Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej powiedzcie mi

Czy kobietm podobają się tatuaże u faceta?

Polecane posty

Gość hej powiedzcie mi

Jesli tak to jakie ? małe duze? na jakiej czesci ciała?

Gość mi niestety nie
Nie... kojarzy mi sie to z dresiarnią :O

Gość hej powiedzcie mi
ktoś jeszcze?? bo chce sobie zrobic :)

Gość a zalezy od czlowieka
u jednego ladnie wygladaja i dodoaja uroku u innego wiesniacko ;/ na pewno osoba otyla tragicznie prezentuje sie z tatuazami ;/ natomiast osoba umiesciona super :)

Gość mariolka jolka
nie podobaja ! robią to proste osoby!!!!! z nizin!!!!

Gość hej powiedzcie mi
a co powiecie na taki nierzucajacy sie na ramieniu karku czy rece? :P

Gość Ameliaaaaaaa
mnie sie podoba tatuaż u faceta pod warunkiem, ze nie wali po oczach czyli jest widoczny wtedy kiedy facet zdejmie koszule, nie jest ogromnych rozmiarów i nie przedstawia nagiej babki albo smoka itp :)

Gość hej powiedzcie mi
czyli robić :D?

Gość Miss Cole
Mnie sie od zawsze podobaly tatuaze, ale wszystko w normie, nie cale cialo. To tez zalezy od faceta, jego wygladu i osobowosci. Wlasciwie to sie tyczy wszystkich nie tylko facetow, tatuaz kojarzy mi sie ze stylem zycia i swiatopogladem. Jakis zpedalony lalus z tatuazem np rozy i miecza - bleeeeeee

Gość kassssssssssssssssia_87
tak tak i po tysiąc kroć TAK!:):):) ALE! zawsze jest spore ALE! tatuaż w odpowienim miejscu,odpowieniej wielkości,odpowiednim motywie i na odpowiednim ciele!:D rozwala mnie widok "smoka"na ręce (bicepsi?:D) u kolesia z waga 60kg:D hehehehe.... albo dresa pt"kocham mame" ect. za to bardzo namiejscu i na poziomie są tatuazena np. wewnetrzej stronie ręki lub wyzepod pachwiną,albo na górze pleców lub klatki.. (np. niepowtarzalny napis-nie daj boze imie laski,matki, czy coś 'ala' japanese:D ) ale w obu przypadkach bez odpowiedniej sylwetki nie ma sie co pchac bo tylko cżłowiek sie oszpeci:) mnie osobiście np.tatuaze nadaja facetowi charakteru,tajemniczosci i tego "czegos", ale tak jak mowie- PODTAWA to wyglad:)

Gość kassssssssssssssssia_87
daj foto:) moze byc bez twarzy to doradzimy:) choc twarz+włosy jest punktem zapalnym:) dajfoto sylwetki (tylko bez erotyków nie.eeeeeeee:D) i zdjecie Ciebie jak jestesubrany - normalny strój na codzień:)tak łatwiej dobrać tatuaż:) poznamy po niekąd Twój styl:) acha i najwazniejsze: 1. wiek: 2. zawód: 3. gdzie myslisz zr tatoo: 4. jaki motyw tatoo, może foty?: 5. ile czasu myslisz nad zr tatoo: 6. coś o sobie:) hobby? zainteresowania:) tojest naprawde istne w doradztwie:)

Mi osobiście podobają się na ramieniu :) Ale takie ładne smoki czy coś :P żadnych gołych bab ani w ogóle twarzy :/

Gość myszaaaaaa
moj chlopak ma 2 na jednej rece i 1 na drugiej i wyglada super , bo nie jest za chudy ani gruby-czyli taki w sam raz.. mnie sie podoba, i sobie tez zrobilam na karku :P

Gość tez cos doraddzzee
Mi też się podobaja ,ale zalezy jakie :) straszne sa te ''kocham cie matko'' wizerunki jakis kobiet ,cyckow - menele takie maja z tego co widze :classic_cool:

Gość pytam sie po co
To po co go robiles jak go nikt nie widzi ? a co do pytania : nie mam nic przeciwko

no nie jestem typem, ktorym po wykonaniu sobie tatuaza na lydce ( obowiazkowo smok ) nosi od marca do pazdziernika podwinieta nogawke spodni ;) latem chodze w koszulkach na ramiaczka, sa silowni itd. zla anna, czemu nie lubisz tatuazy??

Bo mimo, iż mam duszę artystyczną, do kwestia tatuaży do mnie nie dociera. Naprawdę rzadko mi się zdarza, żeby jakiś przypadł mi do gustu. To by musiało być faktycznie coś oryginalnego, w pełnym znaczeniu tego słowa. Zwyczajne tatuaże są dla mnie jak kiepskie graffiti na murze. Jednak nie skreślam nikogo tylko dlatego, że je posiada.

Gość mis z makulantury
nie kojarzy mi się taki facet z dresem ,żulem i recydywą

Uwielbiam tatuaże u facetów, szczególnie rękawy. Mój mąż ma na szyi i uwielbiam jego tatuaż. :-) Jeszcze jedno- jeżeli ty pytasz ludzi na forum, czy podobają im się tatauże u facetów, to oznacza, że jeszcze nie dorosłeś,żeby go mieć.

Gość ijoanna
mnie nie bardzo.Uważam je za pretensjonalne, ale wszystko zależy od tego co kogo kręci :)

Gość dfgzscfzfxz
a mnie sie podobaja i to bardzo , owszem koajrzy sie to z dresami a ja osobiscie uwielbiam facetow dresow ;) tylko no niestety nie kazdemu pasuje tatuaza ;p musi byc przemyslane iejsce i przeanalizowany wzor ;) ale zycze powodzenia ;)

Gość kassssssssssssssssssssssia_87
ja np. nie mam żadnego tatuażu a bardzo chciałabym miec... ale boje sie - ze wzgledu na ból:D... wiemżałosne i smieszne zarazem:) ale co zrobić już taka jestem:) sama na codzien chodzena silownie,w pracy zawsze obcas + lekki mundurek w formie garsonki,jestem managerem/szefem działu mam pod sobą 34osoby wiec do czegos zobowiązuje moja posada i wyglad,czesto podrozuje ze wzgledu na moja funkcje, ale tatuaz mnie kreci:) ja zr w miejscu gdzie nie przeszkadzałby mi i nie był dwóznaczny:) a facieci+garnitu -MIODZIO:) moj Mąż ma własnie tatuaz na wew. stronie ręki ale na wysokości pachn ,chodzi na codzien w garniturze, tez zobowiazuje go do tego praca ale jak przychodzimy do domu i gdzies mi tak smignie mysl , ze ma pod tym garniturem tatuaz to robimi sie ciepło...:D ale wiecie to podejscie indywidualne:)

Gość nie podobaja mi sie tacy
maja cos nie tak pod kopula najczesciej

Gość marek71
Mto samo pytanie

Gość Chmurkowa pani
No to jak chcesz sobie zrobić to po co pytasz na forum?Chcesz to rób. Ale skoro pytasz... Uwielbiam absurdalne tatuaże,sama planuję niedługo walnąć sobie małą bzdurę na ciele.U facetów lubię dużo i kolorowo,lubię tatuaże pin-up. Ale... jeśli widzę opalonego mięśniaka z tribalem/smokiem/napisem po hebrajsku/chińsku/imieniem panny na przedramieniu,zrobionym jakąś "czadową" czcionką to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Więc naprawde trudno uogólniać bo wszystko zalezy od tego kim jesteś,jak wyglądasz i jaki tatuaż chcesz sobie zrobić.

Gość mondarynka
ja bardzo lubie tatuaze:) moj facet ma ich pelno i uwazam, ze jest to bardzo seksowne:)

Gość marek71
Podobno boli jak cholera.