posty

Z czego by nie finansować 60% kasy pójdzie w błoto, jestem przeciwny takiej rozrzutności gdy ludziom już żyjącym brakuje kasy.

Patrolka A uważasz że jakaś kobieta nie zasługuje na takie cycki z jakich by była zadowolona?

Gość ale siara....
oj nie przeginaj paly mala.. do psychatry nie wyrzucaj ludzi pomagajacych innym, tylko sama sie tam udaj i lecz z egoizmu! i obsesyjnej chuci bycia matka!

Gość pasiania
"lecz z egoizmu! i obsesyjnej chuci bycia matka! " zgadzam się , złowroga podła kobieta która musi urodzić swoje dziecko bo jak nie to powybija tych którym sie to nie podoba

Ostudźcie emocje, miejmy nadzieję że posłowie w swej mądrości nie postanowią wyrzucać w błoto naszych podatków.

Gość muhhamed nieali
pociesze was drogie panie, ze jesli wasz maz nie plodny to jedzcie do pakolandu czy innego kraju muzulamnskiego..tamtejsze chlopaki to prawdziwe buhaje rozplodowe, oni nie maja problemu in vitro czy dopcja...hahaha tam rodzina to ojciec matka plus conajmniej 4 dzieci...mnoza sie jak kroliki i niebawem nas zaleja ciapuchy jedne

Gość Patrolka
Każda zasługuje na takie piersi jakie chce mieć. Jeśli ją na to stać, to robi operację - proste. Mnie stać na in-vitro, więc skorzystałabym z tej możliwości gdybym musiała. Dziewczynko - spokojnie, jakiej chuci? Mam 35 lat, czekałam aż stworzę takie warunki dziecku, aby niczego mu nie brakowało. Gdyby wynikało to z chuci, to pewnie miałabym 20 lat i chodziła z brzuchem. Idąc dalej, widać że nie byłaś w ciąży, bo to co odczuwam będąc teraz w niej, to nie chuć, a wielkie szczęście!!!

Gość słuchalam wczoraj audycji
radiowej w radiu, bodajże w trójce..wypowiadał się jakis profesor tym się zajmujący od lat...Kobieta prowadząca z nim wywiad zadawala dość kontrowersyjne pytania na ten temat i dobrze, ale profesorek oczywiscie mial na kazde - swą odpowiedz i wlasciwie to czesto skupial sie na innym temacie...tak naprawdę wiem, ze jest mnostwo minusów i wlasnie zaplodnione komorki jajowe , ktore są słabe są eliminowane !!!

Gość Patrolka
"merwin" - dziękuję, ale moje szczęście jest tak wielkie, że już nikt mi nie musi dogadzać ani dobrze życzyć. Ja wiem, bo czuję że będzie dobrze :P

Gość myrevin na razie zauważam
mam nadzieję, że posłowie przegłosują finansowanie in vitro dla rodzin ubogich, i że zostanie to sfinansowane z podniesienia akcyzy na alkohol, w polsce alkohol jest za tani :classic_cool:

a wlasnie, ze sa juz dostepne laboratoryjne maszyny , ktorymi mozna przeprowadzac selekcję..takze mozna wybierać jakiej plci chce sie potomka i z ajkimi cechami ( jak wiadomo, zapewne najlepszymi dla rodzica ) - zenada

Wątpię, już prędzej podniosą znowu na papierosy i benzynę. :o Alkohol gdy się robi drogi ludzie zaczynają pędzić bimber i nagle przychody do budżetu państwa spadają. Już było to przerabiane. :P

Śledź Otrembus-Podgrobelski --- bzdury to Ty wypisujesz z wlasnej niewiedzy..kobieta ma racje....sam profesorek o tym opowiadal... niektorych minusów zaplodnien in-vitro jednak nie mial jak wyminąc..

Gość *Kasia****
Są również MINUSY naturalnej ciąży. Ja 3 razy poroniłam.

Kasia - ogromnie współczuje...zreszta cow zyciu nie ma minusów..ale co to ma być - dlaczego slabe zarodki są eliminowane, bo nie wierze by byly zamrażane - bo i po co ??

i co Kasia zdecydowałas sie badz rozwazasz sztuczne zaplodnienie ?

Gość buźka buźka
jest jaszcze alternatywa naprotechnologia

Gość ale siara....
mialam tu nie zagladac bo nie lubie gadac na niskim poziomie ale ok, powiem ci ze jestem od ciebie strasza i mam 2 letnie dziecko. jak bedziesz matka pogadamy.

Gość *Kasia****
Nie rozważam, bo jestem w 4 ciąży, niedługo rozwiązanie :)

Gość Patrolka
"ale siara" - no i co w związku z tym?

Gość Kangur z bagien
Ale siara? Naprawdę jesteś matką? A bredzisz jak jakieś niedoświadczone dziecię. Lepiej się nie przyznawaj do swojego wieku. Poza tym wątpię żebyś była matką, napisać możesz sobie wszystko, a Twoje wypowiedzi mówią same za siebie. Dziecka nie masz!

Gość ale siara...
I dlatego stad spadam, nie bede nikogo przekonywac ze sama jestem mama ani pisac o swoim zyciu osobistym pindom co na to nie zasluguja tyle w temacie ;)

Gość Patrolka
Lecz się naprawdę dziewczynko. Chciałabyś być matką. Widać że o miłości matczynej masz takie pojęcie jak ja o odrzutowcach. Kobieta która jest matką nie śmie nawet mówić ciężarnej kobiecie, która bardzo oczekuje na swoje dzieciątko, że nie jest godna być matką. To nielogiczne dziewczynko.

Gość no brak slow.
jak niektorym "matkom" wali na leb ;) sprobuj sie tylko czlowieku nie zgodzic to cie zjedza i zwyzywaja!