Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zośka1209

BOŻE NARODZENIE 2010

Polecane posty

wiecie, pamiętam jak rok temu w pierwszy dzień świąt był mega śnieg, a ja z gondolką jechałam do koscioła bo miałam chrzciny. cieszyłam się że święta i chrzest w jednym załatwię. a najlepsze jest , że miałam powikłania po porodzie byłam na antybiotykach i silnych środkach przeciwbólowych i wszystko co się wtedy działo, całe swięta pamiętam jak przez mgłę, jak na haju ;-) Wiem tylko, ze nikomu nie pozwoliłam małej nawet potrzymać, całe popołudnie swiąteczne, choć sama ledwo zipałam. Tak, to były najpiękniejsze moje świeta....

My chrzciny tez na świeta chcielismy ale nie bylo juz miejsc, i jako pierwsza w 2010 roku w naszej parafii byla chrzczona :) ale sie wiara na nas patrzała, ale ogolnie fajne chrzciny byly :)

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
a ja chrzcilam w sierpniu jak miala 17 miesiecy

ja przyznam, ze w święta dlatego, bo nie przepadam za spotkaniami rodzinnymi, więc chciałam załatwić dwa w jednym i udało się.

to co w sumie kupujecie coreczka na gwiazdke? Ja chyba jednak tego pieska sobie odpuszcze, bo nie wieadomo jak dlugo bedziemy tam mieszkac... skupimy sie bardziej nad zabawkami sama sobie jakas wybierze :)

Moj przepis na salatke- mus z tunczyka.- na 4 osoby 2 tunczyki w puszce puszka kukurydzy puszka ananasow w syropie majonez 1. Tunczyki odlewamy z wody/oleju miksujemy malakserem (ja mam specjalna nakladke na mikser) na mus 2. Do musu dorzucamy kukurydze 3. Ananasy kroimu w male czesci i dodajemy 4. 2-3 lyzki stolowe majonezu i mieszamy wszystko 5. Wylozone na miske mozemy udekorowac pozostalym ananasem POLECAM! Czy na Wigilie aby nie krolowal sam sledz czy karp, czy na Sylwestra bo salatka jest naprawde dobra

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
jaka wage mialyscie maluszkow moja miala 47 cm i 1970 g wazyla

onaaaaa ale okruszek, a ja myślałam, ze moja malutka miała wprawdzie 54cm ale ważyła 2760 ;-) ja nie wiem co kupię, ale chcę aby miaa szczeniaczka- uczniaczka więc jak nie dostanie na urodziny to na świeta tak.

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
ja kupilam puzle byly super w biedronce takie duze z kubusiem puchatkeim ciastolina musi byc i slodycze jeszcze kupie lego

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
wczesniaczek:) taka tycia byla :) a szczeniaczek jest super mala ma fajne piosenki itp

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
ja kupuje malej na 2 urodziny autko bo ona kocha samochody w naszym wie jak wlaczyc kierunkowskaz wycieraczki otworzy szyby hehe i wszystko wie o co ja nie zapytam:)

Gość Lessie@
wypierdalac lochy to jest temat o Bozym Narodzeniu a nie o waszych szczeniakach :-O Ludzie nie beda tu pisac jak 2 strony zasralyscie opisem gowniarzy

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
oj ja mialam problemy z porodem ale szkoda gadac dobrze ze zyje lekarz powiedzial ze cudem urodzialm ja zywa i to bez zadnych powiklan sama tez ledwo przezylam . pewnie zasluguje to mojej kochanej prababci z nieba:)

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
my sanki mamy juz:) w tamten rok przetestowalysmy:)

ja też kłopoty i z ciażą i porodem i mam poronienie za sobą. ale nie ma co sie tutaj nad tym roztkliwiać... zastanawiam się tylko jak przeżyje ten czas moja choinka w towarzystwie małej ...;-/

Gość ryjek włoczykija
dzięki lessie- moze nie tak brutalnie, ale jesli chcecie pogadac to zalozcie wlasny temat. jak ktos zacznie to czytac i dojdzie do tego watku to sobie odpusci... bez sensu robic z tego program Mamo to ja ;) bez urazy oczywiscie bo jestem pro rodzinna (ale nie NA TYM TOPICU ;)

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
ha ha dobre tolerancja:) miejmy nadzieje ze to co zle to za nami

no dobra, dobra ale dzieci to taki temat rzeka, ze chce się zejść a zawsze się coś kojarzy ;-) to nie będę pytać "a co wasze dzieci zjedzą w wigilię" he he he. oczywiście zartowałam...

Gość ryjek włoczykija
Chciałam zapytac czy ktos z Was slyszal o przyrzadzaniu wigilijnej MOczki? sliwki, piernik, rodzynki daktyle itd?

Gość onnnnnnnaaaaaaaaaa
moja je wszystko oprocz grezybow:) nie mam pojecia co to ten mocznik czy jakos tak :p

Gość ryjek włoczykija
onnnaa... to sie nazywa MOCZKA. sprobuje to przygotowac w tym roku, jak bylam mala zawsze sasiadka nas tym czestowala ale od kilku lat juz tego nie robi...wiec zrobie sama :)