Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gust taki mam

To mój ABSOLUTNY IDEAŁ męskiego ciała

Polecane posty

Gość Gust taki mam

http://www.klue.com.my/assets/0000/3723/jared_leto_06_std.jpg Nie chodzi o to, że to Jared Leto, chodzi o typ męskiej sylwetki. Silne, twarde, ale szczupłe ciało, może być wręcz chude. Biodra wąziutkie, ramiona szerokie, ale bez napakowania. Jak widzę takie biodra u faceta, plus brzuch płaściutki, wręcz wpadnięty, plus twarde ramiona, plus obowiązkowo smukłe, długie nogi w dżinsach, to mi kolana miękną :D Nienawidzę napakowania, mięśniaków, koloryferów i tak dalej. Czy któraś podziela ten ideał? Wiem, temat debilny, śmieciowy, ale tak mnie naszło po nocy :) Może któraś jakieś fotki powrzuca w tym stylu, jakoś mnie naszło :D Ogólnie im chudziej i twardziej, tym lepiej ;)

Gość TH is IT CK
Jakiś gej trzeba być sobą A los wszystkim pokieruje

Gość edyta 29 pielegniarka
to dlatego w wieku 35 lat nie masz faceta i juz nie znajdziesz

Gość Gust taki mam
Edytko, zluzuj :) Nie mam 35 lat, zresztą co to ma do rzeczy :) To temacik łatwy, lekki i przyjemny, zdjęcie to zobaczyłam i się zachwyciłam, więc wkleiłam ;) Nieważne, czy gej, czy nie gej, mówiłam już, że nie chodzi jareda leto i jego styl, tylko o ciało z tego zdjęcia.

o nie nie nie! jeśli Mężczyzna, to tylko o prawdziwie byczej posturze, nie napakowany grupy koks (blee!) ale zbity, silny, duży facet. taki jak Mój Miś ;)

Gość sorry ale jak widze takie
podejscie do innego czlowieka, to nie moge opedzic sie od wrazenia, ze rozmawiam z totalna kretynka 🖐️

Gość Gust taki mam
Jakie podejście do innego człowieka? Ktoś tu tematy pomylił :) Może idź pomędrkuj gdzie indziej, to tylko temat o męskim ciałku :)

Gość TH is IT CK
wiadomo że wszystko zalezy od losu swoją drogą jak chodzi o ciało to wygkądam podobnie

Gość Gust taki mam
onabezkartona - wrzuć jakąś fotę dla porównania :)

Gość Promos
przed takm rozkładałybyscie nogi na zawołanie?

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A lubisz obrzezanych?

Gość Gust taki mam
TH is IT CK - w takim razie jest jakiś procent kobiet, które by Cię chętnie zjadły ;)

Gość Gust taki mam
sosssssss - "cycki" nie są niezbędne, byle by nie było kurzej klaty :P

musiałabym chyba wrzucić tu Jego zdjęcie, a raczej by sobie tego nie życzył ;) nie bardzo wiem jak takowego wyszukać, bo gugluję tylko jakiś napompowanych żelików, a nie tego szukam ;)

Gość Gust taki mam
A, i jak facet ma jeszcze do tego tak zwaną "ścieżkę" z włosów od pępka, to już w ogóle szał ciał ;) Temat chyba się bardziej na erotyczny nadaje :P

Gość Gust taki mam
onabezkartona - chyba mniej wiecej kojarzę od co Ci chodzi. Też może być, to druga strona medalu, też apetyczna ;) Nieznoszę tylko panów chodzący mięsień i kaloryferek oraz koksów tak zwanych :)

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Ja wyglądam pięknie lubię spacery ,kwiaty. Paulo

Gość Gust taki mam
hdmhdfdfd;ld;df - też pomyliłeś tematy, nikt tu nie szuka znajomości 🖐️

facet ma być facet! szerokie, silne barki, w których można się schować, mocne plecy, dużo kochanego ciepłego ciałka, ale nie miękki flaczek! aaah Ci faceci, rozmarzyłam się :)))

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Ale wyglądam przepięknie pozatym lubię na siebie patrzeć w lustro. kobiety mnie podrywają trochę się pesze z tego powodu.

Gość sdgsdgs
Leto moim zdaniem jest za chudy, wolę "większych", ale tez nie koksów. Leto ma jakąś taką... chłopięcą sylwetkę, ja wolę męskie. A tak swoją drogą - piękne męskie, muskularne ciałą super wyglądają i fajnie na nie popatrzeć, ale sądzę że na żywo np. idealnie płaski brzuch nie jest fajny. Mój ex miał figurę jak rzeźba i jego brzuch był nieprzyjemnie twardy gdy kładłam głowę. Mój obecny ma fajne, mięciutkie brzusio i to jest super położyć głowę na takim brzuszku. Poza tym mój facet jest baaardzo wysoki, ma ogromne ramiona, wagę ma idealną (195/95), wąską talię i biodra... ale miejscami ma trochę tłuszczyku i to jest fajne. Takich własnie lubię facetów - wielkich i zwalistych.

Gość Przypakowany z E46
Gust taki mam Większość lasek lubi przypakowanych więc pakujemy

Gość Gust taki mam
Nie wiem, czy większość :) Wiele lubi mocnych gości, niedzwiedziowatych trochę, ale kulturystów to chyba mało która lubi.

Gość Przypakowany z E46
Gust taki mam TH is IT CK - w takim razie jest jakiś procent kobiet, które by Cię chętnie zjadły Kanibalizm ? Co Ty chcesz z tych kości obgryzać ?

Gość Gust taki mam
Przypakowany - tam była taka emotka " ;) ". Taki żarcik oznaczający chęć schrupania w sensie metaforycznym oczywiście ;) Polecam więcej czytania, mniej koksowania, to zaczniesz łapać żarty i metafory :P

Gość Przypakowany z E46
;)