Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gust taki mam

To mój ABSOLUTNY IDEAŁ męskiego ciała

Polecane posty

Gość modnisiaxo
jared jest sexy

Gość Gust taki mam
"brzuch z żyłami, jakby już umierał z głodu" Będąc ścisłym, to właśnie umierał :D Ten aktor był wychudzony do roli w filmie "głód", gdzie grał członka IRA, który się zagłodził celowo w wiezieniu na śmierć (film zresztą polecam, mocne kino, oparte na prawdziwym wydarzeniu). Jak już głodował, to oczywiście przystojny nie był, nie jestem chora psychicznie i oświęcim mnie nie kręci ;) Ale zanim zaczął głodówkę, to był właśnie szczupły, ale silny i takich lubię :) A propos żył - seksowne dłonie i przedramiona z zaznaczonymi żyłami, kolejny bodziec erotyczny :) I ładne stopy (mało mężczyzn ma ładne stopy)

Gość Gust taki mam ile masz lat

Gość Gust taki mam
wieśniary to mają gust na nażelowanych koksów 🖐️ Ale po co się tak frustrują panowie, którzy nie spełniają standardów, to tylko zabawa, nie psujcie sobie krewki :P

Gość Gust taki mam
Uciekam się myć, dobranoc :)

ja tam wole meskich facetow-nie napakowanych,ale tez nie chudych o posturze kurczaka,a jak jeszcze do tego taki kurczak jest wysoki,to wyglada,jak wykrzyknik.Fuj:P Zawsze lubilam mezczyzn wysokich i troche miskowatych,i taki jest moj maz:)

Gość eeenomozebyc
nie jest zly

Gość moim_idealem_byl
swego czasu /jak byl u mnie na topie/ Dave Trevern

Gość terterterter
jackman ma własnie taką męską posturę - gigantyczne ramiona, ale nie jakoś karykaturalnie przypakowane, tylko takie jakieś naturalne...włochaty lekko - tak jak lubię :D jak byłam młodsza to lubiłam gładkie bezwłose klatki, teraz uważam to za pedalskie... nie ma ostro zarysowanych mięśni, tylko wszystko tak ładnie, naturalnie i szalenie męsko...

onabezkartona Przychylam się do Twojej propozycji, aczkolwiek mógłby mieć bardziej zarysowaną muskulaturę i być odrobinkę węższy w pasie. I git. :)

Gość terterterter
aż mam ochotę wtulić się w takie ramiona jakie ma jackman... mmm.... pomyślcie jak byłoby fajnie widzieć takie ciało nad sobą podczas seksu... yami....

Gość Gust taki mam
Ech, widzę że jestem odosobniona :) Czy nie znajdzie się żadna, co podziela mój gust? 😭 Uciekam spać na razie.

Gość moim_idealem_byl
zdjemcie 169 z imdb

Gość terterterter
Mi też Clive Owen się podoba... mrrr... i jeszcze Gerald Butler!! to dopiero ciacho!

Gość poniosla cie wyobraznia
bylam wkurzona i manipulatywna :classic_cool:

Gość pa ciebie wcale nie kocham juz

Gość Gust taki mam
A propos cipci - na koniec podkreślę raz jeszcze, że nie chodzi o buźki, ani pedalskie "imidże" aktorów (patrz: piękny jude :P ), ale wyłącznie o typ budowy ciała. Taki facet jak jared na piewszej focie (ciało na tej focie - dla mnie nr 1), może mieć też męskie rysy i w ogóle nie mieć w sobie nic z cioty. Poza tym nie uważam, by szczupłe, ale silne męskie ciało miało cokolwiek z cioty. Nie wiem, czemu koniecznie trzeba być klocem, żeby być męskim :O

Gość clive ma przynajmniej
mimike twarzy a jude to pisssssssssssssssssda

Gość Gust taki mam
Mam gdzieś Juda :O Nie chodzi w temacie o przekomarzanie się, kto z aktorów jest większą ciotą, ich foty to tylko przykłady. W temacie chodzi tylko o typ ciała męskiego.

Gość Gust taki mam
Dodam ze mam 45 lat