Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliowaroza767778988888

Mam pytanie. Co myślicie o takiej osobie????

Polecane posty

Gość Liliowaroza767778988888

Na pewnym topiku o aborcji kloca sie dwie madrale, mam pytanie. Co myslicie o wypowiedziach jednej z nich? Widac, ze nie lubi dzieci nie chce ich miec. Skopiuje jej wypowiedzi, mnie przyprawily o ciarki na plecach i chetnie pojechalabym takiej po gaciach, ale nie chce sie tam udzielac i klocic. One nie potrafia zakonczyc tej dyskusji i wyzywaja sie nawzajem. "mnie np nie ruszaja te zdjecia z poprzedniej strony z zarodkami. fakt, wyglada to brzydko, nawet pbrzydliwie. ale ludzie, przeciez nie raz widzialam na ulicy martwego ptaka co wypadl z gniazda... wyglada to bardzo podobnie..." "a po 3 jesli kiedys bede miala rodzic, to tak samo jak autorka, tylko raz, i tylko przez cesarke, nie mam zamiaru sie ani meczyc wypychaniem bachora ani z pozniejszym rozjechanym cipskiem." "wszyscy tak jak ty maja stronic od aborcji i kochac ''te male niewinne iskierki'' jakimi sa stworzenia nazywane dziecmi."" " a no widzisz to szkoda ze ci sie nie udalo, przynajmniej nie musialabym sie meczyc w tym pie**olonym kraju i na tym chorym swiecie ;]"" "haha alez ty jestes chora. myslisz ze kazda kobieta jest stworzona do macierzynstwa do rodzenia co rok nowego bachora ??" " a co do tego - ''balabym sie zostawic dziecko w twojej obecnosci'' to cie czyms zaskocze zgadnij co studiuje nie zgadniesz w zyciu ;]]]]]]]] pedagogike wczesnoszkolna i przedszkolna moze kiedys z nudow zatrudnie sie w jakiejs szkole czy przedszkolu choc narazie nie planuje pracowac w zawodzie, i co by bylo jakbym trafila na twoje dziecko ... hmmm hehehe bedziesz musiala sprawdzac kazda nauczycielke twoich dzieciatek czy to czasem nie slynna zaklopotana """ "a ja zawsze bede pisac mowic i uwazac ze aborcja powinna byc legalna, bo wielu ludziom moze ulatwic zycie. to samo tyczy sie tematu dzieci, ktorych od dziecka nieznosze i zapewne bede nieznosci do konca zycia TYCH STWORZEN okropnych."" "Zdecydowanie bardziej od dziecka wole miec psa. psow moge miec cale miliony. pieski sa kochane, slodkie. do nich mozna sie przytulic, poglaskac. sa takie milutkie i wspaniale. a dzieci, tzn te stworzenia, obrzydliwe." "Zdecydowanie bardziej od dziecka wole miec psa. psow moge miec cale miliony. pieski sa kochane, slodkie. do nich mozna sie przytulic, poglaskac. sa takie milutkie i wspaniale. a dzieci, tzn te stworzenia, obrzydliwe." "nienawidze dzieci bo to wstretne rozwrzeszczane bachory i nie widze w tym nic zlego, mam do tego pelne prawo i nikt mnie nie zmusi do uwielbiania tych obrzydliwych stworzen." "i sama zobaczysz ze nie wszyscy kwicza na widok bąka w wozku." "dzieci sa bezbronne i niewinne-ja ich nienawidze i juz. za sam ich wyglada, za samo istnienie, za placz, za wrzaska, za ich smrod oliwki czy czegos tam. nie znosze tego i juz!" Co myslicie o takiej osobie?

A ja myślę, że jej ton wypowiedzi jest tak ostry, wręcz bulwersujący bo prawdopodobnie (nie widziałam całego wątku...) została zaatakowana przez inne kobiety które za wszelką cenę chciały przekonać ją do dzieci a kiedy zauważyły, że się nie da próbowały jej wmówić, że jest gorsza/zła itd. Wbrew pozorom nie każda kobieta musi llubić dzieci, ja np. lubię małe dzieci, ale bywają też i takie które bym najchętniej udusiła. Co do aborcji... ja też uważam, że powinna być legalna i nie raz nie dwa widziałam filmy i zdjęcia z zabiegów i może nie, że nie działa na mnie to ani trochę, ale mój żal w tym wypadku nic nie da i nie zmieni.

Gość myslimy że to osoba ktora
nie lubi dzieci, moze wrecz faktycznie ich nienawidzi (choc nie lubie takich mocnych słów), woli psy, sama bedzie miec max jedno dziecko o ile w ogole, i nie ruszają jej zdjecia jak rozumiem płodów poaborcyjnych (bo nie widzialam zdjec). so what?... nie kazdy musi lubić dzieci. ja ogólnie tylko swoje dzieci kocham bardzo, innych też nie lubię.

Wogóle nie mam zdania na temat tej osoby, której texty wkleiłaś autorko. Szczerze to gówno mnie obchodzi rozumowanie kogoś, kto myśli po swojemu;) Jest za aborcją to niech sobie jest. Nie chce i nie cierpi dzieci to niech sobie tak ma. Co mi do tego :o Ważne jest to co ja myślę i jakie mam poglądy na te tematy, a inni ze swoimi poglądami mnie nie obchodzą. Fakt jestem przeciwna aborcji, ale jak ktoś inny ma odmienne zdanie to przecież go nie skarcę :o O co takie halo? :o

Halo jest chyba o to - tak myślę, że chodzi o to jakim jest człowiekiem ta kobieta. Ja też nie jestem przeciwnikiem aborcji, aczkolwiek nie potrafiłabym jej dokonać, to wydaje mi się, że każdy ma prawo do decydowania o własnym losie itd, bla, bla, bla. Chodzi tylko o to, że wypowiedzi niektórych osób kojarzą się ze potworami typu strażniczki w obozach, lub innymi morderczyniami, które nie miały uczuć, sumienia i zahamowań. Ciekawa jestem, czy taka osoba jest w życiu codziennym miła i uśmiechnięta dla wszystkich, a wieczorami pisze na forum, że powinno się pozbywać bachorów.

Warto byloby przeczytać wypowiedzi równiez drugiej strony, bo często takie "milośniczki dzieci" wcale taki milosierne nie są. Przypomnijmy chociażby osoby mordujące lekarzy dokonujących aborcji.

liliowaroza---> nie rozumiem cie. piszesz, ze chetnie 'pojechalabys jej po gaciach', ale brak ci odwagi i argumentow by zabrac glos. zamiast tego 'obrabiasz' ja za plecami... :O