Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gust taki mam

To mój ABSOLUTNY IDEAŁ męskiego ciała

Polecane posty

gust-najgorsza figura u faceta chyba cialo "pajeczyca Tekla"-cienkie nozki i raczki,a tors jak u slonia,albo figura pseudokobieca:cienkie lapki,cienkie lydki,za to brzuch gruszkowaty,jak u kobiety w 6. miesiacu ciazy,szerokie biodra (biodra to najszersza czesc ciala) i masywne uda.Przy tym wszystkim ma jeszcze najczesciej iksowate nogi.Ble:P Strus pedziwiatr ma wlasnie maly kuper (piora na ogonie sie nie licza:P),dlugie nogi i jest chudy,zeby dobrze zapitalal:P

Gość jejejejejejejeeeeeeeeeee
I kissed Dave Trevern and I liked it, facet jest mega cieply, mily, zupelnie nie czarujacy, naturalnie przyjmie komplement, cieszy sie z komplementu, jest zajebioza; ogromny sexappeal

Gość Gust taki mam
A ja właśnie lubię uda smukłe. Jak facet siedzi w dżinsach, i widzę udo na pół metra, to zawsze mnie bierze :P

Gość jejejejejejejeeeeeeeeeeeyyyyyy
co jeszcze mogem + w tym tetamcie jest grubiutki, kochaniutki, kulka ma kostium biskupa i pierscienie i mnie blogoslawillllllllllllll

Gość sabia
terterterter - przyznaję, że mam 26 l :) Wiecie co? Kiedyś gdzieś czytałam (tylko nie pmiętam dokładnie jak to było) że kobietom przed okresem podobają się mężczyźni o delikatnych -prawie, że dziewczęcych rysach twarzy, zaś po okresie mężczyźni o zaostrzonych rysach, mam nadzieję, że nie pokręciłam :) Ale ile w tym prawdy? :)

Gość hahhhahhaa
terterterter bo jesteś wieśniekiem

Myślę, że już dość tych zdjęć. Przypominam o naszych forumowych zakompleksionych frustratach, którzy zobaczą ten temat i trafi ich piorun. :P

Gość bibi345
mam IDENTYCZNY gust, normlanie wypisz wymaluj facet moich marzen :) jesli chodzi o cialo nie lubie facetow "zbitych" i szerokich w biodrach, nie lubi koksow, ani grubasow. Uwielbiam chudzielców :)

Gość Gust taki mam
duchowny na tej focie - nie, nie, nie. Zapasiony i tyle :P A zapoda ktoś fotki takich seksownych przedramion męskich z widocznymi żyłami, nie wiem, czy wiecie, o co chodzi. Spróbuję znaleźć.

Gość sabia
Zła Anna - to chyba mamy ten sam problem, ja też sama śpię :) ... a wtuliłabym się w męskie silne ramiona :P

Gość Clive jest najlepszy
nie znacie sie; same podszywy, wiadomo

Gość kasia samssia
Ja zauważyłam że gusty bardzo kszatłtują obecni lub byli partnerzy. Przynajmniej ja tak mam. Jak byłam ze smukłym chłopaczkiem to potem tacy się mi podobali przez pewien okres. Potem byłam z miśkiem z brzuszkiem - po rozstaniu podobali mi się własnie tacy. Teraz jestem z kimś kto ma typ sylwetki jże jest wysoki, z ogromniastymi ramionami. I włąsnie tacy mi się teraz podobają. Tak samo jest z twarzami - zawsze po rozstaniu podobali mi się faceci o rysach twarzy podobnych do ex.

Gość sabia
Gust - już szukam :) Doskonale wiem o co chodzi bo to uwielbiam :P

Gość ona odnośnie tematu
Ten Jared Leto jest przystojny, ma idealną figure ale mimo wszystko mnie nie pociąga, pewnie gdybym zobaczyla go na ulicy, pomyślałabym sobie, że minął mnie przystojny facet ale nic więcej. Nie dozanłabym oszołomienia. Dla mnie poza sylwetką ważna jest twarz, przede wszystkim oczy, wyraz spojrzenia. Może doslownie kilka razy w życiu udało mi się spotkac mężczyzne o pociągającym spojrzeniu. I nieważny jest kolor oczu ale ważne jest to w jaki sposób potrafi spojrzec w oczy kobiety. Tylko facet który potrafi sprawic żeby kobiecie zakręciło sie w głowie jest wg mnie przystojny

Gość bibi345
ja mam na kompie duzo fotek meskich dloni z zylkami:) ale musialabym powrzucac a srednio mi sie chce:P ale zaraz poszukam tych fot na necie :)

Gość terterterter
a jeśli o twarze chodzi, to w moim typie są takie: http://i296.photobucket.com/albums/mm179/dani92_album/Diversos%20e%20atores/200412101041440_til_schweiger.jpg http://blog-sean-ulysse.blogs.allocine.fr/blogsdatas/mdata/8/3/3/Z20060926093235200274338/img/sean_trop_fort.jpg jak to mówi moja koleżanka - że ja uwielbiam "zakazane ryje" :D Może coś w tym jest :D

Przez te żyły przypomniał mi się egzamin z iniekcji, jak musiałam się uczyć tych pieprzonych żył...

Gość sabia
no no żyłki niczego sobie :P a ja szukam i nie mogę nic konkretnego wyszukać..