Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalqa

ani okres ani ciąża ;(

Polecane posty

Mam problem, spóźnia mi się okres. od ostatniego okresu minęło już 55 dni Zazwyczaj miałam co 31-max 38 dni nigdy nie musiałam tak długo czekać na okres Fakt, współżyłam ze swoim chłopakiem 25.09. niby przed okresem bez zabezpieczenia i "do końca" ale robiłam nie dawno test i był negatywny. Objawów ciąży też nie mam no i nie wiem co mi jest.

może to być ciąża, przesunięta owulacja a nawet cykl bezowulacyjny w każdym z tych wypadków lepiej udać się do lekarza, bo może masz jakieś zaburzenia hormonalne

Gość BABIE LATO_
ZAPRASZAMY www.babie-lato.pun.pl 🌻

Gość anulaaaaaaaaaa
Natalqa,identycznie jak ja tez nie wiem co to moze byc,do lekarza ide dopiero za 2 tyg.

a jak chcecie wykluczyć ciążę to 100% pewności daje test z krwi- hcg, koszt około 25zł w laboratorium

a to musi być ginekolog? pewnie tak ... u nas w mieście ginekolog przyjmuje tylko raz w tyg i na dodatek teraz nie mam czasu bo pracuje bez dnia wolnego... w sumie by mi to nie przeszkadzało ale brak okresu = brak dzieci boję się że nie bedę ich mogła mieć

Gość anulaaaaaaaaaa
Jest taka mozliwosc ale trzy testy negatywne,bike sie ze moge miec torbiele na jajnikach tyle sie juz naczytalam ze mam kolowrotek w glowie

Gość anulaaaaaaaaaa
Boje

Gość xxxxxxxyyyzzz
wspolczuje:( ja tez nie mam okresu:( boje sie bardzo:( jak sie okaze ze bede w ciazy to chyba sie zabije:(:(