Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gust taki mam

To mój ABSOLUTNY IDEAŁ męskiego ciała

Polecane posty

Gość sabia
Gust taki mam - widzę, że mamy taki sam gust :) :) mniam Jak tez nie lubię tych mięśniaków napakowanych itp. Te pierwsze zdjęcie jest boskie :)

Gość Gust taki mam
sabia - wreszcie ktoś mnie rozumie! :D Już myślałam, że same wielbicielki nieociosanych klocków na tym świecie ;)

Gość sabia
hehe :) Zaraz i ja poszukam jakiejś foteczki ;)

tartartartar-ja tez lubie lekko wlochatych.Bezwlose klaty podobaly mi sie,jak mialam 16 lat-potem mi przeszlo:P CLive Owen i Gerard Butler tez sa ok,ale Jackman bije ich na glowe. Pedalskim kurczakom mowimy "nie":P;)

Gość Gust taki mam
Gregory Peck spełnia kryteria ;) Był silny, ale smukły

Gość Gust taki mam
Jeszcze jedno - kloce na stare lata tyją, zawsze! :D A smukłe typy często takimi pozostają :)

Gość Gust taki mam
Ale najbardziej to lubię taki typ dla tych obłędnych wąskich bioder męskich i długich nóg :P Ogólnie sylwetka w klasyczny, wyraźny trójkąt odwrócony. Barki szerokie, ale nie umięśnione zbytnio. Czyli - jared z pierwszej foty, jak ktoś przebije tamto zdjęcie, temat uznam za spełniony ;)

Gość terterterter
Ja właśnie nie wiem skąd teraz jest taki pęd postrzegania przez dziewczyny męskiego piękna w stronę lalusiowatych kurczaków - wklęsłe brzuszki, płaskie klaty, włoski przylizane niczym emo i twarz zabiedzonej laleczki, czyli coś w stylu Zaca Efrona albo co gorsze, tych zagłodzonych transwestytów z Tokio Hotel. Męskość to męskość. To ostre rysy twarzy, twardość spojrzenia, odpowiednie owłosienie, szerokie bary.

Gość sabia
i uwielbiam jak na rękach ma widoczne żyły - taki silny mężczyzna :) ale sie rozmarzyłam :P

Gość Gust taki mam
"To ostre rysy twarzy, twardość spojrzenia, odpowiednie owłosienie, szerokie bary." I szystko się zgadza :) Owłosienie opcjonalne - brunetom pasuje, blondynom nie bardzo. Szerokie barki - owszem, ale nie nabite mięśniami. Reszta jak najbardziej. Plus te żyły na przedramionach i seksowne stopy :P

Gość terterterter
""waskie biodra i dlugie nogi"=Strus pedziwiatr" hahahahaha no dobra, gusta gustami, ale mi osobiście nie podobają się panowie w guście autorki, jeszcze Leto.. ujdzie, choć nie jest to mój typ, ale Jude Law to porażka. Wygląda jak pająk. Jest chudy i bardzo włochaty, za to łysiejący na głowie.

Jedna z moich kolezanek lubi chudych facetow,a jak jeszcze taki nosi bialy garnitur,to sie momentalnie rozplywa.Dla niej taki typ to superciacho,a dla mnie esencja cipkowatosci.Sorry,ale chudy facet z sila i meskoscia mi sie nie kojarzy:O

Gość Gust taki mam
Pędziwiatr to raczej ma taki babski kuperek z tyłu ;) A bo jeszcze tyłek - nie za duży, nie wystający, nie kobiecy. Nie ma nic gorszego niż facet z babskim tyłkiem! :D Dżinsy mają na dupie "spływać" w dół, a nie żeby można było szklankę piwa postawić :)

Sabia, o nie, nie mój typ, za młodo wygląda, lalusiowaty. :P Czy on ma jakieś pokłady testosteronu w ogóle? :P

Gość Gust taki mam
sabia - świetny (mówię o ciele, twarz za ładniutka jak na mnie) :) No nie zaśniemy :D

Gość Gust taki mam
ale brzuch tego gościa - o matko "świnta", właśnie takie coś tygryski lubią ;)

Gość terterterter
a ja właśnie nie lubię zbyt małych tyłeczków u faceta... Ważne by talia i biodra były mniej więcej tej samej szerokości, uwielbiam gdy widać takie linie od boków brzucha zbiegające się do penisa (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, takie mięśnie, nie znam profesjonalnej nazwy). Czasami facet ma szerokie biodra przy wąskiej talii - wygląda to aseksualnie, jak u kobiety. Ale najgorze i tak są wąskie ramiona :O Nie lubię też smukłych, długich ud.... to dobre dla modelek, ale facet powinien mieć masywniejsze uda.

Gość oMoyaMatkoBosko---------
a czym sie rozni cielsko Juda Law od cielska Cliva Owena?! bo ja jakos nie doszczegam rurznicy

oMoyaMatkoBosko--------- Najpierw naucz się pisać poprawnie, potem dopiero pisz w miejscach publicznych...

Gość bosz_co_ty ___masz w
glowie, przez te lata tylko wiecej trocin, obsesje masz na punkcie wlasnego ciala

Gość terterterter
"http://2.bp.blogspot.com/_LMsvw9I4Jns/SJOQh1H9bUI/AAAAAAAAAjE/TUFjyZUDiS0/s1600-h/2008+August+Most+beautiful+man.jpg" Dla mnie właśnie brzuch jest okropny :O No czysty Oświęcim... Reszta też beee.... buźka jak lalka, pelne usta jak u dziewczyny... Założę się że dziewczyna która dała to foto jest młodziutka. Nie piszę złośliwie tego.