Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka to ma za dobrze...

Rozpieszczona i do tego ma wszytsko, ojciec woli drugą córkę.

Polecane posty

Ojciec woli ode mnie druga córke, mam 33 lat i swoja rodzine a mimo to mnie to boli, siostra to jego dziecko z drugiego malzenstwa - ma 21 lat w prezencie slubnym dostala dom i samochod, w kazdej chwili moze liczyc na tate i jego kase, a moje dzieci nawet nie zaznaly milosci dziadka, taka smarkula a ma wszytsko...

Gość NieZgadzammm się z Tobą
Smarkula ? To do ojca miej pretensję a nie do siostry histeryczko :O Co ona Ci zrobiła , jeśli jest rozpieszczona , to przecież przez rodziców , oni ją tak wychowali idotko :O

Gość aniela ja juz tobie pisalam
jeszcze raz zobacze twoj spam to cie zglosze do urzedu skarbowego

Gość aniellloooooooo!!
a mi wróżyłaś i się nie sprawdziło ...niestety.... miałam teraz mieć syna , a będę miała drugą córe i w innych sprawach sie myliłaś, a wróżyłaś kiedyś na topicu na kaffe

Gość lpokop
Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Dziecko mniej kochane przez rodzica cale zycie czuje sie gorsze i skrzywdzone. Jesli ojciec jednemu dziecku daje kilkaset tysiecy zlotych (w postaci domu i samochodu), a drugiemu nic, to jest to jawne faworyzowanie i nie wierze, ze istnieje osoba, ktora nie czulaby sie tym dotknieta (gdyby jej rodzenstwo dostawalo wszystko, a ona nic)